100 ημέρες χωρίς λαθρομετανάστες η Ηγουμενίτσα!

Ως δια μαγείας, μέσα σε 2-3 ημέρες οι χιλιάδες των λαθρομεταναστών, Ασιατών και Αφρικανών, που είχαν κατακλείσει τους δρόμους της Ηγουμενίτσας, τους κάμπους του Λαδοχωρίου και Γραικοχωρίου και είχαν καταλάβει τα δάση και τα βουνά της ευρύτερης περιοχής, εξαφανίστηκαν .
Λες και η Κυβέρνηση επικαλέστηκε τη βοήθεια του …
Χάρυ Πότερ.
Το περίεργο ήταν και παραμένει με την ύποπτη σιωπή, τόσο της Δημοκρατικής (λόγω Σοσιαλισμού) Κυβέρνησης και των εδώ πολεμοχαρών συντρόφων της, όσο και των ευαίσθητων Οργανώσεων, συνήθως Μη Κυβερνητικών, αλλά αδρά πληρωμένων.
Κανείς δεν γνωρίζει που οδήγησαν αυτές τις χιλιάδες των συνανθρώπων, αν και είναι αλήθεια πως τελευταία είχαν προκαλέσει σοβαρούς πονοκεφάλους στις Τοπικές Αρχές με τα προβλήματα που δημιουργούσαν στους κατοίκους κυρίως των περιοχών γύρω από το Λιμάνι.
Κανείς δε ρώτησε για τις τύχες αυτών των κατατρεγμένων συνανθρώπων, ακόμη και από τις τάξεις των ένθερμων προστατών τους.
Άραγε, θα ήταν παράλογο να ρωτήσει κανείς και να πληροφορηθεί για όλα τα παραπάνω;
Μήπως θα πρέπει να αμφιβάλει κανείς για τον σεβασμό, εκ μέρους της Κυβέρνησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους;
Έτσι, λέω.
Πάντως, για να μην αδικήσω κανέναν, παραθέτω κατωτέρω τα πραγματικά στατιστικά στοιχεία όπως τα διαθέτει η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας, επειδή κάποιοι ανεύθυνοι, επιπόλαιοι και γι’ αυτό και επικίνδυνοι, διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις πως δήθεν οι δρόμοι της Ηγουμενίτσας ξαναγέμισαν με λαθρομετανάστες:
– Ολόκληρη η περιοχή γύρω από το λιμάνι είναι καθαρή από λαθρομετανάστες.
– Στην πόλη της Ηγουμενίτσας και την ευρύτερη περιοχή δεν υπάρχει ούτε ένας καταυλισμός λαθρομεταναστών.
– Οι επιστροφές λαθρομεταναστών από την Ιταλία, στις τελευταίες εκατό ημέρες, έχουν μειωθεί κατά 32%, ενώ τον Αύγουστο μήνα σε σχέση με τον περσινό η μείωση φτάνει το 50% (φέτος 47%, πέρυσι 90%)
– Στις εκατό τελευταίες ημέρες, έχουν συλληφθεί 970 λαθρομετανάστες από την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας και έχουν γίνει 34 μεταγωγές (με 30 περίπου άτομα η κάθε μία), προς διάφορα κρατητήρια σε όλη την Βόρεια Ελλάδα.
Απ’ αυτούς οι εκατόν είκοσι έφτασαν στην πόλη της Ηγουμενίτσας με το ΚΤΕΛ ενώ οι υπόλοιποι με φορτηγά και Ι.Χ λαθροδιακινητών.

http://892fm.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *