Δήλωση ΒΟΜΒΑ από Βαγγέλαρο! Γιατί γλύφει τον Σοιμπλε; Mε αυτά που λέει θα του το ξυρίσουν το μουστάκι! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ!

Τα πάντα για την παγκοσμιοποίηση!

Δεν αρχίζει καθόλου καλά ο Βαγγέλης Μειμαράκης!

«Η συζήτηση για ένα Grexit δεν έχει νόημα» καθώς «η ιδιότητα του μέλους στην Ευρώπη είναι μη αναστρέψιμη» τονίζει σε συνέντευξή
του στο γερμανικό περιοδικό Focus ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Ο πρόεδρος της ΝΔ επισημαίνει πως «όποιος εισέρχεται στο ευρώ, λαμβάνει την απόφαση αυτή μια για πάντα» και πως «όποιος αυτοβούλως αποχωρεί από το ευρώ, δε θα εισέλθει ποτέ ξανά στο club αυτό».
Ο κ. Μεϊμαράκης μάλιστα χαρακτηρίζει την πρόταση του Ομοσπονδιακού υπουργού Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, για προσωρινή έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ μη κατανοητή καθώς όπως λέει «εάν καταστήσουμε την οικονομική κατάσταση μίας ευρωπαϊκής χώρας κεντρικό κριτήριο για την ιδιότητα του μέλους του ευρώ, το κοινό νόμισμα θα καταρρεύσει την επόμενη εβδομάδα». Ο κ. Μεϊμαράκης τάσσεται υπέρ της θεσμοθέτησης ενός Ευρωπαίου υπουργού Οικονομικών με αρμοδιότητες που θα συζητηθούν και όπως λέει «η λύση δεν ονομάζεται Grexit, η λύση έγκειται σε μία ακόμη πιο αποτελεσματική συνεργασία, μία ακόμη στενότερη προσέγγιση, μία ακόμη πιο ισχυρή Ευρώπη».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *