ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 180 ;

BΕΝΙΖΕΛΟΣ: ΣΤΙΣ 180 ΨΗΦΟΥΣ ΛΕΜΕ ΝΑΙ…ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2 ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ
ΠΡΕΖΑ TV
ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 180 ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ;;;ΠΛΕΟΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ,ΠΑΝΩ ΑΠΟ….
1,5ΕΚΑΤ.ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
Η κυβέρνηση θα επιθυμούσε η νέα δανειακή σύμβαση της Ελλάδας να περάσει στη Βουλή με ευρεία πλειοψηφία, όχι γιατί είναι νομικά αναγκαίο αλλά επειδή είναι… πολιτικά υπεύθυνο σχολίασε ο υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος από τις Βρυξέλλες.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση αρκέστηκε να υπογραμμίσει πως “είναι προφανές ότι η Κυβέρνηση θεωρεί ότι τέτοιου είδους ζητήματα πρέπει να αντιμετωπίζονται με αυξημένο αίσθημα ευθύνης και ως εκ τούτου να ψηφίζονται ει δυνατόν στη Βουλή με ευρεία πλειοψηφία, όχι επειδή αυτό είναι νομικά αναγκαίο, αλλά γιατί αυτό είναι εθνικά επιβεβλημένο και πολιτικά υπεύθυνο».
Σχετικά με το κατά πόσον η Ελλάδα συμμετέχει στις διαβουλεύσεις για το κούρεμα του χρέους ο Ε. Βενιζέλος ισχυρίστηκε πως η Ελλάδα παίζει κεντρικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις, χωρίς να διευκρινίζει εάν είναι αυτός του ακροατή.
Όπως δήλωσε «η Ελλάδα παίζει κεντρικό ρόλο στην ομάδα που διαχειρίζεται όλα τα θέματα που αφορούν την μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα του ελληνικού δημοσίου χρέους, σύμφωνα με τις ρητές αποφάσεις του Eurogroup και της Συνόδου Κορυφής. Δεν κινούμαστε, όμως, μονομερώς, αλλά πάντα ως μέλος της Ευρωζώνης και στο πλαίσιο των συλλογικών αποφάσεων των οργάνων της, στα οποία παρουσιάζουμε συγκεκριμένες και τεκμηριωμένες προτάσεις, γιατί γνωρίζουμε τη σημασία που έχουν οι θεσμικές εγγυήσεις και συμπεριφορές στα θέματα αυτά».

http://xnewscom.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *