Χρυσόγονος: Πιθανότερη ημερομηνία εκλογών 15 με 20 Μαρτίου

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Χρυσόγονος, μίλησε στον Real fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για την ψήφο εμπιστοσύνης που ζητά η κυβέρνηση, το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ, τις δηλώσεις Ντράγκι αλλά και το χρέος.

«Ο κ. Σαμαράς με την κίνησή του να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης ήθελε να δηλώσει ότι δεν έχει κανένα σκοπό για πρόωρες εκλογές μέχρι το τέλος του έτους. Μάλλον η κυβέρνηση θα το τραβήξει έως τις 10-11 Φεβρουαρίου προκειμένου να ξεκινήσει την ψηφοφορία για πρόεδρο της Δημοκρατίας. Άρα η πιθανότερη ημερομηνία είναι γύρω στις 15 με 20 Μαρτίου», σχολίασε αρχικά ο κ. Χρυσόγονος και συνέχισε:

«Σαφώς η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση δημοσιονομικής και όχι μόνο, εξάρτησης από τους δανειστές. Είναι εντελώς διαφορετικό όμως, να διαπραγματεύεται η χώρα από μια κυβέρνηση που συγκροτείται από τις δυνάμεις που την οδήγησαν εδώ και άλλο να είναι μια κυβέρνηση που στηρίζεται από άλλες πολιτικές δυνάμεις που δεν είναι ένοχες. Το πιο σημαντικό από όλα θα είναι η ίδια η κρίση του Ελληνικού λαού. Αν ο λαός δώσει ένα ποσοστό της τάξης του 36% στον ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι σαν να λέει ο λαός, -ως εδώ και μη παρέκει-. Ήδη αυτό από μόνο του, θα έχει μια επίπτωση».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *