ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟ “ΟΧΙ” ΤΟΥ 1940

Όταν γίνεται μία παρέλαση , υπάρχει κάποιος σκοπός.
Η στρατιωτική παρέλαση , αλλά και κάθε παρέλαση , δεν είναι τίποτα περισσότερο από μία “ψυχολογική επιχείρηση” – επίδειξη για τα μάτια κάθε επίδοξου εχθρού!

Επιδεικνύεις ό,τι καλύτερο έχεις , τόσο από το έμψυχο υλικό σου , όσο και από το πολεμικό υλικό που διαθέτουν οι….
Ένοπλες Δυνάμεις !

Σημασία , επίσης , έχει (και μάλιστα τη σπουδαιότερη) και το ποιος παρακολουθεί την παρέλαση. Ποιος είναι αυτός -αυτοί στους οποίους υποκλίνεται η σημαία και κατά συνέπεια η θέληση και το φρόνημα του Έθνους ,το οποίο περικλείεται στη Σημαία.
Επειδή κάποιοι (πρωινατζούδες ,περιφερόμενοι Μαυρογιαλούροι , δημοσιογράφοι του mega , ο Μ.Βορίδης , η Βόζεμπεργκ , ο Λιάγκας και λοιποί) , εδώ και ώρα , θέτουν , κλαυσίγελα ερωτήματα και αερολογούν , ας κάνουμε κι εμείς μερικά……ερωτήματα :

Για ποια παρέλαση μιλάμε; Τι επιδεικνύεται ; Εδώ και ένα χρόνο έχουν περικοπεί οι πτήσεις Αεροπορίας και τα μηχανοκίνητα τμήματα για ….λόγους οικονομίας!!! Αυτό δεν είναι προσβολή στο “θεσμό” της παρέλασης ; Γιατί δεν μιλά κανείς γι’ αυτή την ξεφτίλα ; Γιατί δε στιγματίστηκε από τους Αρχι-πατριώτες του Λα.Ο.Σ. η υποβάθμιση της στρατιωτικής παρέλασης , από πέρυσι κιόλας ; ;
Οι όποιες παρελαύνουσες “δυνάμεις” σε ποιούς θα παρουσιάσουν τις σημαίες ; Σε αυτούς που ξεπουλούν συστηματικά τη χώρα και τις ζωτικές δυνάμεις του Έθνους ; Σε αυτούς που απροκάλυπτα απο χθές “εορτάζουν” την ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ του Ελληνικού Κράτους , την προαλειφόμενη απόσχιση εδαφών και την επίσημη εγκαθίδρυση ΒΑΥΑΡΟΚΡΑΤΙΑΣ για τα επόμενα 130 χρόνια ;

Το θλιβερό ανδρείκελο που φέρει τον τίτλο “Πρόεδρος της Δημοκρατίας” , ο πρωτεργάτης του μνημονίου Παπούλια-Γιλμάζ , ο άνθρωπος “πλάτη” του Γιωργάκη , ο άνθρωπος που εξύβρισε χυδαία το σύνολο του ελληνικού λαού ως “καναπεδάτους” ο άνθρωπος ο οποίος παρέλαβε το 2005 ΧΩΡΙΣ ΜΙΑ ΛΕΞΗ μια χώρα που θα απολέσει εδάφη , μια χώρα στην οποία θα περισταλούν ελευθερίες , αποχώρησε , τάχα θλιμμένος.
Αποχώρησε ,επειδή τον αποκαλούσε “Προδότη” ο κόσμος.
Αποχώρησε υβρίζοντας για μια ακόμα φορά αυτούς που αντιδρούν στη “μεγάλη ευκαιρία” που μας έδωσαν οι “φιλέλληνες” εταίροι μας..
Αποχώρησε γιατί δεν εκτιμά ο κόσμος την τιμή που κάνει ΑΥΤΟΣ (όχι ο Θεσμός) στην πόλη της Θεσσαλονίκης!!!!!
Τα θλιβερά ανδρείκελα ενός σάπιου πολιτικού συστήματος , τα σιτιζόμενα στο “πρυτανείο” της όζουσας “αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας” τους ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΥΝ ΣΥΣΣΩΜΑ και καταθέτουν “ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΟΜΙΜΟΦΡΟΣΥΝΗΣ” στο Mega

Σήμερα , 28η Οκτωβρίου 2011 , η στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης αναβλήθηκε από την “εισβολή” 50.000 και πλέον πολιτών στο χώρο της .
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ “ΟΧΙ” ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΝΤΑΣ ….. κάτι που αποσιωπάται από τα ΜΜΕ και ειδικά το Mega που έχει αναλάβει εργολαβικά το αισχρό έργο της συκοφάντησης , ακόμα και κόντρα στην εικόνα που το ίδιο το κανάλι μεταδίδει !!
Παρελαύνουν σωματεία εφέδρων , αποστράτων , απόγονοι Μακεδονομάχων , διασώστες , εθελοντές πραγματικοί και όχι επιδοτούμενοι !

ΑΝ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΤΙ ΤΡΑΓΙΚΟ , ΣΗΜΕΡΑ , ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΕΛΩΜΑ ΜΙΑΣ ΓΝΗΣΙΑΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΕΘΝΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ , ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ , ΤΗΣ ΜΑΣΤΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ …
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ !
ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΟΧΙ ΤΟΥ ’40 ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΟΧΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΟΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΕΡΑ!

ΑΝΤ’ΑΥΤΟΥ…….. μάλλον θα αρχίσει η γνωστή “κλάψα” με αρχιμοιρολογίστρες το γνωστό team από το Λα.Ο.Σ.

http://anti-antiprosopeusi.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *