ΣΑΜΑΡΑΣ – “ΜΗΧΑΝΗ” = 1-0

Δύο τα πιο σημαντικά γεγονότα των τελευταίων ημερών. Το ένα είναι η «μηχανή» Σαμαρά – Εισαγγελέα για τον …. Βουλευτή του ενός εκατομμυρίου και το άλλο τα φάρμακα , η εγχώρια παραγωγή και οι νέοι εισαγωγείς φαρμάκων χαμηλού παραγόμενου κόστους.
Ας τα πάρουμε ένα – ένα.
Κάποια στιγμή, και για να αποενοχοποηθεί το χυδαίο – βρώμικο Πολιτικό σύστημα, ένας εισαγγελέας , αδιαφορώ πως τον λένε, πετάει μια βόμβα κρότου – λάμψης για κάποιο Βουλευτή που ….
φυγάδευσε 1.000.000 ευρό στο εξωτερικό και περιμένει να δει αντιδράσεις. Μπορεί ο … Βουλευτής να ’ναι υπαρκτό πρόσωπο, κάποιος ΠΑΣΟΚος ή ΠΑΣΟΚα , αλλά ο «εντιμότατος» εισαγγελέας προς χάρη του Δεξιού προσκλητηρίου των δοσίλογων για …. νίκη Σαμαρά, να την κάνει τουμπέκι ψιλοκομμένο.
Τα….. κανάλια μαζικής συσκότισης είναι σε ετοιμότητα, όπως πάντα σε τέτοια «γεγονότα», σαν να τα περιμένουν ή σαν να τα γνωρίζουν και αδημονούν πότε θα πάρουν το πράσινο φως για να τα κυκλοφορήσουν. Επιστρατεύονται και «ειδικοί» αναλυτές για να έχει μια πλοκή το σενάριο, έτσι ώστε οι ιθαγενείς του Ελλαδιστάν να το χωνέψουν αμάσητο.
Στην σειρά του εξελισσόμενου σκηνικού γεγονότων, μπαίνουν τα «θεσμικά» όργανα της Βουλής , οι Βουλευτές ωρύονται εναντίον του καθεστώτος της προστασίας των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, που εξαιτίας του όλοι κρίνονται ως λαμόγια και πάνω τους πλανάται, σε αυτούς τους αμόλυντους εθνοπατέρες, η ρετσινιά του επίορκου και τυχοδιώχτη , που τώρα που η «Πατρίδα» κινδυνεύει , τώρα που …. «αναγκάζονται» να πηδήξουν για μια ακόμα φορά τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους , μιας και ανακάλυψαν ποιοι φταίνε που βρισκόμαστε σε αυτήν την κατάσταση, τώρα υπάρχει ένα βδέλυγμα ανάμεσα τους που φυγάδευσε το 1000000 ευρό στο εξωτερικό.
Μέχρι στιγμής όλα πάνε όπως τα σχεδίασαν και ο κόσμος το ‘φαγε και τα κανάλια το ‘παιξαν και οι Βουλευτές άρχισαν δηλώσεις επί δηλώσεων και περίμενα την Ντόρα στην γωνία να τοποθετηθεί από κεκτημένη ταχύτητα και χωρίς την δυνατότητα να μυριστεί την μηχανή ( έχει από καιρό εγκαταλείψει να συμβουλεύεται τον μεγάλο) που της είχαν στήσει , Σαμαράς – Παπανδρέου – Βενιζέλος.
Έτσι κι αλλιώς το σύστημα δικαιοσύνης είναι εργαλείο των κατεχόντων την εξουσία που το χρησιμοποιούν όποτε και όπως θέλουν. Το ίδιο το σύστημα είναι άλλωστε μια δεξαμενή εκατοντάδων προθύμων να υπηρετήσουν τους παρακρατικούς μηχανισμούς των κομμάτων και των φιλοδοξιών των ηγετών τους αλλά και του ίδιου του οικονομικού – Πολιτικού συστήματος.
Επειδή μια, αυτού του βεληνεκούς, «μηχανή» δεν μπορεί να μην εκπυρσοκροτήσει γρήγορα και να αφήσει τον χρόνο να αποκαλυφθεί, δημιουργείται η προσδοκία, παίζονται και κάποια «ρεπορτάζ», γίνονται και κάποιες βαρύγδουπες δηλώσεις, ο Κατστανίδης παρεμβαίνει ως πρώην υπουργός δικαιοσύνης και στο άμεσο μέλλον «κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος» του νέου κόμματος Κ, να δεσμευτεί πως θα φέρει τροπολογία για την άρση του απορρήτου των προσωπικών στοιχείων όταν θα το ζητά ο Πρόεδρος της Βουλής ( άλλου μεγάλου βεληνεκούς μηχανισμός προστατευτισμού του επαχθούς πολιτικού συστήματος) ….. και σκάει η δεύτερη βόμβα !!!!

Πρώτον είναι κοινός συκοφάντης ο Εισαγγελέας, διότι κατηγόρησε τους άμεπτους, του έντιμους, τους πατριώτες, τους προστάτες και υπερασπιστές της Πατρίδας, Βουλευτές ημών και πάσης Οικουμένης, ότι τάχατε είναι επίορκοι που κάποιος από όλους αυτούς έβγαλε στο εξωτερικό ένα «τσιμεντόλιθο» ευρό και μάλιστα απέκρυψε σκόπιμα να δώσει τα στοιχεία για να ενοχοποιηθεί το «πολιτικό προσωπικό» του «Νέου Πατριωτισμού» στην συνείδηση των Ιθαγενών Ελλήνων ψηφοφόρων.

Δεύτερο, ενσαρκώθηκε η παροιμία του θυμόσοφου λαού στο πρόσωπο την Ντόρας. Στου κρεμασμένου το σπίτι δεν μιλούν για σχοινί.
Που πας κυρά μου και κάνεις δηλώσεις, όταν ο άντρα σου ενέχεται για ένα εκατομμύριο ευρό που έβγαλε στο εξωτερικό;

Δεν γνώριζε ο Κούβελος ότι από την στιγμή που σε νυμφεύθηκε δεν πρέπει να εργάζεται, αλλά, αν τόσο πολύ το θέλει, πρέπει να παίρνει την άδεια του Σαμαρά για το τι θα κάνει τα λεφτά του και την επιχείρησή του;

Γιατί, σου λέει τώρα ο άλλος. Εντάξει βάλαμε τον Γιούγκερ να εκβιάσει τον Ελληνικό Λαό, που εδώ που τα λέμε και τα γράφουμε δεν φημίζεται και για την οξυδέρκειά του ή για την ψυχραιμία του, αλλά πώς να πει ο Γιούγκερ να ψηφίσετε ΜΟΝΟ Σαμαρά ή μόνο ΠΑΣΟΚ και κανέναν άλλο;
Α! Κουβέλη περίμενε την σειρά σου.
Έτσι λοιπόν στήσανε την «μηχανή» με το βουλευτή και το εκατομμύριο, που τελικά δεν ήταν Βουλευτής, αλλά επιχειρηματίας – πλοιοκτήτης σύζυγος του αντιπάλου του Σαμαρά στην πρώην ΝΔ και νυν ΠΟΛΑ-ΝΔ . Προσδοκά ο Αντωνάκης το ποσοστό της Ντόρας που θα του δώσει μερικούς ακόμα πόντους.
Γνωρίζει όμως ότι το ποσοστό που έχει στα χέρια του δεν ξεπερνά το 15%. Άλλο τι ανακοινώνεται και άλλο τι έχουμε στα χέρια μας.

Λοιπόν τώρα βολεύτηκαν όλοι. Η πρώτη μηχανή έπιασε, καιρός για καινούργια.
Ο χρόνος όμως δεν επαρκεί αγόρια!!!
Κάντε γρήγορα.
Βενιζέλε που πας ξεβράκωτος; ε;;;;;;;;;
Από την μια το δίδυμο, Κατσέλη – Καστανίδης, από την άλλη το κατασκεύασμα σας ο Κουβέλης , τι θα πάρετε έρμοι κακομοίρηδες;
Ο Αντωνάκης το έστησε. Και Γιούνγκερ και … Ντόρα. Εσείς ;;;;;

Αναγνωστης

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *