Τελευταία Νέα

Άγριο ξύλο στην Πάτρα για μαθήματα…σεξ σε 16χρονο!

Άσχημη εξέλιξη είχε η δωρεάν παράδοση ιδιαίτερων μαθημάτων από 25χρονη στον 16χρονο ξάδελφό της καθώς το φροντιστήριο αντί να γίνεται στα μαθηματικά όπου το παιδί είχε …
κενά, μετατράπηκε σε ιδιαίτερα μαθήματα σεξ.

Όλα, για την ερωτική ξαδέλφη, πήγαινα καλά μέχρι που πριν από τέσσερα βράδια, την ώρα της παράδοσης… ιδιαιτέρων μαθημάτων στον 16χρονο ξάδελφό της σε θέματα στοματικού έρωτα, μέσα στο δωμάτιο μπήκε η μητέρα της η οποία δεν πίστευε στα μάτια της.

Τα χειρότερα ήρθαν λίγο αργότερα, όταν το νέο μεταφέρθηκε στον πατέρα της 25χρονης, ο οποίος κάλεσε τον ανιψιό του στο σπίτι όπου τον περιποιήθηκε δεόντως, καθώς τον θεώρησε υπεύθυνο για τις ερωτικές επιδόσεις μαζί του, της κατά οκτώ χρόνια μεγαλύτερης από αυτόν κόρης του.

Η εμφάνιση του δαρμένου μαθητή στο σπίτι ήταν η αφορμή για να αποκαλύψει στους δικούς του όλα όσα συνέβησαν, με τον πατέρα του να παίρνει την υπόθεσή στα χέρια του, καθώς επισκέφθηκε τον μπατζανάκη του στο σπίτι, όπου εκτυλίχθηκαν απίστευτες σκηνές.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, μεταξύ των δύο ανδρών έπεσε το ξύλο της «αρκούδας», ενώ οι γροθιές και οι κλοτσιές συνοδεύτηκαν από πλήθος κοσμητικών τόσο για την κόρη του ενός όσο και για τον γιο του άλλου.

Η συνέχεια αναμένεται να δοθεί στα δικαστήρια, καθώς οι δύο άνδρες αλληλομηνύθηκαν, ενώ από την πλευρά του 16χρονου κατατέθηκε ακόμα και μήνυση για αποπλάνηση ανηλίκου εκ μέρους της 25χρονης

Πηγή:apospasma.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *