Άφαντοι 128.607 φορολογούμενοι

Άφαντοι παραμένουν 128.607 φορολογούμενοι, οι οποίοι δεν έχουν προσκομίσει τα…

δικαιολογητικά στις εφορίες, παρότι η προθεσμία που είχε δώσει το υπουργείο Οικονομικών εξέπνευσε στις αρχές της εβδομάδας. Οι περισσότεροι από τους 128.607 φορολογούμενους έχουν χρεωστικές δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος.

Πάντως, τις τελευταίες ημέρες πολλοί φορολογούμενοι έσπευσες στις ΔΟΥ να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, προκειμένου να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση των δηλώσεών τους.

Από τους 340.791 φορολογουμένους που ειδοποιήθηκαν μέσω του Taxisnet ότι για να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση της δήλωσής τους πρέπει να προσκομίσουν ή να αποστείλουν ταχυδρομικά τα απαιτούμενα πρωτότυπα δικαιολογητικά στην αρμόδια ΔΟΥ, έχουν μέχρι σήμερα προσέλθει στις εφορίες 212.184 φορολογούμενοι, ήτοι το 62,3% του συνόλου.

Από τους 212.184 φορολογουμένους που ανταποκρίθηκαν και προσκόμισαν τα πρωτότυπα δικαιολογητικά, οι εφορίες έχουν ολοκληρώσει την εκκαθάριση 93.295 δηλώσεων, ενώ εκκρεμεί ακόμη η εκκαθάριση 55.146 δηλώσεων, τα παραστατικά των οποίων έχουν ήδη ελεγχθεί. Πρέπει να σημειωθεί πως περίπου 63.743 δηλώσεις που βρίσκονται στις εφορίες, παραμένουν υπό επεξεργασία.

sofokleousin.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *