ΕΝΑΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ «ΔΙΑΛΟΓΟΣ» 17ΝΟΕΜΒΡΗ — ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης


Την Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2013, ο κρατούμενος θεωρητικός του νεοναζισμού, βουλευτής επικρατείας της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Η. Παππάς, ανεβάζει στο ιστολόγιό του την παρακάτω ανάρτηση:…

— «ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ Η ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ… ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΩΜΕΡΙΤΗ ΠΟΥ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΞΗΡΟΣ ΤΗΣ 17Ν ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!!!


— Όταν άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι των μελών της πρόσφατης «17Ν» (δεν υπάρχει άνθρωπος που να πιστεύει ότι τα αδέρφια Ξηροί, ο Κουφοντίνας και κάτι άλλοι τύποι ήταν τα κεφάλια της και οι δημιουργοί της) βρέθηκαν ορισμένα στοιχεία, τα οποία όμως θάφτηκαν επιμελώς…

 Όπως η κάρτα του τότε υπουργού Ναυτιλίας του ΠΑΣΟΚ (και σημερινού Προέδρου του ΟΛΠ), Γιώργου Ανωμερίτη, στην κατοχή του Χριστόδουλου Ξηρού με τον οποίο είχε κάνει ραντεβού!!!
— Τώρα λοιπόν που ανέλαβε η Αντιτρομοκρατική να αντιμετωπίσει τον τεράστιο διαπλανητικό κίνδυνο που ακούει στο όνομα Χρυσή Αυγή, μήπως να ψάξει ξανά και την σχέση του Ανωμερίτη με την τρομοκρατία της αριστεράς, μιας και είναι αποδεδειγμένη η ιδεολογική τοποθέτηση της «17Ν»;;;;
— stoxos.gr – Χρήστος Παππάς«

— Μετά από 5 μέρες, στις 30 Σεπτεμβρίου 2013, μας προέκυψε «απάντηση» του Χριστόδουλου Ξηρού, σχετικά με την αντιμετώπιση της ναζιστικής Χρυσής Αυγής, που λέει τα παρακάτω:
— «Για την εξάρθρωση της ναζιστικής συμμορίας


Οι σημερινές εξελίξεις αποτελούν μια κίνηση πανικού του καταρρέοντος πολιτικού συστήματος. Αφού εξέθρεψαν τα ναζιστικά αποβράσματα τόσον με την καταστροφική πολιτική τους αλλά και ανοιχτά με το προκλητικό αβαντάρισμα των ΜΜΕ και των «δημοσκοπήσεων» ξαφνικά διαπιστώνουν με τρόμο ότι πλέον απειλείται η δική τους υπόσταση και σπεύδουν να το περιμαζέψουν.

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η ΝΔ-ΠΑΣΟΚ (και λοιποί κολαούζοι) είναι και παραμένουν ο πραγματικός κίνδυνος για τον λαό, είναι και παραμένουν η μεγαλύτερη εγκληματική συμμορία της χώρας. Με τη σημερινή πρακτική του το σάπιο πολιτικό κατεστημένο προσπαθώντας να σώσει το τομάρι του, εκτρέφει και γιγαντώνει ένα αστυνομικό – δικαστικό κράτος, που θα κινείται κατά βουλάς του, με απλά λόγια «ράβει ράμματα και για τη δική μας γούνα». 
Η αριστερά από την πλευρά της, αρνούμενη να αποδεχτεί την επιβεβλημένη από τον αντίπαλο σύγκρουση, φέρει μεγάλο μέρος της ευθύνης τόσο γιατί επέτρεψε στους φασίστες να οργανώνουν τις γειτονιές, όσο και για τα φληναφήματα περί «συνταγματικού τόξου» που εκτός των άλλων μοιράζει και εύσημα δημοκρατικής ομαλότητας σε αυτούς που κατέστρεψαν τη χώρα.

– Ας το πάρουμε απόφαση.
– Κανείς μα κανείς και πολύ περισσότερο το σάπιο πολιτικό σύστημα, δεν πρόκειται να μας «απαλλάξει» απ’ τη δουλειά που εμείς πρέπει να κάνουμε.
Το χτύπημα του φασισμού και αυτών που τον εκτρέφουν γίνεται με έναν και μοναδικό τρόπο.
– Με μάχη στο δρόμο.
Χριστόδουλος Ξηρός
φυλακές Κορυδαλλού 28/9/2013»

— Στις 30 Δεκεμβρίου 2013, ο νεοναζί βουλευτής της Χρυσής Αυγής, αναδημοσιεύει στο ιστολόγιό του, από το συγγενικό του ιστολόγιο http://koinonikosethnikismos.wordpress.com, την ανάρτηση:
— «AYTOI ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΦΕΛΙΜ ΚΙ ΟΜΩΣ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ… ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ 17Ν, ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗ ΖΩΑΡΑ ΤΟΥΣ!


Μόλις 5 από τα 18 μέλη παραμένουν πλέον στις φυλακές Κορυδαλλού…
Του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, Εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
Τον αέρα της ελευθερίας αναπνέει η συντριπτική πλειονότητα των εμπλεκομένων στις μεγαλύτερες τρομοκρατικές ενέργειες που συγκλόνισαν τη μεταπολιτευτική Ελλάδα, ενώ μόλις 5 από τα 18 αρχικώς κατηγορούμενα μέλη της «17Ν» παραμένουν στις φυλακές και ετοιμάζονται να εξέλθουν την επόμενη διετία.

Πριν από λίγα 24ωρα, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά αποφάσισε τη διακομιδή του Σάββα Ξηρού για τουλάχιστον έναν μήνα στο Νοσοκομείο της Λάρισας, «αποφυλακίζοντάς» τον, έστω και κατ’ αυτόν τον τρόπο. Ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος διανύει το 75ο έτος της ζωής του και θα βγει το 2014, δεδομένου ότι μετά το 65ο μετρούν διπλά τα χρόνια φυλάκισης. Ο Χριστόδουλος Ξηρός έχει λάβει ήδη δύο 10ήμερες άδειες και βγαίνει το 2016. 
Ο Ηρακλής Κωστάρης μπαινοβγαίνει σε καθημερινή σχεδόν βάση λόγω των σπουδών του στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και επίσης ετοιμάζεται να αποφυλακιστεί. Ο Βασίλης Τζωρτζάτος, που πλησιάζει τα 64, πέραν των τακτικών αδειών, λαμβάνει και ημερήσιες διανυκτερεύσεις, κάτι που σημαίνει ότι σύντομα θα αποχωρήσει από τον Κορυδαλλό.

Προς το παρόν, απορρίπτονται μόνο τα σχετικά αιτήματα του «φαρμακοχέρη» της οργάνωσης, Δημήτρη Κουφοντίνα. Εκτός φυλακής είναι οι Βασίλης Ξηρός, Θωμάς Σερίφης, Σωτήρης Κονδύλης, Κώστας Καρατσόλης, Διονύσης Γεωργιάδης, Νίκος Παπαναστασίου, Παύλος Σερίφης, Θωμάς Τέλιος και Πάτροκλος Τσελέντης. Επίσης, έχουν αποφυλακιστεί οι «παππούδες» του ΕΛΑ (σ.σ.: ο Αγαπίου δεν βρίσκεται πλέον εν ζωή) και τα μέλη του «Επαναστατικού Αγώνα», πλην του Κώστα Γουρνά. Οι Νίκος Μαζιώτης και Πόλα Ρούπα καταζητούνται.

Πριν από μερικούς μήνες αφέθησαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι…. …. …. …. …. ….»

Αντίστοιχες αναρτήσεις βλέπουμε και στην ιστοσελίδα του ΣΤΟΧΟΥ.

— Από 1η Ιανουαρίου 2014, ο Χριστόδουλος Ξηρός είναι σε άδεια από τις φυλακές, και από προχθές Δευτέρα 6-1-2014 τον ψάχνουν, επειδή δεν εμφανίστηκε στο Αστυνομικό τμήμα Νέας Καλλικράτειας να δώσει παρών. Ήδη το αυτοκίνητο της αδελφής του βρέθηκε στη περιοχή Φλώρινας. Ήδη και από προχθές, ο συνήγορός του, έσπευσε να πλέξει το εγκώμιο του «συνεπούς επαναστάτη.»
Διάβασε τα σχετικά ο φίλος «Γ.Δ.» και αναρωτιέται: ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟ, ΛΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΣΑΝΕ ….ΓΙΑ ΝΑ «ΣΥΜΜΑΖΕΨΕΙ» ΤΗΝ Χ.Α;

=== ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ αλλά και ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΤΙΠΟΤΑ, και εξηγούμαι:

1.– Θεωρούσα και θεωρώ τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ως πλοκάμι του ναζιστικού – σιωνιστικού καθεστώτος των Αθηνών, με συγκεκριμένο ειδικό ρόλο, αυτόν που είχε πάντα: Να τρομοκρατεί με τις ενέργειές της τον Ελληνικό λαό. Τη ταύτισή της με τις σημαντικές μνημονιακές πολιτικές των συγκυβερνήσεων, η Χρυσή Αυγή την έχει αποδείξει, με τις τοποθετήσεις βουλευτών της μέσα στη βουλή, άσχετα αν τη τελευταία στιγμή, προσπαθούσε να δείξει διαφορετικό πρόσωπο, αφού βεβαιωνόταν, ότι το σάπιο καθεστώς είχε μαντρώσει τους άμεσους βουλευτές του.

2.– Οι δεσμοί της Χρυσής Αυγής με τη γαλαζιοπράσινη εξουσία, είναι αποδεδειγμένα υπαρκτοί και μακροχρόνιοι. Είναι οι γνωστοί-άγνωστοι ρεπαλοφόροι τραμπούκοι, που κινητοποιούνται από τις αρχές ασφαλείας, να μπαχαλοποιούν τις λαϊκές συγκεντρώσεις και να δέρνουν γριούλες και ανάπηρους. Δεν νομίζω ότι ένα ναζιστικό – σιωνιστικό καθεστώς, θα ήθελε να χάσει αυτό το καθαρόαιμο ναζιστικό εργαλείο κατατρομοκράτησης του λαού. Ενδέχεται όμως, να βολεύει το σιωνιστικό καθεστώς, ένας κρυφός και σκοτεινός πόλεμος κάποιων δύο άκρων, ίσως και με θύματα – παράπλευρες απώλειες, ώστε να το παίζει, ως αγωνιζόμενο για την αποκατάσταση της ….τάξης.

3.– Βολεύει και τη Χρυσή Αυγή, αλλά τα κείμενα του Χριστόδουλου Ξηρού που επικαλείται, περισσότερο αφορούν τους κοπρίτες του λεγόμενου και αυτοαποκαλούμενου «συνταγματικού τόξου» παρά τους δικούς της.

4.– Από την άλλη, υπάρχουν κάποια πραγματικά περιστατικά, τα οποία δεν μπορώ να αγνοήσω.
#### Ο Χριστόδουλος Ξηρός, αν θυμάμαι καλά, υπεραγαπά τα αδέρφια του και αναγκάστηκε να συνθηκολογήσει και να παραδοθεί και να παραδεχθεί τη συμμετοχή του στην Ε.Ο. 17Ν, όταν κατάλαβε, ότι τα αδέλφια του ήσαν σε πραγματικό κίνδυνο ζωής, αν συμπεριφερόταν διαφορετικά.

#### Η Ελλάδα, αποδεδειγμένα πλέον, είναι κάτω από σιωνιστική κατοχή, και αυτό δεν συνέβη από τη μια στιγμή στην άλλη. Έγινε σε μια μακρόχρονη πορεία 30-40 χρόνων και απλά τα τελευταία χρόνια, οι σιωνιστές δεν κρατούν τα προσχήματα και λειτουργούν με πρωτοφανή αγριότητα. Εδώ ο Χριστόδουλος Ξηρός και τα άλλα μέλη της πρώην Ε.Ο. 17Ν, δεν τους βλέπω να ενδιαφέρονται για έστω θεωρητική στοχοποίηση του διεθνούς και ντόπιου σιωνισμού, αλλά περιορίζονται σε γενικόλογο χαρτοπόλεμο με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και με κάποια αφηρημένη αριστερά. 

#### Θεωρώ ιδιαίτερα αρνητικό για τον επαναστάτη Χριστόδουλο Ξηρό και για κάθε επαναστάτη, να έχει συνήγορο έναν Ραγκούση και τίποτα δεν θα με κάνει να πιστέψω, ότι ο Φραγκίσκος Ραγκούσης, δεν έχει σχέση με τη γνωστή οικογένεια σιωνιστών. Ας την αποδοκιμάζει ο Φραγκίσκος, σε κάθε δημόσια πολιτική έκφρασή του. Ή δεν βρίσκει τίποτα να της καταλογίσει?…. Είναι φαιδρό….
#### Ο Χριστόδουλος Ξηρός, σύμφωνα με δημοσιεύματα, θα αποφυλακιζόταν εντός του 2016, δηλαδή σε λιγότερο από 2 χρόνια. 
Θα πρέπει ο ίδιος να εξηγήσει επαρκώς, τους λόγους που επέβαλαν να δραπετεύσει ακινδύνως, ενώ έχει εκτίσει πολλά χρόνια στη φυλακή και ενώ κατάφερνε να πάρει επτά άδειες, τους τελευταίους 15 μήνες. ΓΝΩΡΙΖΕΙ καλύτερα από τον καθένα, ότι αν αποπειραθεί να αναπτύξει ουσιαστική επαναστατική δραστηριότητα, θα αποτύχει παταγωδώς και θα πάρει και μερικούς ανόητους στον λαιμό του, ΔΙΟΤΙ δεν διαθέτει πλέον τα στοιχεία της ανωνυμίας και γενικά της απόκρυψης και της μη αναγνωρισιμότητας, που πρέπει να έχει ένας σύγχρονος επαναστάτης. 
ΑΝΤΙΘΕΤΑ, αν αποφυλακιζόταν νόμιμα, θα μπορούσε να κάνει ελεύθερα, δημόσιες παρεμβάσεις, και να ενίσχυε πολιτικά, το λαϊκό αντιχουντικό κίνημα. Για ανταρτοπόλεμο δεν έχει πλεονέκτημα.

ΟΜΩΣ, και να εντάξουμε ανυπόμονα τον Χριστόδουλο Ξηρό, σε κάποια κατηγορία σεναρίων, μόνο γιατί κάποια συμβάντα δεν μας αρέσουν ή επειδή δεν μπορούμε να τα εξηγήσουμε και πιθανολογούμε με τη φαντασία μας, είναι άδικο. Φαντάζεστε τι έχει να γίνει, αν έρωτας είναι η αιτία???? Ας περιμένουμε και ίσως οι εξηγήσεις να είναι πιο απλές από ότι φανταζόμαστε και ίσως ο ίδιος κάποια στιγμή εξηγήσει….


Το σίγουρο είναι, ότι η Χρυσή Αυγή, θα έχει ακόμα έναν λόγο να αερομαχεί κατά παντός κομμουνιστικού κινδύνου…. Αλλά ας μας θυμίσουν και κάποιο μανιφέστο της Ε.Ο. 17Ν, με το οποίο να φαίνεται ότι ήθελε να επιβάλει κομμουνιστικό καθεστώς…. Εγώ περισσότερο ύμνους στον Κολοκοτρώνη θυμάμαι, παρά σε Μαρξ ή Στάλιν…..

tsoutsouneros.arvanitis.eu

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *