Το Ε.Σ.Υ. των Λοβέρδων! Μια εικόνα – 1000 λέξεις!

Το σημείωμα είναι γνήσιο (δεν πρόκειται για μοντάζ), προέρχεται από το Γ.Ν. Κιλκίς και είναι όντως αναρτημένο σε διάφορα σημεία, όπως στην καρδιολογική κλινική και στο γραφείο τεχνολόγων ακτινολόγων.
Λέει “Σας παρακαλούμε, λόγω έλλειψης υλικών, μη μας φέρνετε γλυκά, αν θέλετε μπορείτε να μας φέρνετε γάντια μ.χ. (μιας χρήσης), χαρτιά κουζίνας, χαρτοβάμβακα, καθετήρες, abbocath. Ευχαριστούμε”.
Εντωμεταξύ, επειδή στο υπουργείο και στην…

αρμόδια ΔΥΠΕ δεν σήκωναν καν τα τηλέφωνα από το πρωί, και επειδή οι κύριοι “υπεύθυνοι” δεν ανταποκρίνονται ούτε σε φαξ, ούτε σε επιστολές διαμαρτυρίας, ούτε σε εξωδίκους, ούτε το δέρμα τους καταλαβαίνει από δημόσιες καταγγελίες σε συνεντεύξεις τύπου, ούτε από συλλαλητήρια για την κατάντια του νοσοκομείου, η υπεύθυνη κα Λέτα Ζωτάκη αναγκάστηκε να κάνει έκκληση για κάλυψη των ελλείψεων μέσω ραδιοφώνου.

Και επειδή κάποιοι “μεγάλοι” ραδιοφωνικοί σταθμοί και εκπομπές με πολιτικό και κοινωνικό περιεχόμενο δεν φάνηκαν να συγκινούνται, η γιατρός αναγκάστηκε να καταφύγει σε μεσημεριανή εκπομπή αθλητικού ραδιοφώνου! Ακούστηκε λοιπόν η έκκλησή της από την εκπομπή “μπαμ και κάτω” του Νόβα – Σπορ FM!

Η κα Ζωτάκη κατήγγειλε λοιπόν ότι όχι μόνο έχουν σταματήσει από καιρό τα τακτικά χειρουργεία του νοσοκομείου λόγω των τραγικών του ελλείψεων, αλλά πλέον από σήμερα δεν θα μπορούν να γίνονται ούτε έκτακτες επεμβάσεις διότι πλέον τα υλικά επαρκούν μόνο για 1,5 ατύχημα ακόμα!
Αξίζει να σημειωθεί, πως λίγη ώρα μετά τη ραδιοφωνική παρέμβαση της γιατρού, εμφανίστηκε ξαφνικά αρμόδιος της ΔΥΠΕ στο νοσοκομείο και αφού διαπίστωσε και ο ίδιος τις ελλείψεις και υποσχέθηκε γενικώς και αορίστως ότι θα κάνει ό,τι μπορεί, αποχώρησε με κατεβασμένο το κεφάλι. Με άλλα λόγια, ήλθε είδε και απήλθε!

Συγχαρητήρια πάντως στο σταθμό και στους υπεύθυνους της εκπομπής -που έχουν δείξει την κοινωνική τους ευαισθησία και στο πρόσφατο παρελθόν κάνοντας εκπομπή από τη δοκιμαζόμενη Κερατέα- καθώς και στους γιατρούς που αποδεικνύουν την προσήλωσή τους στο λειτούργημά τους κάνοντας πολύ περισσότερα από όσα τους αναλογούν. Το Ε.Σ.Υ. ή ό,τι ακόμα απομένει απ΄αυτό, μόνο χάρη σ’ αυτούς υπάρχει.

http://greki-gr.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

10 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ. ΟΥΤΕ ΣΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ. ΚΡΙΜΑ!! ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ!!! ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙΑ!!!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Παντως εγω, οταν διαβασα το σημειωμα, δεν καταφερα να μην μειδιασω ειρωνικα.
    Παλια, αν ηθελες να εξυπηρετηθεις καλυτερα, εδινες το γλυκακι σου, το λαδακι σου, το λικερακι σου στη γραμματεια, στη προισταμενη κτλ για να σε προσεξουν. Τωρα θα εισαι αρχοντας και θα σε εχουνε μη σταξει και μη βρεξει, αν παρεις αναλωσιμα.
    Διαλογος: Γιατι δωσατε τη σειρα μας στο κυριο;
    Γιατι εφερε μια ντουζινα γαντια, 50 γαζες, αντισηπτικα και μασκες, και οχι αχρηστα πορφιτερολ, οπως εσυ.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    όσοι νομίζετε πως το χάλι με τα Νοσοκομεία θεραπεύετε με τους τσαρλατανισμούς του κάθε πολιτικάντη με φολοδοξίες τύπου Λοβέρδου, είστε νυχτωμένοι βαθιά.
    στο μόνο που είναι καλός είναι η δημαγωγία και οι σχέσεις με κανάλια ελλειπούς αξιοπιστίας τύπου mega.
    βέβαια αυτός ΄δουλεύει για την πάρτη του.

    τα ζώα που βγαίνουν εδώ και τον στηρίζουν δεν καταλαβαίνω για ποιον δουλεύουν!!!!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Το γλέντι με τους διοικητές και τους προμηθευτές οδεύει προς το τέλος.Γι΄αυτό λύσσαξαν. Δε θέλουν έλεος!! Μπράβο στο Λοβέρδο!

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΣΥΛΛΟΓΟΙ < 0Ι ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΑΔΕ > ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ Η ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΑΝ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΝ.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΠΟΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΙΧΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΕΡΒΙΠΟΥΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ?ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΣΤΟ ΚΑΤ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΙΔΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΟΣΟΚΟΜΟΥΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΥΛΙΚΑ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕΙ ΣΤΙΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΓΕΜΑΤΗ.ΕΚΕΙ ΦΤΑΣΑΜΕ. Υ Λ Ι Κ Α ΥΠΑΡΧΟΥΝ

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Τρώγανε τα λεφτά μας και τώρα τάχα δεν έχουν γάζες. Να κλείσει το Διευθυντή στη φυλακή τώρα!!!!! Θέλουμε να συνεχιστεί το κράτος της ρεμούλας!! Δεν είδατε τι παιχνίδια παίχτηκαν στα νοσοκομεία της Αθήνας;

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Είχανε μάθει όλοι τους στη λοβιτούρα,,και τώρα που χάνουν την κουτάλα αρκούνται σε κινήσεις σπασμωδικές για να τύχουν της προσοχής. ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ !!!

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΕΠΙΤΥΧΩΝ?? ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ??-ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ–ΕΝΤΙΜΟ ΚΑΙ ΑΝΤΡΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΒΓΗΚΑΝ– ΓΙΑΥΤΟ ΑΝΤΙΟ ΣΑΣ ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΜΕ–ΑΥΤΟΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ Ο ΔΕ κ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥ–Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΤΣΑΡΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΘΕΝΤΟΣ ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ ΟΛΟ ΔΗΛΩΣΕΙΣ –ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ ΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΘΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ–ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΛΙΑΡ ΤΖΕΤ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΕΙΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ Η.Π.Α–Ο ΔΕ ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ –ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑΤΟΥ—ΒΡΕ ΠΑΓΚΑΛΕ ΕΛΕΩ ΝΟΜΠΛΕΞ ΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ–ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΤΙΝΑΓΜΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1980 ΤΟΤΕ ΜΕ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΓΙΝΑΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ–ΟΙ ΤΑΧΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΚ ΠΟΥ ΕΣΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ?????-ΚΑΙ ΕΠΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΟΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΣΑΣ–ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΚ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΑΡΙΟΙ ΙΣΟΒΙΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΧ ΑΚΗΣ κλπ κλπ κλπ–ΤΑ ΛΑΘΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΓΙΑΥΤΟ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΤΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΑΔΕΙΑΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ–ΛΟΒΕΡΔΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟ ΕΧΤΡΑ3 ΤΙΣ ΕΚΑΝΕΣ ΓΑΡΓΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΥΦΟΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΗ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *