Βρέθηκε η 15χρονη Κριστιάνα στα Σιταράλωνα

Εντοπίστηκε λίγη ώρα πριν από κλιμάκιο της Π.Υ Αγρινίου Θέρμου η 15χρονη μαθήτρια η οποία εξαφανίστηκε από το σπίτι της στην Κάτω Μυρτιά πριν από 8 ημέρες. Οι έρευνες της Αστυνομικής Διεύθυνσης κάτω από την έμπειρη καθοδήγηση του Αστυνομικού Διευθυντή απέδωσαν καρπούς και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του AgrinioNet.gr η 15χρονη Κριστιάνα εντοπίστηκε στην περιοχή Σιταράλωνα Μακρυνείας.

Νεότερη Ενημέρωση

Η νεαρή κοπέλα σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες εντοπίστηκε σε παραλίμνια περιοχή στα Σιταράλωνα και λέγεται ότι είπε στους αστυνομικούς ότι μόνη της είχε φύγει από το σπίτι. Η Κριστιάνα είναι ταλαιπωρημένη αλλά καλά στην υγεία της και πρόκειται να εξεταστεί από παιδίατρο

Νεότερη Ενημέρωση

Κλιμάκιο της Π.Υ Θέρμου- Αγρινίου εντόπισε τελικά σήμερα το πρωί, γύρω στις 10, την ανήλικη Κριστιάνα στα Σιταράλωνα, σε παλιό σπίτι. Η ανήλικη ήταν μόνη της και βρέθηκε σύμφωνα με πληροφορίες σε εμβριακή στάση κάτω από το νεροχύτη του σπιτιού. Μόλις είδε τον αξιωματικό της Π.Υ. η 15χρονη φοβήθηκε και λίγη ώρα αργότερα έπεσε στην αγκαλιά του αξιωματικού ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες συγκλονίστηκε. Λίγο αργότερα αφού την περιέθαλψαν ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία και παρέλαβε την ανήλικη. Σύμφωνα με αποκλειστικές δηλώσεις του Πυραγού Αλέξανδρου Θεοδωρόπουλου στο AgrinioNet.gr, είδε το φράχτη του σπιτιού πατημένο και μια παλέτα την οποία η Κριστιάνα χρησιμοποιούσε ως σκάλα για να μπορεί να μπαίνει και να βγαίνει. Ο Πυραγός μπήκε στο παλιό σπίτι το οποίο δεν κατοικείται συχνά από τους ιδιοκτήτες οι οποίοι μένουν στο Θέρμο και εντόπισε την ανήλικη. Η ίδια του είπε ότι κρύφτηκε στην αρχή στην αποθήκη αλλά είδε ένα φίδι, φοβήθηκε και έφυγε αλλά επέστρεψε και συνέχισε να κρύβεται στο σπίτι.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *