Είπε ο Α.Γεωργιάδης στον Χ.Παππά: “Προτιμώ ο γιος μου στα 16 του να είναι χρυσαυγίτης παρά ΣΥΡΙΖΑίος και αριστερός”

Kατά την διάρκεια της ομιλίας του προφυλακισμένου Χρήστου Παππά, ο βουλευτής Επικρατείας της ΧΑ αναφέρθηκε σε στιχομυθία που είχε με τον Άδωνι Γεωργιάδη.

«Ο Γεωργιάδης μου είχε πει “προτιμώ ο γιος μου στα 16 του να είναι χρυσαυγίτης παρά ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ και Αριστερός”», είπε από
το βήμα της Βουλής ο κ. Παππάς και συνέχισε υποστηρίζοντας ότι ο κ. Γεωργιάδης του είχε πει: «Εμείς οι δυο πρέπει να τα πούμε. Εσύ είσαι λογικός».

«Και φυσικά δεν τα είπαμε, γι’ αυτό είμαι φυλακή», ισχυρίστηκε ο κ. Παππάς.

«Ντροπή σου», είπε εκείνη τη στιγμή από τα υπουργικά έδρανα ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου απευθυνόμενος στον κ. Παππά.

«Εσύ να ντρέπεσαι για ότι έχεις διαπράει σε βάρος της Δικαιοσύνης και της Δημοκρατίας», του απάντησε ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής.
Κατά τα λοιπά εξαπέλυσε σφοδρότατη επίθεση από το βήμα της Βουλής ο προφυλακισμένος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς λέγοντας πως “Υπάρχουν πολλοί Μπαλτάκοι στη Νέα Δημοκρατία”.

Με προσωπικές καταγγελίες εναντίον του Χρήστου Μαρκογιαννάκη και εναντίον βουλευτών τους οποίους αποκάλεσε «αθλίους», προκάλεσε σάλο στη Βουλή ο προφυλακισμένος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς.

«Εύχομαι εσάς τους αθλίους της Βουλής ο Θεός να σας λυπηθεί» είπε ο κ. Παππάς απευθυνόμενος στην αίθουσα, προκαλώντας φωνές και αντιδράσεις. «Πάρτο πίσω» του φώναξαν βουλευτές και ο προεδρεύων της βουλής Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

«Σβήστε το από τα πρακτικά, αλλά μη με διακόπτετε, δεν έχετε το ηθικό βάρος για να με διακόψετε. Εσείς είπατε στον δικηγόρο Μιχαλόλια (αδελφός του Νίκου Μιχαλολιάκου) ότι υπερασπιστήκατε αστυνομικό που έπαιρνε λεφτά από πακιστανούς «Τι να κάνω ρε Τάκη, βγάζω μεροκάματο».

Ακολούθησε σάλος στην αίθουσα, ο κ. Μαρκογιαννάκης έκλεισε τα μικρόφωνα και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής αποχώρησαν από την ολομέλεια της Βουλής.

Λίγο πριν υπονόησε ότι υπάρχει καταγραφή του υπουργού Πολιτισμού Πάνου Παναγιωτόπουλου, ο οποίος είχε πει «αυτός είναι πολύ καλός πρέπει να τον πάρουμε μαζί μας», αναφερόμενος στον ίδιο.
Στην αρχή της ομιλίας του ο Χρήστος Παππάς από το βήμα της Βουλής είπε «Χριστοφοράκος, Καράμπελας, Τσουκάτος, Κοντομηνας, Καρχιμάκης, οι καταδικασθέντες της ΝΔ για το δομημένο ομόλογο, οι εμπλεκόμενοι της Energa και της Hellas Power κυκλοφορούν ελεύθεροι και την ίδια στιγμή ο αρχηγός, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και βουλευτές της τρίτης κοινοβουλευτικής δύναμης είναι φυλακή».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *