ΣΟΚ .!!!.ΣΤΑ 100 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΑΕΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…!!!

Γράφει ο Αθανασόπουλος Περικλής

Πολλές φορές έχουμε πει ότι, αυτά που συμβαίνουν  στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια είναι βάση προγράμματος και αυτό που έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας είναι η….
επιβολή του.

Ας δούμε πώς βλέπουν την ανάπτυξη για την Ελλάδα που την χρησιμοποιούν σαν πειραματόζωο και μάλιστα πετυχημένα μέχρι σήμερα.

Από το 2017 το ΑΕΠ της Ελλάδας θα έχει τρία πεδία που θα καθορίζονται  ως εξής.

Από τις Ελληνικές ιδιωτικές επιχειρήσεις που θα δραστηριοποιούνται στη χώρα μας και θα υπόκεινται στον Ελληνικό φορολογικό και εργασιακό σύστημα το οποίο θα είναι στενά προσαρμοσμένο  για πλήρη οικονομικό και περιουσιακό έλεγχο από το taxis net ( 100 Δις ετησίως).

Από τις Ευρωπαϊκές επιχειρήσεις που θα δραστηριοποιούνται στις ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ οι οποίες θα διαμορφωθούν στην Ελλάδα και θα είναι κυρίως Γερμανικών, Γαλλικών, Αγγλικών, Ολλανδικών, και γενικά συμφερόντων των «δανειστών μας» οι οποίες  θα υπόκεινται στο Ευρωπαϊκό φορολογικό και εργασιακό σύστημα το οποίο θα είναι στενά προσαρμοσμένο στο «ΔΟΥΒΛΙΝΟ 2» και στο ΤΑΜΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ Σ ( 100 Δις ετησίως) .

Και από τις επιχειρήσεις τρίτων χωρών, και κυρίως των USA – ΙΣΡΑΗΛ – ΡΩΣΙΑΣ οι οποίες θα δραστηριοποιηθούν στους υδρογονάνθρακες με ειδικό φορολογικό και εργασιακό καθεστώς ( 100 Δις ετησίως).

Για κάθε μία από τις παραπάνω κατηγορίας το ΑΕΠ θα φτάνει στα 100 δις ευρώ και το συνολικό θα αγγίζει τα 300 δις αλλά δεν θα είναι υπό Ελληνικό έλεγχο.

Βλέπουμε ότι το καλύτερο οικόπεδο του πλανήτη ενώ θα παράγει πλούτο αξίας 300δις ευρώ ετησίως θα μπορεί να διαχειριστεί μόνο τα 100 δίς.

Έχουν φροντίσει να ελέγχεται τόσο καλά το σύστημα για κάθε μία από τις τρις περιπτώσεις έτσι ώστε:

Στην μεν πρώτη περίπτωση μας αφήνουν να αισθανόμαστε ελεύθερος λαός άλλα με 100δις ΑΕΠ, αφού θα απωλέσουμε σταδιακά κάθε εργασιακό-ασφαλιστικό-περιουσιακό  δικαίωμα θα κινούμαστε σε επίπεδα ζωής ΚΙΝΑΣ.

Στη δεύτερη περίπτωση θα πληρώνουμε το ιστορικό « ανήκομε εις την δύση» , και θα υπερηφανευόμαστε για το ότι θα είμαστε στο ευρώ οπότε δεν θα χάσουμε ποτέ το όνειρο.

Στην Τρίτη περίπτωση θα υποστούμε την αναγκαιότητα των ισορροπιών για να τα έχουμε με όλους καλά.

Όλα τα παραπάνω φανερώνουν με τον καλύτερο τρόπο το ότι η Ελλάδα είναι μια παχουλή αγελάδα την οποία ενώ την αρμέγουν συνέχεια, αυτή σε πείσμα των αχόρταγων συνεχίζει να παράγει…

Το άσχημο είναι ότι με τον τρόπο που στήνεται το παιγνίδι θα διαρκέσει τουλάχιστον 50 χρόνια.

Όλα αυτά αποδεικνύουν ότι οι τελευταίοι κυβερνώντες ( Γ.Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΣΑΜΑΡΑΣ-κλπ),  είναι πάρα πολύ έξυπνοι και το κυριότερο, ξέρουν πολύ καλά, τι κάνουν, σε ποιόν το κάνουν, και γιατί το κάνουν , κατά τα άλλα μας αφήνουν να νομίζουμε ότι δεν ξέρουν τι τους γινεται…

http://thoureios.blogspot.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *