Οι πρώτοι «15» της Ντόρας

Μέχρι την Τετάρτη θα ανακοινωθεί η 15μελής Διοικούσα Επιτροπή της Δημοκρατικής Συμμαχίας, στην οποία θα περιλαμβάνονται νέα άφθαρτα πρόσωπα, ενώ το επόμενο διάστημα η επικεφαλής του Κινήματος θα…..
βρεθεί στην περιφέρεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ντόρα Μπακογιάννη δεν θα ακολουθήσει την κλασική μέθοδο προσέγγισης, δηλαδή συναντήσεις με τις τοπικές αρχές, αλλά θα επιδιώξει απευθείας συναντήσεις με τον κόσμο. Αυτό σημαίνει μια τοποθέτηση από την ίδια που δεν θα υπερβαίνει χρονικά το δεκάλεπτο, και εν συνεχεία ο λόγος στους πολίτες οι οποίοι θα μπορούν κατ’ αυτό τον τρόπο να συμμετέχουν στο χτίσιμο των θέσεων του κινήματος.

Σε οργανωτικό επίπεδο θα συγκροτηθούν Περιφερειακά Συμβούλια, θα αποφευχθούν οι Τοπικές Επιτροπές, ενώ οι θέσεις που θα διατυπώνονται ενόψει του Ιδρυτικού Συνεδρίου θα υιοθετούνται μετά από διάλογο. Το Συνέδριο, εκτός απροόπτου λόγω της πιθανότητας πρόωρων εκλογών, θα διεξαχθεί τον Μάρτιο. Δεν αποκλείεται ωστόσο, η χρονική του μετάθεση για έναν ή δύο μήνες αργότερα.

Σε κάθε περίπτωση η πρόθεση της κυρίας Μπακογιάννη είναι η Δημοκρατική Συμμαχία να κρατήσει ένα κινηματικού χαρακτήρα momentum- αυτοοργανωτικού περιεχομένου- ώστε από το ξεκίνημα να γίνει σαφής η διαφορά της από τα άλλα κόμματα, κυρίως δε από τη Νέα Δημοκρατία.

statesmen.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

11 Comments

  1. Ανώνυμος

    Ζητείται Έλληνας Πατριώτης να σώσει
    Πατρίδα που κινδυνεύει.
    Προσόντα: Να αγαπά την Ελλάδα
    Αμοιβή αναλόγως προσόντων
    ΕτΚ

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΟΘΥ ΜΠΑΚΟΜΙΤΣΟΤΑΚΗ,ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΔΟΞΗΣ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΣ,ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Μαζί με τους Παπανδρέου και τους Καραμανλήδες, αυτή και η οικογένειά της αποτελούν τον τρίτο βασικό πυλώνα της οικογενειοκρατίας στην Ελλάδα.

    Reply
  4. MACEDONIA WAS, IS, ALWAYS WILL BE GREECE.MACEDONIA MEANS GREECE

    Θέλει να αποτλειώσει την Ελλάδα,να την ξεπουλήσει και να βγάλει κανα φράγκο παραπάνω απο τις επιχειρήσεις στα ΣΚΟΠΙΑ.ο πατέρας της θα επιστρέψει τα 300 αρχαία κομμάτια που έχει κλέψει??? να μην πω και για τον αρχαίο Μακεδονικο αμφορέα που δώρισε στα ΣΚΟΠΙΑ με τα λεφτά που είχε μέσα…

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΕΡΩΤΑΤΕ Η ΑΝΩΤΕΡΩ.ΓΙΑΤΙ ΦΥΓΑΔΕΥΣΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΒΕΛΛΑ.ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΣΤΟΝ ΜΙΛΟΣΟΤΣΚΙ ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΜΕ ΤΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΕΣ.ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΑΤΟΜΗΘΗΚΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΕΘΑ ΚΟΣ ΓΡΑΨΑΣ.ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ.ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΙ ΣΤΟ ΔΝΤ.ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΟΧΙ ΓΟΥΔΙ ΟΥΤΕ ΑΝΑΣΚΟΛΠΙΣΜΟ , ΠΛΕΟΝ ΤΣΙΓΓΕΛΗ ,ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΤΣΙΓΓΕΛΗ ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΑΡΙΑ ,ΚΟΨΕΙ ΧΕΡΙ ,ΚΟΨΕΙ ΠΟΔΗ.

    Reply
  7. Γ.ΠΑΠΑΔΟΚΩΛΟΣ

    Η ΧΩΡΑ ΔΙΕΡΧΕΤΟ ΜΙΑΝ ΚΡΙΣΗΝ,,,,ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΜΡΟΣΘΕΝ ΑΔΙΕΞΟΔΟΥ, ΩΘΟΥΜΕΝΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΙΣΘΕΝ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Ν.Τ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΤΕΧΟΝΤΑΣ ΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗΝ "ΚΟΛΙΑΤΣΟΥ" ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕΝ ΝΑ ΕΠΕΜΒΩΜΕΝ ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΟΜΕΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΙΑΣ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΝ.
    ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ , ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΜΕΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΩΜΕΝ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΖΑΜΠΟΝ ΜΕ ΧΑΜΗΛΑ ΛΙΠΑΡΑ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΡΔΙ…….( ..ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ…)

    Reply
  8. Ανώνυμος

    δε παει να γαμ$$ει η παλιοπο$$$να, να ησυχασουμε ολοι?
    Η ιδια επαιξε πρωτευοντα ρολο στο σημερινο χαλι…
    ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ!

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΒΡΩΜΟΓΡΙΑ ΠΟΥ ΠΛΑΣΑΡΕΤΑΙ ΣΑΝ ΠΑΡΘΕΝΑ/// ΓΔΑΡΣΙΜΟ ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟ ΑΛΑΤΙ ΣΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ//

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Η ΝΤΟΡΑ ΤΟΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ………..Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΠΟ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ , ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ , ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ , ΦΥΛΑΚΙΣΗ , ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *