Πρωτοφανές: Νεαροί απήγαγαν 14χρονο στο Καματερό

Μία πρωτοφανής, για τα εγκληματολογικά χρονικά της Ελλάδας, υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας, προκαλώντας ανατριχίλα, με ένα 14χρονο αγόρι να πέφτει θύμα απαγωγής και ληστείας.

Οι πληροφορίες για το πώς ακριβώς στήθηκε η απαγωγή είναι συγκεχυμένες. Σύμφωνα με μία εκδοχή, πριν λίγες μέρες ο 14χρονος θέλησε να αγοράσει ένα παιχνίδι από έναν 16χρονο φίλο του. Ο τελευταίος πήγε στο σπίτι του για να ολοκληρωθεί η αγοραπωλησία, με τον 14χρονο να βγάζει χρήματα από το air condition, στο οποίο τα φύλαγε η οικογένειά του. Ο 16χρονος είδε την κρυψώνα και ενημέρωσε τρεις φίλους του να πάνε στο σπίτι με σκοπό την κλοπή.

Δεν έμειναν όμως μόνο σ’ αυτό, καθώς πήραν και τον 14χρονο μαζί τους. Του έδεσαν τα μάτια και τα χέρια, τον έβαλαν στο πορτ μπαγκάζ αυτοκινήτου και λίγες ώρες αργότερα τον παράτησαν σε σκουπιδότοπο στο Ζεφύρι.

Μια δεύτερη εκδοχή θέλει τον 14χρονο να απάγεται στο δρόμο προς το σχολείο του, πριν τη ληστεία. Το παιδί έπεσε θύμα απαγωγής και οδηγήθηκε σε διαμέρισμα, με τους δράστες να τον υποχρεώνουν να τους πει το μέρος που κρύβουν οι γονείς του τα χρήματα.

Ο 14χρονος τους είπε το σημείο και αυτοί πήγαν στο σπίτι του, άρπαξαν τα χρήματα που ήταν κρυμμένα στο air condition, επέστρεψαν στο διαμέρισμα, πήραν το παιδί και το παράτησαν στο Ζεφύρι.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δύο νεαρών ενώ αναζητούνται δύο ακόμα άτομα.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *