ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΑ: Οδηγός λεωφορείου στα Τρίκαλα βρήκε και παρέδωσε τσαντάκι με 1.000 ευρώ !!!

Ο νεαρός είχε πάρει από το Διαλεχτό το λεωφορείο με προορισμό τα Τρίκαλα, έχοντας μαζί του το τσαντάκι του που περιείχε 1.000 ευρώ

Λαχτάρησε για αρκετές ώρες ένας αφηρημένος νεαρός που ξέχασε σε λεωφορείο του αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων ένα τσαντάκι γεμάτο χρήματα.

Στάθηκε τυχερός, όμως, καθώς ο οδηγός βρήκε και παρέδωσε το πολύτιμο τσαντάκι δίνοντας μαθήματα αξιοπρέπειας και εντιμότητας.
Ο νεαρός είχε πάρει από το Διαλεχτό το λεωφορείο με προορισμό τα Τρίκαλα, έχοντας μαζί του το τσαντάκι του που περιείχε 1.000 ευρώ. Όμως, βγήκε με… άδεια χέρια από το λεωφορείο και πέρασε αρκετή ώρα ώσπου να αντιληφθεί ότι δεν το είχε πια μαζί του! Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε, ήταν να απευθυνθεί στα γραφεία του αστικού ΚΤΕΛ, με την ελπίδα ότι θα το είχε αφήσει στο λεωφορείο.
Μόλις έφτασε και έδωσε στους υπεύθυνους την περιγραφή του χαμένου αντικειμένου και του περιεχομένου του, εκείνοι του παρέδωσαν αμέσως το τσαντάκι με τα χρήματα το οποίο είχε αφήσει ο τίμιος οδηγός πριν ξεκινήσει για το επόμενο δρομολόγιό του! Έτσι, πήγε και η καρδιά του στη θέση της!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *