Σχολιασμός των δηλώσεων Βενιζέλου απο 15χρονη αναγνώστρια

Ξέρετε πως φοβήθηκα τώρα ; 


Ξέρετε πως τρομοκρατήθηκα που άκουσα για 1244343η φορά τις ίδιες ηλιθιότητες από τον Βενιζέλο ; Έτσι μου έρχεται να δώσω στην κυβέρνηση όλο μου τον κουμπαρά. Έτσι για να σώσω την Ελλάδα. Γιατί εγώ θα την σώσω. Οι “καρχαρίες” της βιομηχανίας και της κλεψιάς ούτε που θα βάλουν το χέρι στη τσέπη. Κερνάει ο ελληνικός λαός !

Είμαι έξαλλη. Όσο δεν πάει! Γιατί ντρέπομαι. Ντρέπομαι που κρατάτε στα χέρια σας το τιμόνι της χώρας ! Η μάλλον που σας επέλεξαν. Υπάρχουν λεφτά. Ωραία εφόσον υπάρχουν τότε γιατί μπήκαμε στο Μνημόνιο ; Πόσα λόγια σας έχετε διαψεύσει. Τα φάγαμε μαζί ; Γιατί δεν τα πληρώνουμε μαζί ; Μαζί δούλευαν οι γονείς μου με εσάς και…..
πληρώνουν έκτακτη εισφορά ; Σας τα χρωστάμε ;

Απορώ με το θράσος σας ! Λέτε ότι πρέπει να πληρώσουμε, δηλαδή περίπου να γίνουμε συνένοχοι στη “δολοφονία” της Ελλάδας, για να βγάλουμε αυτή τη χώρα από την κρίση στην οποία την βάλατε. Δηλαδή όσοι δεν έχουν λεφτά δεν θέλουν να σώσουν την Ελλάδα. Βρε δεν πάμε καλά. Ας μην ξεχνάμε ότι αποτέλεσμα χρόνιων κακών κυβερνήσεων και διαχειρίσεων είναι αυτή η παρακμή που ζούμε τώρα. Εάν ήμουν στη θέση σας θα ντρεπόμουν να βγω στα κανάλια. Χιλιάδες άνεργοι, χαμηλοσυνταξιούχοι, πολύτεκνοι,νέοι αλλά πάνω από όλα χιλιάδες απλοί Έλληνες σας έδωσαν την κατάρα τους. Και χωρίς να έχουν άδικο. Γιατί τα έχετε βάλει με την μεσαία και την χαμηλή τάξη αφήνοντας ανέγγιχτη την “μεγάλη” τάξη που αποτελεί όμως το μικρό ποσοστό και τυχαίνει να ανήκετε και εσείς σε αυτήν.

Έχετε κάνει δίκαιες επιλογές; είναι δίκαιο να πληρώνουμε το τούβλο που έχουμε πάνω από το
κεφάλι μας, να στερούμαστε για να πληρώσουμε τις δικές σας έκτακτες εισφορές, να ανεβάζετε τις τιμές και να μειώνετε τους μισθούς αλλά και τις συντάξεις, να κάνουμε μάθημα ΧΩΡΙΣ ΒΙΒΛΙΑ ; Αλλά πάνω από όλα, είναι δίκαιο να μην έχουμε το δικαίωμα να διαμαρτυρηθούμε ; Είναι άδικο και κρίμα. Πολύ κρίμα. Εξαιρετικά άδικο και κρίμα. Γιατί δεν υποφέρει ούτε το δικό σας παιδί, ούτε η δική σας σύζυγος ούτε οι γονείς σας, και φυσικά ούτε και εσείς. Ο απλός λαός τα περνάει όλα. Ο λαός που σας έδωσε την δύναμη που έχετε τώρα. Ο λαός που σας ανέβασε. Και τώρα ήρθε η ώρα να σας κατεβάσει. Δείξατε τις ανύπαρκτες δυνατότητές σας, τέρμα τώρα οι πειραματισμοί και τα παιχνιδάκια.

Σας έχω βαρεθεί. Έχω κουραστεί να ακούω κακά μαντάτα διαρκώς, και να ρίχνετε τις ευθύνες σε άλλους αλλά και να υποστηρίζετε την τρόικα λες και είναι ο θεός σας. Ποιος μας διαβεβαιώνει εμάς ότι τα μέτρα που πήρατε θα αποδώσουν ; Οι λάθος κινήσεις που έχετε κάνει εδώ και χρόνια μας κάνει σχεδόν σίγουρους να περιμένουμε τα επόμενα και το τελειωτικό μαχαίρι στο λαιμό. Ο εκφοβισμός σας δεν θα περάσει.

Μας τροφοδοτείτε με περισσότερη οργή αλλά και θυμό. Μια δημόσια συγγνώμη κατόπιν παραίτησης θα λάμβανε εκτίμηση από τον λαό, μάλλον όμως φαίνεται η καρέκλα σας είναι πολύ άνετη. Προετοιμάζετε τη δική σας καταστροφή. Θα αντιδράσουμε απλώς περιμένουμε την σπίθα στην μπαρουταποθήκη μας για να ξεσπάσει η φωτιά.

15χρονη αναγνώστρια
Ν.Γ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *