ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΑΝ 18 ΠΑΡΑΠΗΓΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΣΤΗ ΘΗΒΑ..

Ευχόμαστε να πάρουν και άλλοι δήμοι παράδειγμα και να συνεχίστουν οι κατεδαφίσεις παραπηγματων,οπου διαβιωνουν λαθρομεταναστες,με κίνδυνο την εξαπλωση ασθενειών.

Θέμα: Κατεδάφιση παραπηγμάτων στον Συνοικισμό

Πράξη γίνονται οι προεκλογικές δεσμεύσεις της Δημοτικής Αρχής σε ότι αφορά την…
πολύπαθη συνοικία του Προσφυγικού Συνοικισμού.

Συνεργεία των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Θηβαίων υπό την επίβλεψη του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ. Ανδρέα Χατζησταμάτη προχώρησαν το χθες πρωί στην κατεδάφιση παραπηγμάτων.

Τα παραπήγματα αυτά αποτελούσαν εστία μόλυνσης για τους περίοικους μιας και χρησιμοποιούνταν ως χώροι εναπόθεσης σκουπιδιών ενώ σε κάποια από αυτά διέμεναν συνάνθρωποι μας χωρίς να τηρούνται οι στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής και αξιοπρεπούς διαβίωσης.

Σημειώνουμε ότι τα συγκεκριμένα παραπήγματα είχαν χτιστεί από την δεκαετία του 1960.

Σε δήλωση του ο κ. Χατζησταμάτης τόνισε πως «ξεκινάμε σήμερα την υλοποίηση των δεσμεύσεων μας απέναντι στους Μικρασιάτες κατοίκους του Συνοικισμού, σεβόμενοι πάνω απ’ όλα την ιστορία των προγόνων μας αλλά και την αξιοπρεπή διαβίωση ντόπιων και μεταναστών. Οι εργασίες κατεδάφισης θα συνεχιστούν και σε άλλα παραπήγματα της περιοχής καθώς στην κατάσταση που βρίσκονται σήμερα εγκυμονούν κινδύνους για όλους τους πολίτες».

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου σημείωσε ότι «η Δημοτική Αρχή προσβλέπει στην αναβάθμιση του Συνοικισμού με στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων» και ζήτησε την άμεση συνεργασία τους προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι που θα είναι προς όφελος όλων.

ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΘΩΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΦΑΝΗΚΕ..

http://eglimatikotita.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

10 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Η ΑΛ ΣΑΛΕΧ ΣΑΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ,ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΑ;;;;ΕΤΣΙ ΡΩΤΑΩ ,ΚΥΡΙΑ ΣΑΛΕΧ ΕΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ….

    Reply
  2. Ανώνυμος

    10:59 ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ .ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ Ε;;; .ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ……

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Κάτοικος της Θήβας είμαι και ότι έγινε,έγινε με τη συνεργασία και την σύμφωνη γνώμη του προέδρου των Πακιστανών Θήβας.
    Στην Θήβα οι Πακιστανοί επειδή έχουν δουλειά στα χωράφια ζούνε μια χαρά.
    Με τους συλλόγους τους,τα μαγαζάκια τους,τα tellshop τους και ότι άλλο θέλουν.
    Απλά αυτοί είναι οι νόμιμοι.
    Οι παράνομοι όμως δεν έχουν θέση εδώ και αυτό ο δήμαρχος με την σύμφωνη γνώμη και των κατοίκων της πόλης,θα πάνε από εκεί που ήρθαν.
    Σε λίγο θα δείτε και την συνέχεια του έργου.
    Η πόλη μας έχει πλέον δήμαρχο με πολλά κιλά,ξέρετε τι……

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΗΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ,ΑΥΤΗ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ,ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΕΜΠΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΤΙΡΙΑΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ…ΣΚΗΝΕΣ ,ΠΑΝΟ ,ΧΗΜΙΚΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ.
    ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ
    ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΘΗΒΑ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΔΕΚΑΠΑΝΤΕ ΕΥΡΟ ΔΟΥΛΕΥΑΝ.ΑΛΛΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΝΟΥΝ ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΤΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

    ΑΡΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ!!!!

    ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΑΠΑΣ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!!!

    Reply
  7. Gmavros50

    ,….ενώ σε κάποια από αυτά διέμεναν συνάνθρωποι μας,…Ποιοι συνανθρωποι μας ρε δικε μου,εμεις τους διαλεξαμε;
    Και δευτερον,δεν πιστευω να σταματησετε,μονο σ'αυτο;Εχει κι αλλα παραπηγματα!!!!!

    Αγοραστε μπουλντοζες και κατεδαφιστε τα,σε ολη την Ελλαδα!!!!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *