Ανάμεσα στους 117 ο πρώην βουλευτής Θοδωρής Σολδάτος

Ο πρώην βουλευτής Λευκάδας κος Θοδωρής Σολδάτος στους 117 που «Επιμένουν να πάρουν αναδρομικά εκατοντάδες εκατ. Ευρώ!» ;;;

Η τρόικα βρίσκεται στην χώρα μας με άγριες διαθέσεις όπως αποκαλύπτουν τα ρεπορτάζ, μιλάμε για περικοπή μισθών στον ιδιωτικό τομέα, για απολύσεις στο Δημόσιο, στην ουσία αναμένουμε νέα σκληρά μέτρα αφού είναι πλέον γεγονός ότι η κυβέρνηση απέτυχε να εισπράξει από την μια και από την άλλη………..
να περικόψει ουσιαστικά περιττές δαπάνες.

Δυστυχώς «κακά» είναι τα μαντάτα για άλλη μια φορά για τους χαμηλόμισθους και συνταξιούχους, οι οποίοι θα κληθούν να πληρώσουν τις τρύπες στα ασφαλιστικά ταμεία και θα περικοπούν ξανά και οι κύριες συντάξεις.

Εκεί λοιπόν που οι έλληνες πολίτες έχουν φτάσει στο αμήν, αδυνατούν να πληρώσουν ακόμη και για βασικά αγαθά, οι σκηνές ανθρώπων να ψάχνουν στα σκουπίδια για τροφή ολοένα αυξάνονται, πολυτέλεια αποτελεί πλέον για χιλιάδες νοικοκυριά η προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης, το οποίο παρά το κρύο σημειώνει στις πώλησεις 60% πτώση πανελλαδικά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Newsit 117 βουλευτές επιμένουν να πάρουν αναδρομικά εκατοντάδες εκατ. Ευρώ!

«Κάποιοι ζητούν και αποζημίωση 10.000 ευρώ για ηθική βλάβη!» Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του News it «οι βουλευτές που προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη γιατί “αδικήθηκαν” μισθολογικά συνεχίζουν τον αγώνα τους, ορισμένοι κατέθεσαν και δύο αγωγές για διαφορετικές βουλευτικές περιόδους. Μέσα στην λίστα που αναφέρονται τα ονόματα των βουλευτών που διεκδικούν αναδρομικά αναφέρεται αυτή τη στιγμή ακόμα και το όνομα του πρώην βουλευτή Λευκάδας Θοδωρή Σολδάτου.

Επανειλημμένα προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί του έτσι ώστε να μάθουμε λεπτομέρειες που ενδεχομένως να εμπλουτίσουν το ρεπορτάζ, ενδεχομένως να εξηγήσουν πως έχουν τα πράγματα, δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε απάντηση. Μέχρι αυτή την ώρα τουλάχιστον, ευελπιστούμε ότι σύντομα θα υπάρξει επικοινωνία γιατί μπορεί οι άνθρωποι όντως να τα δικαιούνται τα χρήματα…

Μπορεί να συμμετείχαν παλιά σε αυτή την υπόθεση και τώρα να έχουν παραιτηθεί από το αίτημα. Βέβαια ότι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο κος Σολδάτος όπως και πολλοί άλλοι βουλευτές εδώ και 4 μήνες έχουν αποποιηθεί του αιτήματος. Για κάποιο λόγο όμως αναφέρονται ακόμα τα ονόματα τους στην λίστα που δημοσιεύτηκε.

www.mylefkada.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *