Ο γιος μου είναι αυτιστικός, δηλώνει η μάνα του κλόουν που μαχαίρωσε τον 12χρονο

Νέες απίστευτες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το στυγερό έγκλημα στην Κρήτη όπου ο 20χρονος Ολλανδός κλόουν κατακρεούργησε τον 12χρονο Νικίτα από την Ρωσία που είχε έρθει για διακοπές.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η μητέρα του δράστη στην ολλανδική εφημερίδα Hart van Nederland, ο γιος της είναι αυτιστικός και έχει ως βασικό πρόβλημα την συγκέντρωση. Η προσοχή του αποσπάται εύκολα είπε η μητέρα του η οποία έχει και ελληνική καταγωγή.

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ φέρεται να λάμβανε πέρυσι επίδομα αναπηρίας, ενώ εργαζόταν σε ειδικό πρόγραμμα. Όπως δήλωσε, είχε αρκετές επιφυλάξεις για την απόφαση του γιου της να μην επιστρέψει στην Ολλανδία και να μείνει να εργαστεί στην Κρήτη μετά τις διακοπές τους. Η μητέρα, αναμένεται να φτάσει τη Δευτέρα στην Κρήτη, για να βρεθεί κοντά στο παιδί της και να καταθέσει.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της κυρίας Σράιβερ δεν έχει καταφέρει να επικοινωνήσει με το γιο της από την ημέρα που σημειώθηκε το περιστατικό. Ενώ είπε, επίσης, πως δεν έχει καταφέρει να έρθει στην Ελλάδα λόγω της στάσης εργασίας που πραγματοποιούν στη χώρα μας οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας.

Η υγεία του 12χρονου Νικίτ

Σταθερή αλλά κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του 12χρονου Ρώσου ο οποίος παραμένει διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, μετά την ολοκλήρωση της λεπτής νέας χειρουργικής επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε χτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί φέρει τέσσερα τραύματα σχεδόν στο ίδιο σημείο στη σπονδυλική στήλη, ωστόσο, οι γιατροί δεν μπορούν να πουν ακόμη με σιγουριά αν τα τραύματα θα έχουν κινητικές συνέπειες στο 12χρονο, τον οποίο θα επιχειρήσουν σήμερα να «ξυπνήσουν».

Πάντως, ενώ σύμφωνα με την υπουργό Υγείας της Ρωσίας Τατιάνα Γιάκοβλεβα, εξετάζεται το ενδεχόμενο μεταφοράς του 11χρονου στη Ρωσία σε συνεννόηση με τους Έλληνες γιατρούς, η μητέρα του αρνήθηκε την πρόταση της ρωσικής κυβέρνησης, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη της στους Έλληνες γιατρούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα θέλει να παραμείνει ο γιος της στην στην Ελλάδα έως ότου βελτιωθεί η κατάσταση της υγείας του.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *