Η πιο γλυκιά εκδίκηση: Απατημένη, αλλά με 1,3 εκατ. ευρώ στην τσέπη η Τριερβελέρ

Τη… ρεβάνς φαίνεται πως πήρε η πρώην σύζυγος του Γάλλου προέδρου, Φρανσουά Ολάντ, η οποία κατάφερε να κάνει τις δύσκολες στιγμές που πέρασε πραγματικό χρυσάφι με το βιβλίο της «Ευχαριστώ για αυτή τη στιγμή».

Εδώ και 16 ημέρες το κοινό μπορεί μέσα από τις 320 σελίδες του να μάθει όλα τα «άπλυτα» του προέδρου, καθώς η Τριερβελέρ μέσω του πονήματός της περιγράφει τη ζωή της στο Μέγαρο των Ηλυσίων από τον Μάιο του 2012 ως τον Ιανουάριο του 2014, στο πλευρό του Ολάντ.

«Ολα όσα γράφω είναι αληθινά. Στο Μέγαρο των Ηλυσίων καμιά φορά αισθανόμουν σαν να έκανα ρεπορτάζ. Και υπέφερα πολύ από το ψέμα για να πω κι εγώ», αναφέρει η Τριερβελέρ στο εξώφυλλο του βιβλίου που δημοσιεύεται στο γαλλικό περιοδικό Paris Match, όπου εργάζεται και η ίδια.

Το βιβλίο μέσα σε 16 μέρες πούλησε 442.000 αντίτυπα, σύμφωνα με τον εκδότη. Και η Βαλερί Τριερβελέρ βρέθηκε πλουσιότερη κατά με 1,3 εκατομμύρια ευρώ.

Το βιβλίο εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή των πωλήσεων μεταξύ 4 και 20 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τον εκδότη του οίκου  Les Arènes, γεγονός που αποτελεί μια πρωτοφανή επιτυχία. Κάθε βιβλίο κοστίζει 20 ευρώ και τα κέρδη ως αυτή τη στιγμή είναι καθαρά 4,1 εκατομμύρια για τον εκδότη, την συγγραφέα και τον ατζέντη της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Le Figaro η Τριερβελέρ πήρε 100.000 ευρώ προκαταβολή, 10% για τις πρώτες 15.000 αντίτυπα, 12% για τις άλλες 30.000 και 14% για όλα τα υπόλοιπα. Ετσι, η πρώην πρώτη κυρία πήρε συνολικά ως τώρα 1,3 εκατ. ευρώ.

«Γραμμένο με απόλυτη μυστικότητα», το βιβλίο «είναι ταυτόχρονα μια κραυγή αγάπης και μια αργή κατάβαση στην κόλαση, μια κατάδυση στις προσωπικές στιγμές ενός ζευγαριού. Δύο πρόσωπα και τίποτα άλλο: η Βαλερί και ο Φρανσουά», έγραψε το Paris Match.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *