10 ΣΦΑΙΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ !

Γράφει ο :σύντροφος Χάρης
από το πράσινο Αμβούργο.

Αγαπημένοι συναγωνιστές και σύντροφοι σας χαιρετώ και σας στέλνω θερμές ευχές για μια παραγωγική χρονιά , αντάξια της φετεινής!
Παρακολουθώ με θλίψη όσα γίνονται εδώ και 2 μέρες στο …”άγιο” όρος και -απόψε στην Αθήνα..
Όλοι οι σύντροφοι εδώ στο καταπράσινο Αμβούργο μένουν άναυδοι από τα όσα βλέπουμε κι ακούμε σχετικά με το θέμα που…..
προέκυψε από τη στιγμή που η ανεξάρτηη σοσιαλιστική και δημοκρατκότατη δικαιοσύνη μας αποφάσισε την προφυλάκιση του απατεώνα τραγόπαπα Εφραίμ.
Παρακολουθούμε με περίσκεψη τη χαλαρότητα που διακρίνει ακόμα και σοβαρά ΜΜΕ , όπως το Mega και ο ΣΚΑΪ , και την τάχα χιουμοριστική διάθεση που αντιμετωπίζουν ΟΛΑ τα φασιστομεσαιωνικά καθάρματα που συγκεντρώθηκαν απόψε έξω από τη ΓΑΔΑ!
Αντί οι Αρχές ενός δημοκρατικού κράτους , μιας Σοσιαλιστικής πολυπολιτισμικής Δημοκρατίας , να επέμβουν και να συλλάβουν ή να πνίξουν στο αίμα τους άθλιους μουλάδες – πατέρες της Εχθροπάθειας και του Σκοταδισμού ……. έγιναν ξαφνικά …θέαμα ..γραφικών !!!!!
Μα καλά δεν καταλαβαίνει κανείς πλέον τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΙΝΔΥΝΟ από το παιχνίδι ενός μαφιόζου με τα ΜΜΕ;
Λυπάμαι που το λέω , αλλά η απουσία του Περίλαμπρου και Κοσμοαγάπητου Ηγέτη μας από το προσκήνιο , έχει αρχίσει να δημιουργεί φρούδες μεν , ελπίδες δε σε μειοψηφίες που έχουν όμως την ικανότητα να πολλαπλασιάζονται σαν καρκίνος στο υγειές σώμα της Σοσιαλιστικής κοινωνίας μας.
Ο τραγόπαπας Εφραίμ έπρεπε να κρεμαστεί ανάποδα από τα τείχη της μονής του και να αποτελέσει παράδειγμα και προειδοποίηση σε κάθε εχθρό της Πατρίδας.
Ποιος μπορεί να ξεχάσει , όχι τόσο το ζήτημα της ανταλλαγής γαιών , αλλά τον ανθελληνικό και αντιπατριωτικό ρόλο που έπαιξε ο τράγος , δουλεύοντας ως μεσίτης -πράκτορας των ρωσικών συφερόντων στο χώρο της Βαλκανικής;
Ποιος μπορεί να ξεχνά το γεγονός ότι ο εκ Κύπρου Ρασπόυτιν εκμεταλεύτηκε την ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ του μπούλη Καραμανλή κι επιδέξια χειραγωγώντας τον για λογαριασμό του Μαφίοζου Πούτιν , τον οδήγησε στην υπογραφή της προδοτικής συμφωνίας για τον Αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολης;
Ποιος αμφισβητεί την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΥΡΚΑΓΙΑ που έβαλε στις ελληνο-Αμερικανικές σχέσεις αυτός ο προδότης τραγόπαπας ; Μια φωτιά που , άσχετα αν την έσβησε ο μέγας γάτος της παγκόσμιας διπλωματίας Γιώργος Παπανδρέου , θα τίναζε στον αέρα το σύνολο της πολιτικής κατευνασμού απέναντι στους αδελφούς Τούρκους της Θράκης αλλά και στους φίλους μας Μακεδόνες ;
Και καταλήγουμε σε εικόνες σαν αυτές που βλέπουμε απόψε!!!

Εμείς σα σοσιαλιστές , σα δημοκρατικοί πολίτες του παγκοσμιοποιημένου πλανήτη μας δεν πιστεύουμε σε χριστούς θεούς και τέτοιες βοθρολυματικές σκοταδιστικές βλακείες!

Μακάρι , η όποια συμπαντική πρόνοια να συδράμει και να εξαφανίσει από προσώπου γης αυτόν τον αδιανόητο προδότη , τον παρολίγο καταστροφέα της εξωτερικής μας πολιτικής , τον καλόγερο -πράκτορα του μαφιόζου Πούτιν , τον Ρασπούτιν του 21ου αιώνα !

http://pasokhtefra.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *