Νοέμβριος 26, 2018

Select your Top Menu from wp menus

Σε …10 χρόνια θα “ξοφλήσουν” τα αναδρομικά στρατιωτικών! Ε, ρε “φούμο” που ‘ρχεται …

Το “φούμο” που θα φάνε Σαμαράς- Βενιζέλος από στρατιωτικούς ,αστυνομικούς,λιμενικούς…

,πυροσβέστες κι όποιον φορά στολή θα είναι ανεπανάληπτο αν επαληθευτούν οι πληροφορίες που θέλουν την κυβέρνηση να τους επιστρέφει αναδρομικά σε βάθος δεκαετίας!!!
Στουρνάρας, Σταϊκούρας και οι γραφειοκράτες τους που βλέπουν στολή και βγάζουν καντήλες πρέπει να βρουν κοντά στα 500 εκατομμύρια,μόνο για τους στρατιωτικούς εν ενεργεία και απόστρατους κι έρχονται κι άλλες δικαιώσεις για άλλες επαγγελματικές τάξεις που θα εκτινάξουν το ποσό.
Οι …γάτοι της πλατείας Συντάγματος που δεν άκουγαν κανέναν όταν είχαν βγαλει τα χαντζάρια και κόβανε τρέχουν πάνω κάτω και …κουτουλάνε μεταξύ τους για να πάνε στα υπουργικά γραφεία προτάσεις. Έχουν καταλήξει ότι θα πουν στους στρατιωτικούς και στα σώματα ασφαλείας ότι θα τους εξοφλήσουν σε βάθος δεκαετίας!!! Προφανώς οι άνθρωποι είναι εκτός πραγματικότητας στην οποία θα προσγειωθούν ανώμαλα βεβαίως με τις κάλπες.
Οι στρατιωτικοί δεν μπορούν με τίποτα να χωνέχουν ότι ο Σαμαράς που “πούλαγε” πάντα πατριωτισμό και “ζήτω οι ένοπλες δυνάμεις” τους ρίχνει τέτοιο και τόσο δούλεμα.
politikologia1.blogspot.gr
Loading...

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading...