Και όμως πωλείται νησί λιγότερο και από… διαμέρισμα: 108.000 ευρώ

Είναι το πιο ανατολικό νησί του Ηνωμένου Βασιλείου και διαθέτει ιδιωτικές παραλίες με βότσαλα και 56 στρέμματα παρθένας γης.

Μοναδικοί του επισκέπτες είναι οι φώκιες και οι βίδρες και έτσι αποτελεί ένα από τα πιο γαλήνια σημεία της χώρας. Αυτή την εβδομάδα μάλιστα το εν λόγω νησάκι που βρίσκεται στα νησιά Σετλαντ, βγήκε στην αγορά και αναμένεται να προσελκύσει πολλούς επενδυτές.

Η τιμή του δεν είναι ιδιαίτερα ακριβή αν συνυπολογίσει κανείς το γεγονός ότι πρόκειται να γίνει γίνει ιδιοκτήτης νησιού. Παρόλα αυτά το γεγονός όμως ότι δεν έχει ούτε νερό ούτε ρεύμα μπορεί να εμποδίσει αρκετούς από το να επενδύσουν σε αυτό 108.000 ευρώ.

Αυτά είναι τα χρήματα που ζητάει η τωρινή ιδιοκτήτριά του, η οποία το αγόρασε πριν 12 χρόνια με τις αποταμιεύσεις της.

Πλέον όμως, η Jackie Baldwin θεωρεί ότι πλέον πρέπει να αποχωριστεί το απομονωμένο νησί στο οποίο βρίσκονται και δύο ερειπωμένοι φάροι. Η ίδια δεν το έχει επισκεφτεί παρά μόνο 5 φορές από την αγορά του λόγω των επαγγελματικών και οικογενειακών της υποχρεώσεων, αλλά και εξαιτίας της έλλειψης νερού και ρεύματος.

Όπως εξηγεί όμως, 12 χρόνια πριν, όταν το αγόρασε μόλις δύο εβδομάδες από τη στιγμή που βγήκε προς πώληση, ήθελε να επενδύσει κάπου τα χρήματά της καθώς πλέον δεν είχε καμία εμπιστοσύνη στο κανονικό χρήμα. «Αγόρασα το νησί σε μία ρομαντική παρόρμηση. Ποιος δεν έχει την φαντασίωση να γίνει ο ιδιοκτήτης ενός νησιού», λέει η Baldwin που ελπίζει οι επόμενοι αγοραστές θα το εκμεταλλευτούν καλύτερα από την ίδια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το νησί πωλείται στο ένα τρίτο της τιμής που κοστίζει ένα μέσο σπίτι στην Βρετανία.





Πηγη trelokouneli

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *