ΣΟΚ !!! ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ ΕΡΙΞΕ ΚΑΥΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ 13ΧΡΟΝΟΥ!!!


Απίστευτη πράξη ηλικιωμένου άνδρα στου Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας. Το περιστατικό που συνέβη περίπου πριν μια εβδομάδα και έγινε προσπάθεια να κρατηθεί μυστικό από όλους.Συγκεκριμένα ο ηλικιωμένος άνδρας περίπου 75 ετών ενοχλείτο από τα μικρά παιδιά που έπαιζαν μπάλα σε μια από τις λίγες αλάνες που υπάρχουν ακόμα στην πόλη και η οποία βρισκόταν κοντά στο σπίτι του. Τα είχε μάλιστα διώξει αρκετές φορές σύμφωνα με …

πληροφορίες μας άλλοτε με την απειλή βέργας και άλλοτε πετώντας τους πέτρες. Τα παιδιά όμως μην έχοντας που αλλού να παίξουν – μετά από δυο-τρεις – δειλά-δειλά επανερχόντουσαν στην αλάνα για παιχνίδι.

Ώσπου ηλικιωμένος άνδρας έβαλε σε εφαρμογή το «σατανικό του» σχέδιο.
Έβρασε σε μια κατσαρόλα νερό και πλησιάζοντας αθόρυβα τα παιδιά που ήταν αφοσιωμένα στο παιχνίδι τους, τους πέταξε το καυτό νερό το οποίο και βρήκε τον άτυχο 13 χρονο Δ.Ν στο πρόσωπο! Σε άσχημη κατάσταση το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας και οι πληροφορίες μας λένε ότι διατρέχει κίνδυνο ακόμα και να χάσει την όρασή του .

Ο άτυχος 13χρονος είναι μαθητής της πρώτης τάξης στο Γυμνάσιο των Αγίων Θεοδώρων. Έχει ακόμα μια αδερφή , ένα χρόνο μεγαλύτερή του, που πηγαίνει στη Δευτέρα τάξη του ίδιου Γυμνασίου.
Το γεγονός έγινε προσπάθεια, άγνωστο για ποιους λόγους, να κρατηθεί υπό πλήρη μυστικότητα. Το νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα όπως ήταν φυσικό πληροφόρησε την εισαγγελική αρχή για το συμβάν η οποία και διέταξε προανάκριση η οποία και διεξάγεται υπό πλήρη μυστικότητα.Υπάρχουν διάχυτες φήμες σε όλη την πόλη ότι από τις πρώτες στιγμές του σοβαρού αυτού συμβάντος η οικογένεια του 13χρονου κράτησε το γεγονός ως επτασφράγιστο μυστικό.

Επικοινωνήσαμε με την Γυμνασιάρχη των Αγίων Θεοδώρων κ.Μαρία Πρωτόπαπα η οποία δεν μας απέκρυψε το γεγονός αλλά δεν είχε να μας πει και πάρα πολλές πληροφορίες αφού όπως είπε έχει καλέσει εδώ και μία εβδομάδα τους γονείς του παιδιού για να μιλήσουν μαζί της και αυτοί δεν έχουν παρουσιαστεί ακόμα. Προσπάθησε η Γυμνασιάρχης να μιλήσει με την 14χρονη αδερφή του παιδιού και αυτή φοβισμένη έλεγε μόνο ότι ο Ν…. κάηκε και τον πήγαν στο νοσοκομείο. Μετά από πολλές προσπάθειες της κας Πρωτόπαπα έσπασε την σιωπή της και ανέφερε τι πραγματικά συνέβη στον άτυχο αδερφό της !

Η γυμνασιάρχης μας μίλησε με τα καλλίτερα λόγια για τον μαθητή της και μας είπε πως διαβεβαίωσε την θεία του(αδερφή της μάνας του 13χρονου) ότι θα καλύψει όλες τις απουσίες του παιδιού ως δικαιολογημένες ώστε να μην κινδυνέψει να χάσει την χρονιά του στο Γυμνάσιο. Βεβαίως οι φήμες οργιάζουν στους Αγίους Θεοδώρους ότι πιθανότατα από την πλευρά του δράστη να προσπαθήσουν να συμβιβάσουν τα πράγματα γνωρίζοντας ότι η οικογένεια του άτυχου μαθητή είναι ιδιαίτερα φτωχή και δεν θα μπορέσει να διαθέσει χρήματα για νοσηλεία, δικηγόρους και άλλα έξοδα. Γιαυτό μάλιστα ντόπιοι με τους οποίους μιλήσαμε ,εκτιμούν ότι το σοβαρό αυτό γεγονός πάνε κάποιοι να το «πνίξουν»!
Με το ρεπορτάζ μας και χωρίς να έχουμε την επιβεβαίωση ή την διάψευση του Αστυνομικού τμήματος Αγίων Θεοδώρων , συλλέξαμε έγκυρες πληροφορίες ότι ήδη οι γονείς του παιδιού προσήλθαν στο Αστυνομικό τμήμα και υπέβαλαν μήνυση προς τον ηλικιωμένο για την αποτρόπαια αυτή πράξη του,την επομένη μέρα του συμβάντος.

Ο εισαγγελέας Κορίνθου στον οποίο προσήχθη ο δράστης με την διαδικασία του αυτοφώρου ζήτησε από το Α.Τ Αγίων Θεοδώρων την διενέργεια της προκαταρκτικής ανάκρισης και τον άφησε προσωρινά ελεύθερο..Ήδη έχουν καταθέσει οι γονείς του παιδιού και άλλοι ακόμα μάρτυρες. Ο διοικητής του τμήματος έχει επικοινωνήσει με το Αστυνομικό τμήμα των Αμπελοκήπων στο οποίο υπάγεται το νοσοκομείο παίδων “Αγλαΐα Κυριακού” και έχει ζητήσει να ληφθεί κατάθεση από τον 13χρονο. Περιμένει φυσικά και την έκθεση του ιατροδικαστή για να διαβιβάσει το φάκελλο της προανάκρισης και πάλι στον Εισαγγελέα Κορίνθου.
sfendona

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *