ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14/4/2011 ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ

ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!

Την πέμπτη 14 Απριλίου δίνεται ένα οριστικό τέλος στις περιπέτειες χιλιάδων συμβασιούχων που χρόνια τώρα αποτέλεσαν στρατεύματα ομηρίας για δεκάδες πολιτικάντηδες και τις βρόμικες κυβερνήσεις τους…
που τους χρησιμοποιούσαν για να παραμένουν στην εξουσία για να τρώνε οι ίδιοι και….
οι οικογένειες τους. Συμβασιούχοι κάθε ηλικίας, φύλλου, γενιές ολόκληρες ανθρώπων των 700 ευρώ που δούλευαν χρόνια τώρα για να κινούν το δυσκίνητο και σάπιο δημόσιο σύστημα τώρα τους πετάνε λέγοντας ότι είναι η αιτία για την χρεωκοπία του κράτους, το λένε με κάθε δυνατό τρόπο οι πουλημένοι υπάλληλοι εκείνων που έχουν εκατομμύρια ευρώ στις τράπεζες του εξωτερικού σπίτια-γήπεδα για να ξεκουράζουν τις μεγάλες κοιλάρες τους και έχουν βολέψει γιους κόρες γυναίκες και γκόμενες σε θέσεις όπως βουλή και υπουργεία με μισθούς πολλών χιλιάδων ευρώ κάθε μήνα. Έιναι οι ίδιοι αλήτες που τώρα που δεν έχουν ανάγκη τους συμβασιούχους επειδή η χώρα έχει βουλιάξει,πιέζουν τους αρεοπαγίτες να βγάλουν αποφάσεις που θα οδηγήσουν χιλιάδες οικογένειες στην εξαθλίωση και στην ανεργία.

Μπορεί να έχουν πείσει τους άσχετους με τα ψέμματα τους αλλά όχι όλα αυτά τα παιδιά που ξέρουν την αλήθεια γιατί την έχουν βιώσει στο πετσί τους,
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14 ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΗ, 8 ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΟΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ.

Ποντάρουν στο να μην πάμε .Τρίβουν τα βρόμικα χέρια τους νομίζοντας ότι έχουν κοιμίσει τον λαό σε τέτοιο βαθμό,που πλέον δεν αντιδράει.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ.ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ,ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΓΑΠΟΥΝ,ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ.ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΕΜΕΙΣ.ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ.

ΑΝ ΟΙ ΑΡΕΟΠΑΓIΤΕΣ ΔΕΝ ΔΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ.ΔΕΝ ΘΑ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΗ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ.ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.ΚΑΙ Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ.
ΠΕΜΠΤΗ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Η ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΕΣ Η ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΧΙ ΟΡΘΙΟΙ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΟΧΗ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ.

gkimitra

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

3 Comments

  1. Ανώνυμος

    Αν ακούει κάποιος από τον τηλεοπτικό σταθμό ALTER γίνεται να βάζετε τη σειρά (ΖΗΝΑ) «Xena the warrior princess» πιο νωρίς, γιατί στις 04:00 το πρωί είναι πολύ αργά…. Ή τουλάχιστον βάλτε πρώτα τη ΖΗΝΑ και μετά τον ΗΡΑΚΛΗ… ευχαριστούμε !!!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ.ΠΛΑΚΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ ΜΑΤ ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΓΚΛΟΜΠ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ
    ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΥΛΗ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *