Αντώνης Σταμπούλος ο… πυροσβέστης – Γιατί είχε προσαχθεί στα 19 του χρόνια

Άγνωστες πτυχές της ζωής του 31χρονου Αντώνη Σταμπούλου, ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο των ερευνών της Αντιτρομοκρατικής για την δράση του Επαναστατικού Αγώνα, έρχονται στην επιφάνεια τις τελευταίες ώρες.

Σύμφωνα με το bloko.gr, πρόκειται για έναν αντικαθεστωτικό επαναστάτη με τάσεις και επιδιώξεις έντονα… μεσοαστικές.

Η εμπλοκή του Αντώνη Σταμπούλου με το ένοπλο αντάρτικο πόλης ίσως είναι σχετικά πρόσφατη, αφού μόλις τον Φεβρουάριο του 2012, πήρε μέρος στο διαγωνισμό πρόσληψης 725 ατόμων στο Πυροσβεστικό Σώμα, όπου δεν είχε ιδιαίτερα εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Το 31χρονο μέλος του Επαναστατικού Αγώνα, πήρε τον αριθμό 2.483 στον πίνακα της τελικής κατάταξης, ενώ στον δεύτερο πίνακα, αυτόν των επιλαχόντων έλαβε την θέση 1.758, ωστόσο εδώ σημειώνουμε πως στον φετινό διαγωνισμό, οι υποψήφιοι ήταν περίπου 10.000.

Είχε προσαχθεί 12 χρόνια πριν!

Παράλληλα, ένα ακόμη ενδιαφέρον στοιχείο που προκύπτει τις τελευταίες ώρες, είναι πως ο Αντώνης Σταμπούλος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές, περνώντας όμως τότε… απαρατήρητος.

Το περιστατικό έγινε το 2002, όταν ο Αντώνης Σταμπούλος, όντας μόλις 19 ετών, προσήχθη σε αστυνομικό τμήμα μαζί με άλλα άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ωστόσο επειδή προσήχθη και δεν συνελήφθη, δεν έγινε η διαδικασία δακτυλοσκόπησης και γι’ αυτό τον λόγο οι αρχές δεν είχαν τα αποτυπώματά του.

Μάλιστα, αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως γίνονται ήδη έρευνες για να εξαταστεί η πιθανότητα στρατολόγησης κάποιων από τα άτομα που συνελήφθησαν τότε με τον Σταμπούλο, στις τάξεις του Επαναστατικού Αγώνα.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *