Είτε 1 είτε 2 είτε Χ και με μπαλαντέρ το Κουβέλη, το πρωτάθλημα είναι πουλημένο απο χέρι. Φοβερίζουν τον κοσμο.

Γράφει ο Αδαμάντινος

Η φωτογραφία τα εξηγεί όλα. Επειδή όμως η ψυχολογική κούραση και η προπαγάνδα τυφλώνει ας το εξηγήσω.

Τι …
εχουμε σαν δεδομένο.

1. Το Προγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει μετεξέλιξη του Προγράμματος του ΠΑΣΟΚ. Μεσα σε λιγες εβδομάδες έγινε μνημονιακό και συνεχώς εξαχνώνεται. Ο κ.Τσίπρας σιγα-σιγά ξεχνάει τις ρίζες του. Προιδεάζει τον κόσμο για αλλαγές στη φορολογική ύλη, ακολουθώντας τη γραμμη της Τρόικα. Αναπτυξιακο κομμάτι δεν υπάρχει στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ πλην του πως θα μοιράσει τα λεφτα του ΕΣΠΑ στο ΣΕΒ. Για να εντυπωσιασει ζητάει απο τους εφοπλιστές να πληρωσουν φόρο. Τοσα χρόνια στη Βουλη το ειχε ξεχάσει και το ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ… Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μαζέψει όλα τα εξώγαμα του ΠΑΣΟΚ για να παρει και στήριξη ή για τη μεταγγιση. Ο κ.Τσιπρας κανει ότι του λενε…

2. To Πρόγραμμα των Ανεξάρτητων έχει σαν σημαία τη διακήρυξη της ΑΟΖ χωρίς ο ίδιος ο κ.Καμμενος να ξερει τι σημαινει ΑΟΖ και χωρίς κανένας απο αυτους με τους οποίους έχει στο επιτελέιο του, να την εχει χαράξει σωστά αφου τα λόμπυ των εταιρειών τους εχουν διατάξει να τη σχεδιάσουν μικρότερη. Απλα και μονο ανακήρυξη της ΑΟΖ δεν σημαινει τίποτα για την Ελλάδα. ΑΟΖ και μονο δεν αρκει για να υπαρξει αναπτυξη. Το προγραμμα των Ανεξάρτητων είναι σαν να μην υπάρχει. Δεν λεει τίποτα. Η επιλογή «κρατικοποίηση τραπεζών», σημαινει περισσότερη ανακεφαλαιοποίηση και τώρα. Το ίδιο ισχύει και για το ΣΥΡΙΖΑ, που επιθυμεί το ίδιο. Οι Ανεξάρτητοι εχουν παρει και αυτοι όλα τα εξώγαμα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για να παρουν και αυτοί ψήφους απο τους δυσαρεστημένους.

Εκ των πραγματων, ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ και ΝΔ- ΑΝΕΞ είναι συγκοινωνούντα δοχεία. Η ΔΗΜΑΡ παει με όλα και αντιστοιχει στο ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΣΕΥΣΕΙ.

Κρατικοποιήσεις τραπεζών και ΔΕΚΟ, μπορούν να γίνουν χωρίς να αγορασθεί τίποτα κατευθείαν και με νομο. Αλλα δεν είναι αυτό που παιζεται εδώ αλλά η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών συγκεκαλυμένη και τίποτα άλλο, υπο τα βλεματα των Βρυξελών, του Μοντι και της Μερκελ.

Κανενα κομμα απο όσα εχουν τη δυνατότητα να κυβερνησουν δεν εχουν Προγραμμα ανάπτυξης. Η Ελλαδα θέλει αναπτυξη όχι δεκα μαλάκες να κατσουν στις καρεκλες και να χορεύουν στα κανάλια σαν τις μαιμουδες. Επειδη θα τους έχει… ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ. Η χωρα παει για διάλυση και με φόρα.

Εχουμε λοιπόν μια πιαθανότητα ΣΥΡΙΖΑ- ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ και μια άλλη ΝΔ – ΑΝΕΞ και ΔΗΜΑΡ. Το «ποτε μη λες ποτε» ισχυει.

Μια αλλη πιθανότητα ειναι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΞ και ΔΗΜΑΡ ή ΝΔ – ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ.

Αυτοι οι συνδιασμοί ομως σημαινoυν ένα μονο πραγμα. ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ. Ολοι ειναι παρέα και κατω τα κορόιδα που τους πιστεύουν.

Τι κοινο υπάρχει σε όλα τα κομματα. Ειναι φιλομνημονιακά και δουλευουν τον κοσμο. Οποιο και να βγεί θα κανει ότι του λενε οι Βρυξέλλες.

Οι Ελληνες πολτικοί ειναι κηφήνες. Λογαδες, δεν παραγουν τίποτα. Μονο λενε. Παρατηρειστε τους. Ειναι πολιτικά ανορθόγραφοι, ανιστορητοι, διανοητικά καθυστερημενοι, ψυχολογικα άρρωστοι και πολιτικα ανασφαλεις. Οπου φυσαει πάνε.

ΒΑΡΚΕΣ ΘΕΛΕΤΕ για ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ; Αυτοι ειναι χρησιμα μονο για δοχεια νυκτός…

Τα θυματα ειναι το ΚΚΕ και η ΧΑ, που παρότι φασιστικά και τα δύο εχουν ανθρωπους που τα πιστευουν και αυτά ήταν εκεινα απο τα οποία τα άλλα κομματα με τη βοηθεια του Αντ1 προσπαθησαν να γελοιοποιήσουν για να πάρουν ψήφους. Αυτά δυστυχως θα ειναι και τα κομματα που θα έρθουν στη σύγκρουση. Οι λαοπλάνοι προλειαίνουν το έδαφος.

Ελπιζω καποιοι στα δύο κομματα να καταλάβουν ότι αυτοι που φταινε ειναι αυτοι που κυβερνησαν, αυτοι που ακόμη εχουν ενοχη σιωπή, αυτοι που ειναι οι πολιτικοι που ειναι γεννημενοι δούλοι και που απο ατολμια τρίτων βρεθηκαν στην εξουσία.

ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ την Κυριακή.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *