Ο Καρατζαφέρης έχει 12% (στον ύπνο του;) αλλά θέλει εκλογές το 2013

Συνέντευξη στο ΒΗΜΑ έδωσε την Κυριακή ο… «ρυθμιστής» – τηλεπρόεδρος όπου εμφανίστηκε… «σκληρός» με την αριστερά.

Σύμφωνα με τα «παλαιο-πολιτικάντικα» κόλπα, ο κίνδυνος της αριστεράς είναι το καλύτερο μέσον να μαζέψει τα ασυμμάζευτα Από εδώ και στο εξής να αναμένετε τις νέες κωλοτούμπες του, γιατί τα ποσοστά κατρακυλάνε όσο ανεβαίνει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, τόσο πιο «ακραίος» θα γίνεται ο πρόεδρος. Το θέμα είναι ότι πλέον τον έχουν καταλάβει και οι πέτρες και οι παλιές τακτικές δεν πιάνουν τόπο. Στην συνέντευξη λοιπόν, ο Καρατζαφέρης αναφέρθηκε στις σχέσεις του με τον Καμπέρη και επανέλαβε ότι είχε πει και για τον Παπαδήμο, ότι δηλαδή, του τον σύστησαν μεγαλοεκδότες! Με αυτή την αφοπλιστική απάντηση, επιβεβαιώνει τουλάχιστον την αγαστή σχέση του με όλον τον….
καλό κόσμο των ΜΜΕ.

“Για τον χρόνο των εκλογών, δεν θα μπορούσε να είναι πιο σαφής: «Δεν συνηθίζω να χρησιμοποιώ διπλωματική γλώσσα. Αυτή η Κοινοβουλευτική Ομάδα των 300 της Βουλής, όλοι, το σύνολο εννοώ, έχει “βραχεί”. Αν φάει και μερικές σταγόνες βροχής ακόμα, δεν αλλάζει τίποτα. Η νέα Βουλή όμως, η οποία θα προκύψει και η οποία θα αποτελείται κατά τα 2/3 από καινούργια πρόσωπα, δεν θα έχει να ψηφίσει απολύτως τίποτα από αυτά τα αναγκαία που πρέπει να ψηφιστούν τώρα. Άρα λοιπόν η παρούσα Βουλή θα πρέπει να τα ψηφίσει αυτά τα “δυσκοίλια” μέτρα. Να καθαρίσουμε ανομήματα, λάθη, πελατειακές σχέσεις τριών δεκαετιών και μετά να έλθει η νέα κυβέρνηση, που προφανώς θα είναι αυτή που όλοι λένε, να αναλάβει τις ευθύνες της διεκπεραίωσης του υπόλοιπου έργου. Γιατί τόση βιασύνη; Τι θα αλλάξει;»

Εξορκίζει τον δαίμονα των εκλογών ο πρόεδρος λοιπόν. Αν όμως νομίζετε ότι το κάνει γιατί τον πήρε η κατηφόρα κάνετε λάθος! Το τηλεκόμμα ξεπερνάει το… 12%, ασχέτως αν δεν έχει εμφανιστεί τέτοιο ποσοστό ούτε στις «φιλικότερες»-για τον ίδιο- δημοσκοπήσεις: ΙΔΟΥ ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ:

Σας προβληματίζουν οι δημοσκοπήσεις;

«Είναι πράγματι πάρα πολύ καλές. Εχω ξεπεράσει το 12% και αυτό με ικανοποιεί. Είναι αποτέλεσμα από τις μετρήσεις τις οποίες κάνουμε εμείς. Δεν με απασχολούν αυτά που “μαγειρεύει” και φτιάχνει το σύστημα. Είμαι καλύτερα ή χειρότερα από πέρυσι; Στην κοινωνία, στο περιβάλλον που ζείτε, με τον ίδιο τρόπο αντιμετώπιζαν τον Καρατζαφέρη πριν από έναν χρόνο ή δύο από ό,τι σήμερα; Αυτά είναι αστεία πράγματα».

xagr.net

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *