ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ 13 ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ

ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΦΩΤΟ …


.



Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

12 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΡΕ ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ? ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΛΕΥΤΑ?
    ΘΑ ΚΟΨΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ
    ή ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΑΤΑΡΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ, ΦΕΤΡΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΝΑ ΣΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ! ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ!!!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΑΕΡΟΓΑΜΗΔΕΣ ΠΟΛΥΛΟΓΑΔΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ

    Reply
  3. Ανώνυμος

    απο την αλλη αγοραζουν νησια για να μας φερουν τα αδερφια μας τους Φιλισταιους;;;;αν ερθουν οι συγκεκριμενοι εδω θα γινει παταγος…Αφου ειναι Κρητικοι…κατι μου βρωμαει εδω…μας συγκεντρωνουν σε ενα μερος;;;αντε να μας φερουν και εκεινους που κατοικουν στην χωρα αφιερωμενη στον πανα Espana…οι Ιταλοι ειναι διπλα…οι αλλοι ειναι στις ερημους και οι αλλοι ειναι στην Λιβυη..(καλησπεριδες)και ναι μιλουν ελληνικα οι τελευταιοι…οι υπολοιποι εχουν αλλαξει κατα πολυ μυαλο..εχουν γινει νεοελληνες στην χωρα που ζουν…αμερικη γερμανια σουηδια ολλανδια αυτους τους χασαμε…τον μεγαλο ογκο Ελληνογεννων εννοω…θα κανω ντου βρε πονηρε στην ιντιφαντα που συχναζεις…και θα παρω την πετρα της Αφροδιτης να δω μετα τι θα κανεις…2:34 μ.μ. και εγω συμφωνω μαζι σου…ετοιμαστειτε…

    Reply
  4. Ανώνυμος

    OI EBREOI EINAI TO DOLOMA . MAS PETANE STAXTI STA MATIA .THELEI POLU PROSOXH .OI EVREOI TELIOSAN EXASAN TIN MPALA. OI SAOUDARAVES KURIARXOUN STA PANTA.OI ANTENES NA STRAFOUN PROS EKEI . DIAFORETIKA THA PATHOUME MEGALI NILA.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΕΦ ΟΣΟΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ
    ΤΙ ΘΕΛΕΤΑΙ???
    ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΟΡΟ….ΝΑ ΤΩΡΑ!

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΤΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΤΕ ΝΑΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΜΑ ΣΑΣ ΞΕΚΟ#$@%ΟΥΜΕ.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε…

    Συμφωνώ απόλυτα! Η παγκόσμια σκλαβιά ειναι εδώ! Και όποιος νομίζει ότι γίνεται όλο αυτό για τα φράγκα ειναι μακριά νυχτωμένος!

    Reply
  8. Κυπριανός Χριστοδουλίδης

    Και να τα πάρουμε αυτοί δεν "χολοσκάνε". Θα μας πετάξουν αε λίγο την αχρήματη κοινωνία – το έχουν έτοιμο το σχέδιο – και μετά να δούμε τι θα κάνουμε. Η "κάρτα του πολίτη" είναι το πρώτο βήμα.

    Επίκειται νομοθετική ρύθμιση, τη λένε και θεσμοθέτηση, για υποχρεωτική παραλαβή. Όποιος αρνείται θα την παραλαμβάνει … μέσω δικαστικού κλητήρα.

    Reply
  9. ΚΑΠΤΑΙΝ ΤΖΙΜ

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ .
    ΕΝΑ ΝΑ ΞΕΤΕΡΕ ΠΩΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΧΡΗΜΤΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!!!!!

    Φαίνεται πως το αρχαιότερο επάγγελμα, εκτός από αυτό που όλοι ξέρουμε, είναι και του τραπεζίτη, που δεν έχαιρε καμίας εκτίμησης από τους πολίτες της Αρχαίας Αθήνας. Και μπορείτε να υποψιαστείτε το γιατί: Οι τράπεζες και τότε σχετίζονταν με δάνεια και γι' αυτό ο Πλάτων στους «Νόμους» ζητά να απαγορευτούν τα έντοκα δάνεια.

    ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ;
    ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΜΑΣΣΟΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ;
    ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 07 ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΒΙΑ! ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΘΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΑΣ!
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ !
    ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ! ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ! ΕΚΔΙΚΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΣΑΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΣΑΣ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΣΑΣ !
    ΝΟΜΙΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ! ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΣΑΣ.

    ΣΤΙΣ 07 ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ
    ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΟΛΟΙ.
    ΕΚΔΙΚHΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΣΟΝΟΥΣ!
    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ SMS ME MAIL !
    ΤΥΠΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ .
    ΕΝΑ ΝΑ ΞΕΤΕΡΕ ΠΩΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΧΡΗΜΤΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!!!!!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *