Χαροπαλεύει 17χρονος από τη συμπλοκή με Αλβανούς!


Μάχη για να κρατηθεί στην ζωή δίνει ένα από τα τέσσερα παιδιά που τραυματίστηκαν με μαχαίρια στον Διαβατό Ημαθίας, όταν καυγάδισαν με συνομήλικούς τους από την Αλβανία κι εκείνοι κάλεσαν σε… ενισχύσεις ενήλικους συγγενείς τους! Ένας από τους δράστες συνελήφθη και οι υπόλοιποι αναζητούνται.
Η κατάσταση του 17χρονου αγοριού είναι ιδιαίτερα σοβαρή, καθώς δέχθηκε «επαγγελματικό χτύπημα» από ….

κουζινομάχαιρο ή ξιφολόγχη η οποία διαπέρασε πέρα για πέρα το σώμα του και μάλιστα ο δράστης την έστριψε για να προκαλέσει μεγαλύτερη ζημιά! Εκτός κινδύνου νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Βέροιας άλλο ένα 15χρονο Ελληνόπουλο με τραύμα από μαχαίρι στο λαιμό, ένας 19χρονος με τραύματα από μαχαίρι στο δεξί πλευρό, ανάμεσα στα πόδια και στο κεφάλι και ένας 17χρονος με μώλωπες και εκδορές σε όλο του το πρόσωπο από χτυπήματα!
Κι όλα αυτά ξεκίνησαν από μια παρατήρηση που έκαναν δύο νεαροί Αλβανοί στον 17χρονο για τον τρόπο με τον οποίο οδηγούσε το ποδήλατό του. Αμέσως ξέσπασε καυγάς και, σε βοήθεια των δύο ανήλικων αλλοδαπών, έσπευσαν επτά συγγενείς τους οι οποίοι επιτέθηκαν αδιακρίτως εναντίον των νεαρών Ελλήνων! Αμέσως μετά, οι δράστες εξαφανίστηκαν και αναζητούνται και μόνο ένας 22χρονος Αλβανός συνελήφθη ο οποίος κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας. Δεν εξακριβώθηκε αν είναι αυτός που τραυμάτισε σοβαρά τον 17χρονο, αλλά σύμφωνα με μαρτυρίες, συμμετείχε στην επίθεση κρατώντας μαχαίρι.
.protothema.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

13 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΑΥΤΟ ΜΩΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑΧΗ ΓΕΝΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΝΑ ΑΚΟΥΓΑΤΕ ΤΩΡΑ ΓΛΕΝΤΙΑ…

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Οι βρωμομπατσοι τι κανουν ρε ;
    Τι τους πληρωνουμε τους μαλακες ;
    Για να προστατευουν την εκαλη και τους λεφταδες ;
    Γ@μω τις στολες τους.

    Reply
  3. ΜΑΙΡΗ

    Μούγκα στη στρούγκα των καναλιών για το γεγονός.
    Δεν άκουσα να αναφέρουν κάτι!
    Σίγουρα να μην θίξουν την υπόληψη και τιμή των Αλβανών, άλλωστε θα είναι οι αυριανοί τους ψηφοφόροι.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΠΡΟΤΑΣΗ
    Ας αφησουν τον αλβανο να δραπετευση.Εξω ,ομως να τον περιμενουν καποιοι να τον κανουν να βλαστημησει την ωρα που γεννηθηκε. Αν γινει 2-3 φορες σε τεοια ρεμαλια, ποσοι αλλοι θα τολμουσαν να σηκωσουν κεφαλι;
    D.L.

    Reply
  5. SAKIS.13

    ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ: ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΑΧΑΙΡΩΝΑΝ ΑΛΒΑΝΟΥΣ..ΘΑ ΒΓΑΙΝΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΛΕΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ, ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ..ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΝΙΞΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΛΟΚΑΝΑΛΑ..ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ…ΤΥΧΑΙΟ? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ….

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΚΛΗΡΟ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΑΠΟ ΜΑΣ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΡΑΤΩΤΙΚΑ.
    Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΦΡΙΚΤΗ. ΤΑ ΑΠΟΒΓΑΛΜΑΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ, ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ …ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ. ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΟΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΘΑΒΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΥΓΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ !
    ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΡΝΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΣΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΦΑΓΟΠΌΤΙ, ΜΑΣ ΜΑΣΤΗΓΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.
    Η ΣΤΙΓΝΟΤΕΡΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΑΣ !
    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ. ΟΛΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ !

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΟΣΟ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΙΑΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΗΜΕΝΕ ΕΛΛΗΝΑ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *