Με Μπεργκ στους 16 ο Παναθηναϊκός

Το γκολ του Μάρκους Μπεργκ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου έδωσε στον Παναθηναϊκό την πρόκριση (σε συνδυασμό με τη νίκη στη Λεωφόρο στο πρώτο ματς) στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας. …

Ο Εργοτέλης μπήκε δυνατά στο γήπεδο και πίεσε τον Παναθηναϊκό, οι «πράσινοι» όμως στάθηκαν ξανά όρθιοι στο Παγκρήτιο -λίγες μέρες μετά το ματς πρωταθλήματος- και σκόραραν με τον Σουηδό επιθετικό στο 48ο λεπτό.

Από εκεί και πέρα, το έργο του Εργοτέλη έγινε εξαιρετικά δύσκολο. Οι παίκτες του φάνηκαν να απογοητεύονται και ουσιαστικά δεν μπόρεσαν να απαντήσουν σε κανένα σημείο μετά το γκολ. Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός έμεινε συγκεντρωμένος και δημιούργησε 2-3 ευκαιρίες μέχρι το φινάλε για ένα μεγαλύτερο σκορ από το 1-0.

Οι συνθέσεις:

Εργοτέλης (Πετράκης): Αθανασίου, Ρέντζας (74′ Βερπακόφσκις), Σαρρής, Μεχία, Πίτσος, Κοζορώνης (64′ Αναστασάκος), Ρομάνο, Πελέ, Μπαντιμπαγκά, Διαμαντάκος, Χαλκιαδάκης (78′ Μπουχαλάκης).

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Ρισβάνης, Νάνο, Μέντες, Λαγός, Πράνιτς (80′ Μαρινάκης), Αμπεΐντ (59′ Ζέκα), Κλωναρίδης (71′ Καρέλης), Μπεργκ.

Πηγή: Matrix24

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *