Βενιζέλος: Όλα πρέπει να τελειώσουν μέχρι τις 15 Ιανουαρίου

Με την πορεία των διαπραγματεύσεων για την αναδιάρθρωση του δημοσίου χρέους, το λεγόμενο του PSI, συνέδεσε τις όποιες εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, σύμφωνα με πληροφορίες που “διέρρευσαν” από την εν εξελίξει συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος.

Ειδικότερα, ο κ. Βενιζέλος φέρεται να….
επισήμανε ότι μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου πρέπει να έχουν αποφασιστεί οι διαδικασίες που θα ακολουθήσει το Κίνημα. Ανέφερε επίσης ότι ο ίδιος δεν θα είναι σε θέση να μετέχει σε διαδικασίες ανάλογες με τη σημερινή ή άλλες, καθώς θα πρέπει να συμμετέχει στη διαδικασία ολοκλήρωσης του PSI. Τόνισε επίσης ότι η Ελλάδα πρέπει να είναι έτοιμη για το τι θα κάνει, αν τα πράγματα δεν πάνε καλά.

Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι ο ίδιος δεν είναι κατά των καταστατικών διαδικασιών, οι οποίες προβλέπουν εκλογή Προέδρου με καθολική ψηφοφορία μελών και φίλων, αλλά όλα αυτά πρέπει να τελειώσουν μέχρι τις 15 Ιανουαρίου.

Κατά τις ίδιες πάντα πληροφορίες ανέφερε ότι ο ίδιος, απευθυνόμενος στους παρόντες, είπε ότι είναι έτοιμος να καταθέσει τις φιλοδοξίες του, “εφόσον μου το ζητήσετε”.

http://www.newscode.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *