“Κανένα μαγαζί ανοικτό τις Κυριακές 15 και 29 Δεκέμβρη”

Εναντίον της κυριακάτικης εργασίας είναι ο Σύλλογος Μικρών Αυτοαπασχολούμενων Εμπόρων Θεσσαλονίκης (Σ.Μ.Α.Ε.Θ.). Μάλιστα στην ανακοίνωση του…

αναφέρει “Κανένα μαγαζί ανοικτό τις Κυριακές 15 και 29 Δεκεμβρίου”. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας -μόνιμη επιδίωξη των μεγαλοεπιχειρηματιών – βρίσκει εμπράκτως, υποστηρικτές εκτός από τις κυβερνήσεις ΚΑΙ συνδικαλιστές εμπορικών συλλόγων, τρανό παράδειγμα ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.

Η συντριπτική πλειοψηφία των μικρών και αυτοαπασχολούμενων εμπόρων απάντησε αρνητικά στο άνοιγμα των μαγαζιών τις Κυριακές.

Τα αποτελέσματα από το άνοιγμα των καταστημάτων στις 3 Νοέμβρη καταδεικνύουν περίτρανα , ότι το μέτρο είναι κομμένο και ραμμένο υπέρ των συμφερόντων των πολυκαταστημάτων.

Κανένα κέρδος για τη μικρή επιχείρηση, αντίθετα, εξόντωση σωματική και αύξηση λειτουργικών εξόδων .

Βροντοφωνάζουμε για ακόμη μια φορά :

Δεν λείπουν ούτε παραπάνω ώρες, ούτε παραπάνω μέρες, ούτε οι Κυριακές από την αγορά . Λεφτά δεν υπάρχουν στις τσέπες των λαϊκών στρωμάτων, γι αυτό δεν μπαίνει πελάτης στα μαγαζιά μας. Εκπρόσωπος και εκτελεστής αυτής της πολιτικής που μας αφανίζει, ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης προτείνει 3 Κυριακές στο Δεκέμβρη (15/12, 22/12 ΚΑΙ 29/12).

Ο Σύλλογος Μικρών και Αυτοαπασχολούμενων Εμπόρων Θεσσαλονίκης προτείνει στα μέλη του,
ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ 15 και 29 Δεκέμβρη.
Κοινό μέτωπο με τους εμποροϋπαλλήλους , με τους Αγώνες και τις κινητοποιήσεις μας θα αντιπαλέψουμε, το μέτρο που έχει σκοπό να επιταχύνει τη μονοπώληση της αγοράς και τον αφανισμό των μικρών καταστημάτων μας “.

avriani.makedonias.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *