Εισαγγελική έρευνα για τους “κουμπαράδες” των 180 του Προέδρου

Ανοίγει η αυλαία για την εισαγγελική έρευνα που αφορά τους υπαινιγμούς περί χρηματισμού βουλευτών ενόψει της προεδρικής εκλογής, με πρώτο μάρτυρα τον διευθυντή της Κυριακάτικης εφημερίδα “Kontra News”, Αιμίλιο Λιάτσο, για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, το οποίο ανέφερε ότι “επιχειρηματίες συγκεντρώνουν χρήματα για τους 180”.

Κλήση προκειμένου να καταθέσει στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργεί ο Εισαγγελέας Εφετών, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, έλαβε και ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος επικαλέστηκε το συγκεκριμένο δημοσίευμα κάνοντας λόγο “για κουμπαρά”.

“Εγώ διάβασα σε μια κυριακάτικη εφημερίδα ότι υπάρχουν κάποιοι φίλοι σας επιχειρηματίες οι οποίοι έχουν βγάλει κουμπαρά υπέρ αυτού του σκοπού. Για να μαζέψουν τους 180”, είπε χαρακτηριστικά σε τηλεοπτική εκπομπή ο εκπρόσωπος Τύπου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Ο Εισαγγελέας Εφετών έχει καλέσει και τον πρώην Πρόεδρο του Συνασπισμού, Νίκο Κωνσταντόπουλο, ο οποίος ήταν ο πρώτος, που είχε μιλήσει για παροχές σε βουλευτές προκειμένου να μην γίνουν πρόωρες εκλογές.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου σε δήλωση του ο κ. Κωνσταντόπουλος στην εφημερίδα “Παραπολιτικά” είχε πει: “Γίνονται παρασκηνιακές προσπάθειες για να μη γίνουν εκλογές, με πιέσεις, υποσχέσεις, παροχές και ανταλλάγματα που θυμίζουν παλιές, αμαρτωλές εποχές”.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *