ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΒΑΖΕΙ…ΒΕΡΑ ΣΤΟ ΔΕΞΙ! Δείτε το προσκλητήριο για το πρώτο Σύμφωνο Συμβίωσης

1Με το μικρό αλλά περιεκτικό και επί του…. θέματος κειμενάκι που γράφτηκε από το ζευγάρι δύο ανδρών ομοφυλόφιλων παίρνει «σάρκα και οστά» η επιθυμία τους να γίνουν και βάσει νόμου πλέον νόμιμο ζευγάρι.

Πρόκειται ουσιαστικά για το πρώτο προσκλητήριο για την τέλεση Συμφώνου Συμβίωσης μεταξύ δύο ανδρών στην Κύπρο και αφορά δύο μελλόνυμφους τον συγγραφέα και σωφρονιστικό υπάλληλο Μάριο Φρίξου και τον σύντροφό του Φάνο Ελευθεριάδη.

.

ImageHandler (1)

Το ζευγάρι, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε αποφασίσει να δημοσιοποιήσει και να σφραγίσει τη σχέση του εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα.

Το ενδιαφέρον για τέλεση Συμφώνων αποδεικνύεται ολοένα και μεγαλύτερο. ενώ εντύπωση προκαλούν τα πολλαπλά αιτήματα ξένων ζευγαριών που είτε ζουν Κύπρο ή θέλουν να επισκεφθούν το νησί προκειμένου να επισημοποιήσουν τη σχέση τους στο νησί.

Επιπλέον να σημειωθεί ότι τα Σύμφωνα θα ξεκινήσουν να τελούνται στην Κύπρο από τις 18 Ιανουαρίου και έπειτα, οπότε και θα έχουν ολοκληρωθεί οι σχετικές γραφειοκρατικές διαδικασίες στο Αρχείο Πληθυσμού του Υπουργείου Εσωτερικών, κάτω από το οποίο θα υπάγεται ο ρηξικέλευθος για τη χώρα μας θεσμός.

Οι τελετές σε πρώτο στάδιο θα πραγματοποιούνται στις Επαρχιακές Διοικήσεις πάντως στόχος είναι να δοθεί η δυνατότητα να πραγματοποιούνται παρουσία ενός αρμόδιου λειτουργού στον χώρο που το εκάστοτε ζευγάρι θα επιθυμεί.

phgh

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *