Αναστολή στα 10 χρόνια φυλάκισης …

Αναστολή στη 10ετή ποινή φυλάκισης που είχε επιβληθεί στον επιχειρηματία Γιώργο Πετζετάκι έδωσε η δικαιοσύνη. Η αίτησή του, που αφορούσε καταδίκη του για χρέη, ύψους….
4 εκατομμυρίων ευρώ, προς το Δημόσιο, έγινε δεκτή, σύμφωνα με τη Ναυτεμπορική, υπό τον όρο ότι θα εμφανίζεται μία φορά τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Ο κ. Πετζετάκης είχε καταδικαστεί πριν από ένα μήνα από το Β’ Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο σε φυλάκιση 10 ετών. Το δικαστήριο δεν είχε δώσει αναστολή, με αποτέλεσμα να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του, προκειμένου να οδηγηθεί στη φυλακή για να εκτίσει την ποινή του. Ο Πετζετάκις καταδικάστηκε ερήμην αφού ήταν ήδη στο εξωτερικό και από τότε ήταν φυγόδικος.

Στην αίτηση που υπέβαλλε ο Πετζετάκις για αναστολή της ποινής του, τόνιζε, μεταξύ άλλων, ότι η φυλάκισή του θα οδηγήσει στην οριστική οικονομική κατάρρευση της εταιρείας αλλά και της οικογένειάς του. Επίσης, ανέφερε ότι η εταιρεία βρίσκεται κοντά στη σύναψη συμφωνίας με επενδυτή, η οποία, εφόσον ολοκληρωθεί, θα διασφαλίσει τις 300 θέσεις εργασίας των υπαλλήλων της και θα της επιτρέψει την αποπληρωμή των χρεών προς το Δημόσιο.

xorisoria.org

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *