10ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΚΝΕ 7,8,9 ΜΑΗ


Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΝΙΟΤΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Η ΚΝΕ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΑΣ

Αρχίζουν την Παρασκευή 7 Μάη οι εργασίες του 10ου Συνεδρίου της ΚΝΕ, που θα διαρκέσουν μέχρι την Κυριακή 9 Μάη.

Το 10ο Συνέδριο έχει κεντρικό του σύνθημα «Ο κομμουνισμός είναι η νιότη του κόσμου, η ΚΝΕ η οργάνωσή μας».

Στο διάστημα από το 9ο έως το 10ο Συνέδριο, η ΚΝΕ ισχυροποιήθηκε, ωρίμασε ακόμη περισσότερο ιδεολογικά και πολιτικά, ενίσχυσε τα επαναστατικά – κομμουνιστικά χαρακτηριστικά της. Στο 10ο Συνέδριο βάζει στο επίκεντρο της συζήτησης και του προβληματισμού της, το πώς θα…..
.

ισχυροποιηθεί ακόμα περισσότερο, ώστε να μάχεται στο πλευρό του ΚΚΕ κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, για την προσέλκυση της νεολαίας στην πάλη για το σοσιαλισμό – κομμουνισμό.

Από τη δημοσίευση των Θέσεων του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ, στις αρχές Γενάρη, άρχισε μια πλούσια εσωοργανωτική διαδικασία συζήτησής τους, παράλληλα με ένα πλατύ άνοιγμα για να φτάσουν οι Θέσεις πλατιά στη νεολαία, ιδιαίτερα σε εκείνους τους νέους που ανήκουν ή που κατάγονται από την εργατική τάξη, στους νέους που συναντήθηκαν και συναντιούνται με την ΚΝΕ στους εργατικούς και νεολαιίστικους αγώνες.

Στο 10ο Συνέδριο της ΚΝΕ θα παραβρεθούν και θα παρακολουθήσουν διεθνείς αντιπροσωπείες 28 Οργανώσεων Νεολαίας. Οι διεθνείς αντιπροσωπείες των Οργανώσεων, πέρα από την παρακολούθηση των εργασιών του Συνεδρίου, θα έχουν και ξεχωριστό πρόγραμμα εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων.

Οι εργασίες του 10ου Συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ, στον Περισσό.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *