ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1974

Η “Χούντα” το 74 παραδίδει στον “Εθνάρχη” υγιές χρέος 330 εκατ. (υγιές διότι λόγω μεγάλης βιομηχανικής και αγροτικής ανάπτυξης το χρέος αυτο-εξοφλείτο).
-Ο “Εθνάρχης” μετατρέπει το χρέος μετά από 7 χρόνια σε 8 ΔΙΣ (σημειώστε πετρελαϊκή κρίση του 1977).
-Ο Ανδρέας κλείνει με δυο τρόπους (υπερ-πολλαπλασιασμός μισθών και εισφορών μέσα σε μια νύχτα & των απεργιών) όλες τις τεράστιες βιομηχανίες (ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΛΙΝΤΑ, ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ, ΧΡΩΠΕΙ κτλ κτλ κτλ), και….
εφαρμόζει το οικονομικό τερτίπι που λέγεται “EASY MONEY SYSTEM” σε επίπεδο κράτους, δηλαδή παίρνει δάνεια (από τις Εβραϊκές Τράπεζες του Ροκφέλερ που πρωτύτερα είχαν σχεδιάσει οργανώσει και χρηματοδοτήσει την δημιουργία του ΠΑΣΟΚ) και μοιράζει τα χρήματα στους πολίτες, δηλαδή γεμίζει την αγορά με χρήμα (όχι όμως υγιή αλλά δανεικά με ασύλληπτους τόκους).
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα για πρώτη φορά η Ελλάδα να καταναλώνει περισσότερα από αυτά που παράγει, βυθίζοντας την πολύ περισσότερο στο DEBT BASE BANKING SYSTEM.
Σκοπός του “Τσοβόλα δώστα όλα” δεν είναι η φιλανθρωπία όπως πιστεύει ο πολύ μαλάκας λαός, αλλά στο ότι:
1ον πρέπει να αρχίσει ο λαός τα μεγάλα έξοδα και να συνηθίσει στα μεγάλα έξοδα
2ον πρέπει να “δέσει” την Ελλάδα με τα δάνεια στις ομόφυλες του Εβραϊκές Τράπεζες
3ον και όλα αυτά γιατί; για να ενεργοποιηθεί εν καιρώ το “EASY MONEY SYSTEM” σε επίπεδο φυσικών προσώπων και πολύ αργότερα το “TIGHT MONEY SYSTEM” σε επίπεδο πρώτα φυσικών προσώπων και αργότερα σε επίπεδο Κράτους.
– Ο Μητσοτάκης βασιζόμενος στην κατάντια των ΔΕΚΟ που είχε φέρει ο Παπανδρέας θέλησε να αρπάξει την ευκαιρία και να τις “χαρίσει” σε ιδιώτες με το αζημίωτο φυσικά.
– ο Σημίτης (Ααρόν Αβουρί) φέρνει την ομόφυλη του Εβραϊκή Goldman Sachs για να φτιάξει ένα SWAP (Δημιουργική Λογιστική) για να καλύψει το χρέος στα χαρτιά και να μπούμε στο Ευρώ. Η Goldman Sachs για αυτό το SWAP πήρε πάνω από 1 ΔΙΣ ευρώ από την Ελλάδα.
Ο Σημίτης λοιπόν κάνει την συμφωνία με την Goldman Sachs μέσω του Πέτρου Χριστοδούλου. (Ο Πέτρος Χριστοδούλου εκτός από την Goldman Sachs ήταν σύμβουλος και στην JP Morgan, γίνεται διευθυντής στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.)
Αυτό το SWAP ήταν και η βάση της δικαιολογίας της σημερινής κατάρρευσης διότι η Goldman Sachs γνώριζε τα βαθύτερα κατατόπια της Ελληνικής οικονομίας.
Το ερώτημα είναι όμως, γιατί οι Ευρωπαίοι εταίροι μας ενώ ξέρανε το κόλπο κάνανε τα στραβά μάτια;
Όπως μας ενημερώνει ένας Γερμανός οικονομολόγος, κάνανε τα στραβά μάτια διότι η Ελλάδα δεν είναι βιομηχανική χώρα άρα δεν είναι ανταγωνιστής της Γερμανίας ή της Γαλλίας, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ είναι μια καλή αγορά και ευκαιρία να κερδοσκοπήσουν επάνω μας, διότι θα μας δανείζανε με τόκο και τα δανεικά πριν φτάσουνε εδώ θα τα ξαναπαίρνανε πίσω λόγω VW, BMW, Mercedes, Opel, Audi, Bosch, Siemens, Miele, AEG, Lidl, Renault, Peugeot, Citroen, Carrefur, αγορά οπλικών συστημάτων κτλ κτλ κλτ…
Κοντεύοντας στο 2000 και όταν πια το “EASY MONEY SYSTEM” σε επίπεδο κράτους είχε φτάσει στο ζενιθ ( Η Ελλάς χρωστάει πάρα πάρα πολλά στις Εβραϊκές Τράπεζες) έπρεπε να εφευρεθεί ένας τρόπος να πάψει πια το “EASY MONEY SYSTEM” σε επίπεδο κράτους εφόσον πια τα πράγματα όδευαν καλά “δεμένα” και να περάσουμε στο άλλο επίπεδο δηλαδή το “EASY MONEY SYSTEM” σε επίπεδο φυσικών προσώπων.
Έτσι εφευρέθηκε το κόλπο το οποίο δεν ήταν άλλο από την μεγάλη απάτη του Χρηματιστηρίου που όλοι ήδη έχουμε ξεχάσει.
Σκηνοθέτησαν λοιπόν εικονικά κέρδη και μέσω πάντα των υποχείριων ΜΜΕ κατόρθωσαν να κάνουν ακόμα και τους βοσκούς επάνω στα ψηλότερα βουνά να κατεβαίνουν στην τηλεόραση του καφενείου για να δουν τις μετοχές τους…
Όταν το 99% του Ελληνικού προβατικού λαού είχε παίξει στο χρηματιστήριο και ή όλη κατάσταση είχε φτάσει στο ζενιθ, ήρθε η ώρα του Σόρρος. Σκάει μύτη ο Σόρρος και ξεκινάει το κατρακύλισμα. Με αποτέλεσμα να πάρουν όλα τα λεφτά του προβατικού λαού που νωρίτερα τους τα είχαν δώσει με “EASY MONEY SYSTEM” σε επίπεδο κράτους μέσω του Ανδρέα. Ο σκοπός όμως δεν είχε ολοκληρωθεί, ίσα ίσα μόλις ξεκινούσε.
Ανακεφαλαίωση: Ο Ανδρέας Μινέικο Παπανδρέου είχε ενεργοποιήσει το “EASY MONEY SYSTEM” σε επίπεδο κράτους (δηλαδή έπαιρνε δάνεια και τα μοίραζε στην αγορά (με το αζημίωτο βέβαια) καταχρεώνοντας-δεσμεύοντας το Ελληνικό κράτος στις Εβραϊκές Τράπεζες).
Το 2000, Σημίτης και Σόρρος, τραβάνε όλο το χρήμα που είχε διοχετεύσει ο Παπανδρέας μέσω του χρηματιστηρίου, με αποτέλεσμα να μένει η Ελλάδα-αγορά χωρίς ρευστό αλλά με τεράστιους τόκους δάνειων του Ανδρέα να μας βαραίνουν.
Ήταν καιρός για το “EASY MONEY SYSTEM” σε επίπεδο φυσικών προσώπων. Δεδομένου λοιπόν ότι ρευστό στην αγορά από τα κρατικά δάνεια πια δεν υπάρχει, (αφού τα πήραν πίσω αφήνοντας βέβαια τα χρέη από τους τόκους) οι ανάγκες των μιικρομάγαζων για ρευστό και των ανθρώπων να αγοράσουν μια κατοικία ήταν πάντα δεδομένη, εμφανίζονται ως από μηχανής θεός (Ιεχωβάς) οι Τράπεζες, οι οποίες ανοίγουν τις κάνουλες ενεργοποιώντας έτσι το “EASY MONEY SYSTEM” σε επίπεδο φυσικών προσώπων. Δηλαδή οι Τράπεζες αρχίζουν και ρίχνουν ρευστό στην αγορά, αυτήν την φορά μέσω των φυσικών προσώπων. Ήταν λύση αυτή για να ορθοποδήσουμε; φυσικά και όχι.
Σκοπός ήταν να φτάσει η κατάσταση σε κάποιο σημείο, να κλείσει ένας Χ χρονικός κύκλος για να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο το οποίο λέγεται “TIGHT MONEY SYSTEM” σε επίπεδο φυσικών προσώπων Έχουμε 3 δεδομένα:
1. μας βαραίνουν κρατικά χρέη από τα δάνεια του Ανδρέα, ΑΡΑ μπαίνουν τρελοί φόροι σε όλες τις συναλλαγές, υποτίθεται για να ξεχρεώσουμε, αυτό σημαίνει ακρίβεια
2. υγιές ρευστό στην αγορά δεν υπάρχει παρά μόνο τα χρήματα των Τραπεζών τα οποία είναι με τοκογλυφικούς όρους, στην ήδη κατεστραμμένη αγορά
3. οι τιμές των κατοικιών από το 1993 έχουν 10πλασιαστεί λόγω φορολογίας και μόνο, οπότε τα βάρη στους πολίτες-πρόβατα αβάσταχτα. ήταν καιρός για το τελικό “TIGHT MONEY SYSTEM” σε επίπεδο κράτους πρώτο βήμα: Πριν ένα χρόνο 2009, οι τράπεζες ξαφνικά κλείσανε τις κάνουλες των δανείων… ντόμινο η οικονομική δυσχέρεια.
ΤΕΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ: Ο Καραμανλής το μόνο σωστό πράγμα που έκανε στην ζωή του ήταν να κλείσει την συμφωνία με την Ρωσία για τον Αγωγό Μπουργκας – Αλεξανδρούπολης. Αυτό στους Εβραίους της Αμερικής έκανε ασύλληπτο κακό (άρα καλό για εμάς) διότι:
1. θα κερδίζαμε χρήματα υγιή ξανά, μετά από 30 χρόνια.
2. Ποιος θα τολμούσε να πειράξει τα συμφέροντα του Πούτιν;
3. αν το παραμύθι “μπαμπούλας Τουρκία” κατέρρεε, τα κέρδη και η επιρροή των Εβραίων εξ Αμερικής θα εξανεμιζόταν, διότι αφενός δεν θα μας δάνειζαν πλέον αυτοί, θα σταματούσαμε να αγοράζουμε οπλικά συστήματα από αυτούς ( στην Ε.Ε. αγοράζουμε οπλικά συστήματα από Αμερική τόσα όσα οι υπόλοιπες χώρες της Ε.Ε. μαζί), και ότι σε καιρό πολέμου οι Αμερικάνοι δεν θα μπορούσαν να μας επηρεάσουν εφόσον τα οπλικά συστήματα δεν ήταν δικά τους. Αυτοί και πολλοί άλλοι λόγοι ήταν που έπρεπε να πέσει ο αποτυχημένος Καραμανλής, και στην θέση του να έρθει ο Εβραίος Τζέφρυ Γεώργιος Μινέικο Τζαντ Παπανδρέας.
Στον προεκλογικό αγώνα ο Καραμανλής ουσιαστικά με τις δηλώσεις του δείχνει στον λαό να ψηφίσει Τζέφρυ, ο Τζέφρυ υπόσχεται χρήμα στον λαό (Τσοβόλα ξαναδώστα όλα) και ο λαός παραβλέπει τις προεκλογικές θέσεις του Πασοκ στα εθνικά θέματα (πράγμα που φανερώνει τα πάντα) γιατί το σκατένιο του μυαλό μένει στις απατηλές υποσχέσεις για χρήματα.
Ο λαός ψηφίζει Τζέφρυ και εκεί ξεκινάει το μεγάλο πανηγύρι…………………… Και ενώ προεκλογικά υπόσχεται χρήματα στον λαό με το που βγαίνει λέει το αντίθετο ισχυριζόμενος ότι δεν γνώριζε, αλλά τον διαψεύδουν άμεσα πρόσωπα που τον είχαν ενημερώσει προεκλογικά όπως ο Προβόπουλος και ο Αιβαλιώτης. Δεν νομίζεται ότι θα έπρεπε να τα γνώριζε, για πρωθυπουργός πάει όχι για περιπτεράς. Στην καλύτερη είναι ανόητος και ανεύθυνος στην χειρότερη ήξερε καλά τι έκανε . Ο Τζέφρυ, 30 ημέρες πριν τις εκλογές, και ενώ είμαστε στην προεκλογική περίοδο, πηγαίνει στην Αμερική, στον Κλίντον. Κανένα μέσο των media δεν το αναφέρει (!) τι πήγε να κάνει στην Αμερική; τι είπε με τον Κλίντον; με ποιους συναντήθηκε και τι σχεδίασε; διότι για καφέ στην Αμερική σε καιρό προεκλογικής εκστρατείας δεν νομίζω να πήγε…
Κατ αρχήν προσλαμβάνει την ίδια Εβραϊκή Εταιρεία που ανέλαβε την καμπάνια του Ομπάμια για να κάνει την καμπάνια του Πασόκ .
Με το που γίνεται πρωθυπουργός ΞΑΦΝΙΚΑ ξεχνάει το “λεφτά υπάρχουν”, ΞΑΦΝΙΚΑ θυμάται ότι “λεφτά δεν υπάρχουν”, ΞΑΦΝΙΚΑ όλοι θυμούνται ότι η Ελλάδα δεν τα πάει καλά με τα δημοσιονομικά, ΞΑΦΝΙΚΑ οι τράπεζες και τα markets θυμούνται ότι δεν τα πάμε καλά
Όπως μας ενημερώνει ο οικονομικός δημοσιογράφος των Financial times του Λονδίνου, Μάρτιν Σαντμπου, ότι στο τέλος του 2009 το Ντουμπάι ανακοίνωσε μια αναδιάρθρωση της οικονομίας του που τρόμαξε τους επενδυτές και δημιούργησε πολλές αμφιβολίες όλων των κρατικών τίτλων, και την ίδια στιγμή η Ελληνική Κυβέρνηση ομολόγησε από μόνη της ότι τα στοιχεία για το έλλειμμα της Ελλάδας είχαν παραποιηθεί, που ήταν η αιτία να ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου.
Παράλληλα Το περιοδικό FOCUS βγάζει εξώφυλλο την Αφροδίτη να κάνει την χειρονομία λέγοντας λίγο πολύ ότι δουλεύουν οι Γερμανοί για να ταΐζουν τους τεμπέληδες Έλληνες. Την ίδια στιγμή ο Γερμανός οικονομολόγος Ότμαρ Ίσιγκ υποστηρίζει ότι δεν πρέπει να δοθεί από την Ε.Ε. υποστήριξη στην Ελλάδα γιατί έχουμε φάει πολλά (εν μέρη έχει δίκιο, τα πολλά όμως τα έχουν φάει οι ΠΑΣΟΚΟ-ΝΔ-ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΙΤΕΣ και κάποιοι μεγαλοκαρχαρίες και όχι ο λαός).
Ας δούμε το παρασκήνιο όμως, ο ιδιοκτήτης του περιοδικού FOCUS, Hubert Burda ιδιοκτήτης του Hubert Burda media με 250 περιοδικά, τηλεόραση κτλ, είναι μεταξύ πολλών άλλων, μέλος οικονομικών funds. Μέσω των ΜΜΕ και της παραπληροφόρησης πιέζει να ΜΗΝ πάρει η Ελλάδα οικονομική βοήθεια από την Ε.Ε. ότι δηλαδή κάνει και ο Γερμανός οικονομολόγος Ότμαρ Ίσιγκ.
Αυτό που ξεχάσαν να μας πουν οι δυο κύριοι, είναι ότι διατελούν σύμβουλοι της Goldman Sachss, της JP Morgan και της Deutsche Bank.
Αν καταφέρνανε να πείσουνε οι δυο κύριοι αυτοί, να μην πάρουμε χαμηλότοκα δάνεια από την Ε.Ε. αναγκαστικά θα έπρεπε να πάρουμε δάνεια με μεγαλύτερο τόκο από τις Goldman Sachs, JP Morgan, Deutsche Bank με τον τρόπο που θα εξηγήσουμε παρακάτω.
Εδώ ξανασυναντάμε την Goldman Sachs που είχε φέρει ο Σημίτης για εκείνο το SWAP που προείπαμε. Οι κύριοι (Burda & Issing) ουσιαστικά μας στέλνουν στα δόντια τους, είναι αυτοί όμως οι κύριοι υπαίτιοι ή απλά παίζουν ως κομπάρσοι στο ίδιο θέατρο;
Ο Παπανδρέας ένα μήνα μετά την εκλογή του, έχει γεύμα στο ξενοδοχείο “Πεντελικόν” στην Κηφισιά με τον Εβραίο πρόεδρο της Goldman Sachs Γκαρυ Κοεν, τον επικεφαλή των οικονομικών ερευνών της εταιρείας, τον εν Ελλάδι αντιπρόσωπο τους, την Κατσέλη, τον Δρούτσα (εκ των μαγείρων του σχεδίου Αναν) και τον Παπακωνσταντίνου. Ένας πρωθυπουργός δέχεται στο μέγαρο Μαξίμου, τι δουλειά έχει στο Πεντελικόν; μα διότι εκεί μπορούν να μην δώσουν αναφορά σε κανέναν το τι είπαν και συμφώνησαν, διότι δεν επιβάλλεται να καταγραφεί πουθενά επίσημα το γεγονός αυτό, σε αντίθεση με το αν η συνάντηση γινόταν στο Μαξίμου.
Η Γαλλική εφημερίδα LE MONDE σε άρθρο της λέει: ¨Στην Ευρώπη η Goldman Sachs στρατολογεί ισχυρά πρόσωπα για να εγκαθιδρύσει την δική της ισχύ” και μέσα στο άρθρο λέει ότι “τοποθετήσανε” τον Πέτρο Χριστοδούλου σε σημείο κλειδί για να φέρουν εις πέρας τα σχέδια τους.
Μετά την συνάντηση λοιπόν ο γνωστός από τα παλιά Πέτρος Χριστοδούλου που αναφέραμε στην αρχή, διορίστηκε ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ (ΟΔΔΗΧ), δηλαδή ο Παπανδρέας μετά το γεύμα στο Πεντελικόν με την Goldman Sachs διόρισε το στέλεχος της (τον Χριστοδούλου) να διαχειριστεί τα χρέη μας…
Νωρίτερα από όλα αυτά η Goldman Sachs η JP Morgan και η Deutsche Bank έβγαλαν στην αγορά ένα “προϊόν” ζητώντας επενδυτές ζητώντας τους να τζογάρουν στην κατάρρευση και χρεωκοπία της Ελλάδας.
Μετά η Deutsche Bank έβγαλε μια έκθεση ότι η Ελλάδα δεν θα μπορέσει να αποπληρώσει τα χρέη της. Την ίδια στιγμή κινητοποιείται το τμήμα των CDS (Credit Default Swaps- ασφάλιση χρεών σε περίπτωση μη αποπληρωμής) της ίδιας τράπεζας και ζητάει μεγαλύτερα ασφάλιστρα από την Ελλάδα. Ξεκινάνε τα ΜΜΕ να παίζουν τον ρόλο “παπαγαλάκια” και η κοινή γνώμη χάφτει ότι η Ελλάδα πάει για πτώχευση. Έτσι τα CDS μεγαλώνουν και οι έξυπνοι με έναν ταχυδακτυλουργικό τρόπο κερδοσκοπούν με τον εξής απλό τρόπο: δανείζονται (το έκανε η Μέρκελ, ναι είναι αυτοί που δουλεύουν για να καθόμαστε εμείς…)με 3% και αυτά τα χρήματα τα δανείζουν σε εμάς με 7% η διαφορά αυτή (4%) είναι τα SPREADS.
(σημείωση: Goldman Sachs, JP Morgan και η Deutsche Bank ελέγχουν το 95% των CDS παγκοσμίως)
Περιέργως τα funds του Σόρρος “προέβλεψαν” ότι το δολάριο θα έρθει 1/1 με το ευρώ… (εμ από προφήτες ξέρουν οι Εβραίοι)
ΔΝΤ
Το υποτιθέμενο κρατικό χρέος μας ήταν 320 ΔΙΣ (χώρια αυτά που χρωστάνε οι Έλληνες ως φυσικά πρόσωπα στις τράπεζες μέσω καταναλωτικών, στεγαστικών, επιχειρηματικών και πιστωτικών καρτών – που είναι 280 ΔΙΣ)
από αυτά τα 320 ΔΙΣ το 60% είναι σε κρατικά ομόλογα. Κρατικά ομόλογα σημαίνει ότι το κράτος βγάζει ομόλογα, και μέσω κάποιας τράπεζας ο επενδυτής τα αγοράζει με σκοπό κάποιο κέρδος, ΑΡΑ ενώ φαίνεται ως χρέος ΔΕΝ είναι χρέος αφού ο επενδυτής έχει πληρώσει την τράπεζα γι αυτά.
Αυτό σημαίνει ότι εφόσον δεν τα χρωστάμε, κανείς δεν έχει αξίωση να μας ζητήσει κάτι ως αντάλλαγμα.
Με τις υπογραφές στο ΔΝΤ όμως, ο Γεώργιος Τζέφρυ Τσαντ Μινέικο Παπανδρέου με δεκανίκι τον Καρατζαφέρη ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ αυτά τα 200 ΔΙΣ (60%) του χρέους- ομολόγων από ανύπαρκτα σε υπαρκτά, και εφόσον τώρα είναι υπαρκτά ζητάνε αξιώσεις αυτοί στους οποίους χρωστάμε…
Πόσο τυχαίο είναι το γεγονός ότι ο Παπανδρέας το πρώτο πράγμα που έκανε ως πρωθυπουργός ήταν να καταμετρήσει και να κοστολογήσει την κρατική περιουσία που ω, τι ειρωνεία ήταν όσο και το έλλειμμα μας;;;;;;;
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΗ;;;;;;;
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ όπως μας ενημερώνει ο Δελαστίκ στην Ε.Ε. είμαστε οι 7 σε χρέος, στην Ευρώπη πάρα πολύ πίσω, και δεν χρωστάμε περισσότερα από τις ΗΠΑ ή την Ιαπωνία.
Ενδεικτικά αναφέρω ότι η Ιταλία χρωστάει 1,4 ΤΡΙΣ, η Ισπανία 1,1 ΤΡΙΣ η Ιρλανδία 870 ΔΙΣ κτλ κτλ… Οι Βέλγοι και οι Ολλανδοί που ήρθαν εδώ για επίβλεψη, οι χώρες τους χρωστάνε περισσότερο από ότι εμείς…
ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ
Κάπου ανέφερα ότι ο Παπανδρέου προεκλογικά είχε πει τις προθέσεις του στα εθνικά θέματα, είπε ψέματα μόνον όσον αφορά τα οικονομικά, ο λαός δεν έδωσε καμία σημασία στα εθνικά και περίμενε να τους δώσει χρήματα που φυσικά δεν έδωσε.
Το ένα θέμα με το άλλο (εθνικά θέματα και οικονομικά) έχει άμεση σχέση και ας μην το αντιλαμβάνεται το σκατένιο μυαλό του ψεύτη κλέφτη απατεώνα νεοέλληνα Ρωμιού.
Ο Στόχος είναι να έρθουν στην Ελλάδα αλλοδαποί τους οποίους τους στέλνουν οι Τούρκοι σε συνεργασία με τις κυβερνήσεις, ιθαγένεια, γεννάνε, υπογεννητικότητα εμείς σε 2 γενεές εξαφανιζόμαστε σύμφωνα με την εθνική στατιστική υπηρεσία, θα ψηφίζουν και ενώ θα είναι πλειοψηφία θα βγάζουν τους δικούς τους δημάρχους νομάρχες εμείς θα εξαφανιζόμαστε. Σκεφτείτε λοιπόν Σκοπιανούς να ψηφίζουν τους δικούς τους στην Φλώρινα, τους Αλβανούς να ψηφίζουν τους δικούς τους στα Ιωάννινα, στην Θράκη, θα γίνει σε απόλυτους αριθμούς, τι έχει ΝΑ γίνει.
Μέχρι τότε θα παίξει “συνεκμετάλλευση” στο Αιγαίο, δηλαδή παραδίνουμε το Αιγαίο στους Τούρκους, ήδη η Θράκη είναι στα χέρια τους (έχουν βγάλει και σημαία) και απλά περιμένουν να κυλήσει ο χρόνος για να σβήσουμε.
Το τελικό “TIGHT MONEY SYSTEM” σε επίπεδο κράτους και φυσικών προσώπων έχει σαν αποτέλεσμα να μας πάρουν τον τεράστιο ορυκτό πλούτο και να τους χρωστάμε και από πάνω και όλα αυτά για να μην βγάλουμε άχνα.
Φοβούνται την άχνα…!!!!!!!!!!!

foni Voontos

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

80 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ.

    ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΤΕ ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΚΑΜΠΥΛΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΟΣ ΕΝΟΣ 18ΧΡΟΝΟΥ;

    ΤΟ 1981 ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ.

    ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ.

    ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΗΣΕΤΕ, ΑΥΤΑ ΠΑΘΕΝΕΤΕ. ΑΠΟΧΗ ΘΕΛΑΤΕ, ΦΑΤΕ Π Α Σ Ο Κ , ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΟΣΤΕΤΟ !!!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!
    ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΠΤΙΚΗ..

    ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ..!!
    ΠΗΡΕΣ ΜΙΖΑ…ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ
    ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ…ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ

    ΜΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΜΙΚΗ-ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΜΑΣ
    ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΗΡΕ – ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΕΘΕΣΕ – ΜΕ ΠΙΟ ΤΡΟΠΟ
    ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΗΓΑΝ ΣΕ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΔΟΣΟΛΗΨΙΕΣ ΤΟΤΕ ΤΟ ΧΡΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΠΟΔΕΚΤΟ! (ΒΑΣΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ)
    ΠΑΡΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΗΜΕΡΙΝΟ ΟΠΟΥ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ……

    Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ…

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2011 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΕΠΤΑΧΡΟΝΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ. ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΦΕΡΟΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΟΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

    Reply
  5. mitsualto

    πολύ ωραίος, με υποψίες …. δεξιάς προπαγάνδας.Ο Γιώργος προεκλογικά πήγε στο Αμέρικα με τα στοιχεία του ΙΣΤΑΜΕ για να διαπιστεύσει τις ελληνικές υποθήκες ( ορυκτός πλούτος , νησάκια και τα ρέστα.Για τις εν κατακλύδη προφητείες του άρθρου επιφυλάσσομαι, προβληματίζομαι, επαγρυπνώ.Μη ξεχνάς και την παρουσία των Ελλήνων του πόντου και τον ρόλο που αυτοί παίζουν.Κατά τα άλλα απομυθοποίησε τον κρυφοφασισμό σου , χάνεις μεγάλα κομμάτια της αληθινής ιστορίας.Επιτέλους ας ξαναγίνουμε άνθρωποι με ψυχή και πνεύμα και η Δημοκρατία θα ευδοκιμήσει πάλι στον τόπο μας.

    Reply
  6. Δικαιοπολης

    Κατ΄ αρχήν..
    Black Μπεεε – Ντοκιμαντέρ του Θόδωρου Μαραγκού
    http://www.ellinikoarxeio.com/2011/01/black-mpeee-documentary.html

    Ανώνυμος είπε…
    ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΟ .. ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ 43? ΑΝΝΑ
    11 Απριλίου 2011 12:16 π.μ
    Να τα χιλιάσεις!!

    Ανώνυμος είπε…
    provata eimaste reeeeeeeeee….. gia sfagi….
    11 Απριλίου 2011 12:22 π.μ.
    Καλό πάσχα! προβλέπεται φτηνό αρνί για σούβλες στην πλατεία .. και καλαματιανούς χορούς

    Ανώνυμος είπε…
    ΑΜ …10 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥΣ ..ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!ΑΝΝΑ
    11 Απριλίου 2011 12:28 π.μ.
    Κι ένας εσύ! έκλεισε η 11-αδα, πάμε για πρωτάθλημα. Κι αν δεις την Άννα http://www.youtube.com/watch?v=TFMeru2subE όνειρα γλυκά..

    Ανώνυμος είπε…
    MEGALE Papadopoule! Pou ise? . ATHANATOS!
    11 Απριλίου 2011 12:29 π.μ.
    Όσο των μνημονεύεις ζει μες το μυαλό σου..

    Ανώνυμος είπε…
    Άννα λυπάμαι ..Απλά..Ρουμανία/Τσαουσέσκου,. Αλβανία/Χότζα κλπ..δεν..εξωτερικό χρέος ..φτώχεια! κάτι θα θυμάσαι..
    11 Απριλίου 2011 12:32 π.μ.
    Παράλληλες δημοκρατίες..παράλληλη ευτυχία!

    Ανώνυμος είπε…
    ..ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΕΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΑΠΟ..ΑΘΗΝΑ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ..
    11 Απριλίου 2011 12:35 π.μ.
    Κι αντίλογος του λόγου..

    Ανώνυμος είπε…
    ΛΑΡΙΣΑΙΕ,ΜΕ 45C.,ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ..Θ ΑΝΤΕΞΕΙ;;;
    ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ .,ΠΟΥ ΕΧΕΙ Κ ΩΡΑΙΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ!
    11 Απριλίου 2011 12:41 π.μ.
    Πες και τ΄ άλλο και ποιο ωραίες οι τουρίστριες

    Ανώνυμος είπε…
    Tora diladi ti ehoume? Dimokratia? As gelaso. 11 Απριλίου 2011 12:42 π.μ.
    ΕΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ

    Ανώνυμος είπε…
    Esy apo pote ta gnorizeis ola afta?
    11 Απριλίου 2011 12:43 π.μ.
    ΔΥΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ

    Ανώνυμος είπε…
    Υπάρχουν ξέρετε και σε άλλες χώρες πυροβολημένοι!!!.,πάρα πολύ λίγοι!,ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ..
    11 Απριλίου 2011 12:44 π.μ.
    Μ΄ ΕΝΑ ΣΜΠΑΡΟ ΔΥΟ ΤΡΥΓΟΝΙΑ..μπαμ και κάτω!!

    Ανώνυμος είπε..
    ..Πού χάρισε τα αγροτικά δάνεια; ..
    11 Απριλίου 2011 1:45 π.μ.
    Πατέρα δω μου το δάνειο που πήρες να σου δείξω πως το διασκεδάζουν..έχουν τα εγγόνια σου χρόοονια μπροστά τους να το ξεπληρώσουν.

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΡΙΑΚΛΗΔΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ

    Ανώνυμος είπε..
    ..Το μονο που ζητω στην χωρα ειναι να λειουργησουν οι νομοι ισα για ολους…
    11 Απριλίου 2011 9:04 π.μ.
    Αυτό δεν το ζητάς είναι δικαίωμά σου και το απαιτείς ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ για ΝΑ είναι ΟΛΟΙ ίσιοι.

    Ανώνυμος είπε…
    Το αρθρο ειναι σωστο,.. ντοκυμαντερ "χρεωκρατια" .ελπιζω να εχετε δει..
    Ο συχωρεμενος ο πατερας μου..ξεκοκαλιζε ολες τις εφημεριδες και το ηξερε. Εγω το βουρλο το εμαθα πολυ αργοτερα.
    11 Απριλίου 2011 4:04 π.μ.
    Άξιος ο πατέρας που διαπαιδαγωγεί και μορφώνει σωστά τα παιδιά του..
    Πάντα ισχύει το πες μου τους γονείς να σου πω ποιος είσαι..
    Μη θεωρείς όμως δεδομένω ότι κι άλλοι κατέχουν αυτό που εσύ γνωρίζεις .. γιαυτό μη τσιγγουνεύεις, ΠΑΝΤΑ να παραθέρης τα ΛΙΝΚ ..

    "Το χρήμα ως χρέος"
    http://vimeo.com/5350419

    Οι ειδήμονες του χρήματος
    http://vimeo.com/8872976

    Το δόγμα του σοκ
    http://www.youtube.com/watch?v=bFx4gVul5WA

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Θα το μεθύσουμε τον ήλιο
    θα τον τρελάνουμε το φίλο σίγουρα ναι
    με το νταούλι και με το ζουρνά
    καλημέρα ήλιε καλημέρα

    10.000.000 ΕΙΜΑΣΤΕ

    ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ …..

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Βρε βρε ποιοί γράφουν εδώ μέσα βγάζοντας απωθυμένα και εσώψυχα …
    Ενα είναι πάντως γεγονός, αυτοί που δεν έκλεψαν ούτε δραχμή αλλά έδωσαν στον ελληνικό λαό , ήταν
    ο Παπαδόπουλος όλα τα άλλα τα ακούω βερεσέ.

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ

    ΚΟΡΟΙΔΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ

    ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΖΟΥΝ ΚΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ

    ΤΟ ΦΠΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΣΤΟ ΛΕΝΕ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΠΙΛΗΤΙΚΑ !!!!!!!

    ΕΦΟΡΙΑ …ΧΑ ΧΑ ΧΑ…

    Reply
  10. thanoglouspyros

    11/12,16 anna

    Εγω να δεις Αννα το Α ΡΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ …ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ και ας ειμε 50 το θεμε ειναι οτι ακομα 60 – 55 – 50 – ….και ημαρτον 20-18 αρηδες λενε οτι οι ανθρωποι ηταν χουντα ακομα και τα κολοπαιδα μου…αλλα δεν πειραζει δεν πεισαζει ισως αμα τους κοψω το χαρτζηλικι με τα μαλακισμενα που κανουν παρεα να πουνε πως εχω δικιο γιατι η ιστορια του τα μαθαινει διαφορετικα

    Reply
  11. Ανώνυμος

    επειγωντος ενα Παπαδοπουλο να ψαξουμε ειδαλλως οπου φυγει φυγει απο μια πατριδα ξεπουλημενη που μας προδωσε με κυβερνητες δηθεν δημοκπατικους

    Reply
  12. Ανώνυμος

    Για τους Αμερικάνοεβραίους, η χούντα του Καντάφι ήταν καλή 40 χρόνια. Τώρα που σταμάτησε να τους κάνει τα χατήρια (δηλ. σταμάτησε την αποκλειστική πώληση πετρελαίου σε δολάρια και πουλάει σε ότι νόμισμα υπάρχει) η χούντα είναι κακή…και θα βάλουν δικούς τους…τους έχουν ήδη βρει πριν ξεκινήσει η επανάσταση (ήδη οι "ανεξάρτητοι εξεγερμένοι" αυτοδιαχειρίζονται πετρελαιοπηγές δυτικά)

    Έτσι και για την Ελλάδα, ο παπαδόπουλος ήταν καλός όσο τους έκανε τα χατήρια…μετά ΔΗΘΕΝ επανάσταση κι όλοι αυτοί οι αλήτες για 30 χρόνια μας κατακλέψαν…ήταν αυτοί της επανάστασης…ντεμέκ δημοκράτες…Ποιός τους έβαλε εκεί;;;…

    Νόμιζες καημένε Έλληνα οτι ελευθερώθηκες κάποια στιγμή…τι νομίζεις οτι είσαι για να σε αφήσουν να ζεις ελεύθερος…Λίγο σήκωσε κεφάλι ο Καραμανλής…και μίλησε με Πούτιν για αγωγούς και ενεργειακές ανεξαρτησίες και κάηκε η Αθήνα το Δεκ του 2008 και η μισή Ελλάδα με τις φωτιές και πεθάναν και 70 άνθρωποι

    Όλα αυτά τα λέω τελικά για να συμφωνήσω με τον 8.53 κατα βάση…(αλλά μας έχουν μάθει έτσι…όποιος λέει την αλήθεια ή όποιος δίνει μικρόφωνο στο λαό να είναι βλάκας, χαζός και να υποτιμάται).

    Ποτέ δεν πρόκειται να ξαναψηφίσω κάποιον που τον γεννά το σύστημά μας και βγαίνει από μέσα…κάποιοι τον προωθούν…Λεβέντη λοιπόν κι ας με πουν κι εμένα γραφικό

    Reply
  13. Ανώνυμος

    προς τους (αποδεδειγμενα φασιστες, βδελες της χωρας) πρασινοφρουρους:

    ισοπεδωσατε γλωσσα και ιστορια γιατι ολοι σας οι αρχηγοι ηταν μειωμενης αντιληψης. αυτο εισαστε και εσεις. το μονο που μενει στην ιστορια ειναι η λαιλαπα του πασοκ στην χωρα. ειδαμε τι σημαινει αξιοκρατια.

    Το μονο που ζητω στην χωρα ειναι να λειουργησουν οι νομοι ισα για ολους. Αυτό το καταστρέψατε (με την βοηθεια των μή.χέ_ω αριστερων δυνάμεων) για να βουτήξετε την πιππίλα του μωρού και οτι αλλο σας γυαλιζε στο μάτι. Το δόγμα σας ειναι ιδιο με τους πρωτους αποικους της αμερικης απεναντι στους ινδιάνους. "ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥΣ". Την πηρατε απο τους συνειδητους και εργατικους ελληνες και οπως τα μεμμετια τα κανατε αέρα κοπανιστό. Τωρα εμεις, που δουλευουμε και πληρωνουμε φορους ψαχνουμε να βρουμε τροπο να παρουμε την πατριδα μας πισω. Εσας σας εχει ηδη γραψει η ιστορία και τον Ανδρέα τον αρχηγό σας. Δεν θα μοιραστουμε το κοστος της κατάντιας μαζί σας. Οριακά τοχω να μην σε τραβήξω απο τον λακο με την κινουμενη αμμο, γιατι παει ολη η χωρα κατω, και ουτε ο φελλος δεν μπορει να επιπλευση.

    Reply
  14. Ανώνυμος

    Το αρθρο ειναι σωστο, και ταιριαζει σε πολλα σημεια με το ντοκυμαντερ "χρεωκρατια" που ελπιζω να εχετε δει.
    Απο το 1990 και μετα σταματησε η Ελλαδα να παραγει, μονο αγοραζε και καταναλωνε απο οπλικα συστηματα, μεχρι τροφες.
    Ο συχωρεμενος ο πατερας μου μου το ελεγε τοτε. Παιδι μου ολα αυτα ειναι δανεικα τα λεφτα, μην ακους για αυξησεις μισθων και για αναπτυξη. Η Ελλαδα ειναι χαλια οικονομικα. Λενε ψεμματα οι πολιτικοι. Αυτος ξεκοκαλιζε ολες τις εφημεριδες και το ηξερε. Εγω το βουρλο το εμαθα πολυ αργοτερα.

    Reply
  15. Ανώνυμος

    ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!ΚΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΚΑΠΟΤΕ ΦΩΝΑΞΤΕ ΜΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ,ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ!ΑΝΝΑ

    Reply
  16. Ανώνυμος

    ΔΟΥΛΕΥΑΜΕ ΚΑΙ ΤΡΩΓΑΜΕ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΑΝΕΙΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙ 80 ΤΜ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΜΕ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΤΟΙΜΟ ΟΥΤΕ ΠΗΓΑΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΦΤΑΝΕ Η ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΙΔΡΩΤΑ ΘΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ..ΚΟΨΕ ΚΟΨΕ ΜΑΣ ΚΟΨΑΝΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΟΝΕΙΡΑ ΟΥΤΕ ΕΛΠΙΔΑ ΓΚΕ ΓΚΕ?ΔΕ ΕΙΜΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΒΟΛΕΜΕΝΗ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΔΟΞΑΣΤΕΙ, ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΩΕΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ…ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΑΓΑ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΥΤΕ ΖΗΤΗΣΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ!ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΗΚΩΘΩ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΨΩΜΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΤΡΩΓΑ.ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΟ 20% ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΞΕΝΟΙ ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ!ΑΝΝΑ

    Reply
  17. Ανώνυμος

    ΤΟ ΔΙΑΤΑΥΤΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΕΥΣΗ 37 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΩΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΣ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΗΓΑΔΙ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ!!!

    Reply
  18. Ανώνυμος

    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΗΛΟΥΣΑΤΕ, ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΥΝΑΤΕ ΟΛΟΙ
    ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ,Ο ΜΠΑΜΠΑΣ Η ΜΑΜΑ ,ΟΛΟΙ ΤΡΩΓΑΤΕ ΑΝΝΑ.ΤΟΤΕ.ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ.ΠΙΟΣ ΘΑ ΞΕΣΙΚΟΘΕΙ,ΔΕΣ ΤΟΥΣ,ΚΟΙΛΑΡΑΔΕΣ ΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΟΝΟΙΡΕΨΟΥ ΚΑΝΗ ΚΑΛΟ. ΟΣ ΕΚΕΙ ΦΤΑΝΕΤΕ
    Ο ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ

    Reply
  19. Ανώνυμος

    ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ,ΣΥΜΦΩΝΩ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΖΗΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ!ΑΝΝΑ

    Reply
  20. Ανώνυμος

    ΜΑΓΚΕΣ ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΑΥΡΙΟ!ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΙ ΑΣ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΕ, ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ! ΖΕΙΣ ΣΕ ΠΛΑΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ!ΑΝΝΑ

    Reply
  21. Ανώνυμος

    ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ 2:44 ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΑΛΛΑ ΚΟΠΡΟΛΑΓΝΟΣ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

    Reply
  22. Ανώνυμος

    2:38. Αν κατάντησε το πρασινορουφιανόκομμα να έχει υποστηριχτες σαν καί εσένα…. , εσείς είστε όλοι ευσπρόδεκτοι… γιατί έτσι θα πέσετε μιά ώρα αρχύτερα και το απο-κομα σας δεν είναι ούτε για κλάμματα. Οο Οο Οο Πιές το γαλατάκι σου τώρα και άντε να κάνεις νανάκια. Χωρίς αμβλεία αντικείμενα ε; Για να μην πάθεις καμμιά μόλυνση!

    Reply
  23. Ανώνυμος

    Ψάρια!!!Χρυσαυγίτες,σας δουλεύει ένας πρασινοφρουρός και τσιμπάτε σαν χάνοι…..

    Reply
  24. Ανώνυμος

    Πάρε τώρα τον κουβά με τα π#@#υματα, λάθος με την κόλλα και τράβα να κάνεις αφισσοκόληση για τους πισωγλέντηδες για το πάρτυ πού έχει διοργανώσει η …δημοκρατία σου πρασινορουφίτσα.Εσύ φυσικά δεν ανήκεις εκεί… εσύ είσαι το έργο….

    Reply
  25. Ανώνυμος

    ΜΠΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΜΑΘΕΣΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΠΙΟΣ ΣΤΑ ΕΚΑΝΕ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ,ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΙ ΠΕΙΡΑ.ΤΡΥΠΙΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΣ,ΑΛΛΟΥ

    Ο ΠΡΑΣΥΝΟΦΡΟΥΡΟΣ

    Reply
  26. Ανώνυμος

    ΑΝ ΤΟ ΟΤΙ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΓΛΥΨΙΜΟ.. ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ?ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ? ΔΕΝ ΠΑΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΓΑΠ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΕΙΣ! ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΛΛΗΝΙΔΑ.ΑΠΛΑ ΘΕΩΡΩ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ..Η ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΟΥ ΒΑΣΤΑΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΓΙΑΤΙ Τ Ο ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ ΜΕ ΔΑΝΕΙΟ 80 ΤΜ ΕΙΝΑΙ 10 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΞΥΠΝΑΩ ΚΑΙ ΠΙΝΩ ΚΑΦΕ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΨΑΡΟΚΑΙΚΑ…..ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ !ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ.ΑΝΝΑ

    Reply
  27. Ανώνυμος

    Σκυψε πρασινοφρουρέ στα 4 κανε και την σχετική άνωση του γουρουνοκέφαλου σου και θα σού κάνω την εισαγωγή τέλεια στις σιαλογόνους αδένες σου.

    Reply
  28. Ανώνυμος

    2,15 ΑΝΝΑ ΜΟΥ ΣΥΓΝΩΜΗ Ν
    ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΛΟΣ ΓΛΥΦΤΕΙΣ, ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΕΤΙΑ ΑΤΟΜΑ.ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΕΛΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ

    Ο ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ

    Reply
  29. Ανώνυμος

    2:11 Σε πόνεσε το άρθρο; το διάβασες; ξέρεις Ελληνικά κατάρχήν; Μήπως διαβάζεις και καταλαβαίνεις κατά το δοκούν; η είσαι τελείως αγράμματος και άνους και δεν καταλαβαίνεις;
    Δώστο σε ένα παιδάκι, το αρθρο, να το διαβάσει και θα σού εξηγήσει!…
    Αναγνώστης!

    Reply
  30. Ανώνυμος

    Αννα μου (συγνώμην για το κτητικό ,μου,)ο .. ΠΡΑΣΙΝΟΧΑΦΙΕΣ θα πεί … ΓΙΕΣ ΜΕΝ!

    Reply
  31. Ανώνυμος

    " Οταν γίνεται μια χούντα παιδί μου νομοθετούν οι λίγοι οι χουντικοί" ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΠΑΝΥΒΛΑΚΑ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙΣ ΕΣΥ Ε; Χα Χα Χα. Πόσα νομοθετήματα περνάνε χωρίς καν να ρωτήσουν ούτε τους βουλευτές του κόμματος τους; ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΟΙ ….ΠΟΛΟΙ!! Πάω για χεσιμο!

    Reply
  32. Ανώνυμος

    ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΩ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΑΙ ΤΡΕΧΩ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΟΛΑ ΚΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΗ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΟΤΕ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΕ!ΚΑΙ ΝΕΙΑΤΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΒΓΩ ΜΠΡΟΣΤΕΡΙΣΣΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΠΑΡΑ ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΜΑ? ΕΓΩ ΘΑ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΣΥ?ΑΝΝΑ

    Reply
  33. Ανώνυμος

    1:59 ΕΊΣΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ!!!! ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΟΥ ΑΛΛΆ ΛΊΓΗ. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ Ε; ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΑΥΤΆ; ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ; ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΕ. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΟΧΙ … ΔΑΚΡΥΒΡΕΧΤΑ ΜΥΘΥΣΤΟΡΗΜΑΤΑ.ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.. ΑΠΟΚΟΙΜΗΘΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΤΙ ΒΙ!ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ Η ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ Η ΑΘΕΙΑ Η ΑΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟ ΙΣΟΠΕΔΩΜΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ …. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΑΣ. Για άλλη νιά φορά να ΤΗΝ ΧΕΣΩ!

    Reply
  34. Ανώνυμος

    ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΜΙΑ ΝΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΜΕ ΠΟΛΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΕΡΑ,ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ……..ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ……..ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕ ΣΙΓΟΥΡΑ!ΑΝΝΑ

    Reply
  35. Ανώνυμος

    ΠΙΑ ΩΡΑ ΡΕ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥΣΟΥ, ΔΟΥΛΙΚΟ .ΒΡΕΣ ΑΝΤΡΑ,ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΑ, ΠΑΙΔΙΑ.
    ΨΩΝΙΟ ΑΝΝΑ.
    ΟΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ

    Reply
  36. Ανώνυμος

    12:36 ΜΆΛΛΟΝ ΕΣΎ ΣΚΟΎΠΙΖΕΣ ΤΟΝ ΚΌΛΟ ΣΟΥ ΜΕ ΠΈΤΡΕΣ ΤΌΤΕ ΚΑΊ ΤΏΡΑ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΠΟΎΤΣΕΣ ΜΑΛΑΚΟΜΠΟΥΚΩΜΑ!

    Reply
  37. Ανώνυμος

    Μπαμπά τι είναι χούντα ;
    Μπαμπά εσύ πρόλαβες τη χούντα ?Ναι παιδί μου …Μπαμπά τι ακριβώς ήτανε η χούντα ?Τι μου θυμίζεις τώρα παιδί μου … μαύρες μέρες, ένα τσούρμο ντόπιοι αλήτες πουχρηματοδοτήθηκαν και βοηθήθηκαν από ξένες δυνάμεις κατέλαβαν με τη βία την εξουσία,καταστρατήγησαν το σύνταγμα και κατάργησαν τη δημοκρατία.Ήτανε πολλοί αυτοί μπαμπά ?Όχι παιδί μου καμία τρακοσαριά ξεπουλημένα τομάρια και πράκτορες, καμιά χιλιάδαεπιχειρηματίες, εφοπλιστές και μεγαλοαπατεώνες, καμιά πενηνταριά χιλιάδες “ημέτεροι” και παρατρεχάμενοι, μια θλιβερή μειοψηφία δηλαδή παιδί μου ….Και πώς κατάφεραν να καταργήσουν τη δημοκρατία αφού ήταν τόσο λίγοι ρε μπαμπά ? ηδημοκρατία δεν είναι το πολίτευμα των πολλών ? γιατί δεν αντιδράσατε εσείς οι πολλοί ?Γιατί επέβαλαν “στρατιωτικό νόμο” παιδί μου …Τι σημαίνει αυτό μπαμπά ?Σημαίνει ότι ο πολίτης θεωρήται “εσωτερικός εχθρός” του κράτους και εναντίον τουεπιστρατεύεται η αστυνομία, όλα αστυνομοκρατούνται, η αστυνομία έχει απόλυτη εξουσία ναδικάσει και να εκτελέσει κάθε ύποπτο, παντού έλεγχοι και αστυνομική αυθαιρεσία, βία και τρομοκρατία, παιδί μου μαύρες μέρες …. τι μου θύμησες τώρα …Μα πατέρα οι αστυνομικοί δεν είναι παιδιά του λαού, των απλών ανθρώπων ?Ναι παιδί μου έχουν γονείς απλούς ανθρώπους, αλλά διαλέγουν να γίνουν μισθοφόροι φύλακεςάγγελοι των “εχόντων” και “κρατούντων”, το ξέρουν αυτό όταν διαλέγουν τη δουλειά αυτή, είναι απλά πολύ φτηνά ξεπουλημένοι, συνήθως έχουν κόμπλεξ εξουσίας και δεν είναι μόνο ο μισθός τοκίνητρο … παιδί μου πάντα υπάρχουν άνθρωποι που ξεπουλιούνται, άλλοι το κάνουν ακριβά, άλλοι πολύ φτηνά, πάντως κανείς δεν έγινε αστυνομικός με το ζόρι ….Και γιατί έγινε η χούντα μπαμπά ?Γιατί όλοι αυτοί οι ξεπουλημένοι ήθελαν να πλουτίσουν και για να πλουτίσει κάποιος υπερβολικάκαι γρήγορα παιδί μου πρέπει να εκμεταλλευτεί αυτόν που δουλεύει ή να κλέψει ….Και με ποιόν τρόπο πλούτισαν αυτοί, σε τι τους βοήθησε η χούντα ?Παιδί μου όταν γίνεται μια χούντα νομοθετούν αυτοί που την κάνουν και έτσι μπορούν νακαταστρατηγήσουν κάθε εργασιακό δικαίωμα ώστε να γίνει φτηνή η εργασία και να κερδίζουνπερισσότερα, όταν μια χούντα ξεπουλάει σε ξένους κυριαρχικά δικαιώματα κάποιοι παίρνουνμίζες, όταν καταργούνται τα συνδικαλιστικά δικαιώματα δεν υπάρχει τρόπος διεκδίκησης και τοκυριότερο όλοι οι μεγαλοαπατεώνες που χρόνια πριν έκαναν κομπίνες και έκλεβαν τον λαό ήτανφυσικά τσιράκια τους και ξεπλύθηκε όλο το κλεμμένο χρήμα και αμνηστεύτηκε κάθε ποινικόαδίκημα ….Και σεις γιατί το ανεχτήκατε αυτό μπαμπά ? Όση αστυνομία και να είχε αν βγαίνατε όλοι μαζί στοδρόμο θα τους παίρνατε φαλάγγι …Ναι δίκιο έχεις παιδί μου αλλά μας είχαν χωρίσει σε “ημέτερους”, σε κλάδους, σε φατρίες κλππέταγαν μια υπόσχεση και ένα ξεροκόμματο σε κάθε κομμάτι τις κοινωνίας και οι δημοσιογράφοι και τα ΜΜΕ φρόντιζαν να σπέρνουν διχόνοιες, κοιμηθήκαμε μπροστά στην τηλεόραση παιδί μου

    Reply
  38. Ανώνυμος

    " ΔΙΟΡΘΩΝΩ"ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΟΛΟΑΛΒΑΝΕ 1:52 ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΑΤΟΠΟΡΝΟΠΙΑΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ.

    Reply
  39. Ανώνυμος

    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΟΛΟΑΛΒΑΝΕ 1:58 ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΑΤΟΠΟΡΝΟΠΙΑΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ.

    Reply
  40. Ανώνυμος

    Ο ΥΠΝΟΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΡΑΣΙΝΟΦΟΥΡΕ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΟΙΜΑΣΑΙ,ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ, BLOGS, ΑΛΛΑ ΜΗ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ:ΑΙΝΤΕ ΘΥΜΑ ΑΙΝΤΕ ΨΩΝΙ ΑΙΝΤΕ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΙΩΝΙΟ ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟΜΙΑΣ ΘΑ ΡΘΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ!ΑΝΝΑ

    Reply
  41. Ανώνυμος

    1:52 μάλλον κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Καί μάθε Ελληνικά να γράφεις πρώτα από όλα καί οχι προβοκατορικα και γκρηκλις.

    Reply
  42. Ανώνυμος

    Φίλτατε 1:18 καταλαβαίνεις τι γράφεις και τι λές;π.χ Ημερομηνίες; Τα λεφτα τα εδινε η Σια για αντικομουνισμό και ο Παπαδόπουλος …. ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΣΙΑ ΤΟΝ ΝΙΞΟΝ;ΩΡΑΙΟ!!!! Δηλαδή… τα έδινε ο Νίξον για να τα ξαναπάρει με άλλον τρόπο; Για διαφωτησέ μας. Δωσε μας και στοιχεία από πού τα αντλησες αυτά;

    Reply
  43. Ανώνυμος

    I MALAKIA EINAI OTI TORA OLOI TON THIMITHIKATE TON PAPADOPOYLO KAI TON DOKSAZETE…. OSO YPIRXE XRIMA(DANEIKO) KAI PERNOYSATE KALA STA MPOYZOYKIA KAI STA KSENYXTADIKA EIXATE KSEXASEI TIN YPARKSI TOY TIN IDIA…. KAI GT ALLO NA ANOIGETE PLIGES….AFOY OLA ITAN MELI GALA….. TORA OMOS… OLOI POY EISAI PAPADOPOYLE KAI POY EISAI PAPADOPOYLE… TORA NA PARETE KSERETE TI KAI NA SOPASETE…. GT ENO KSERATE TIN OIKONOMIKI KAI OXI MONO DIAF8ORA POY YPIRXE STIN XORA EDO KAI 30 XRONIA , PERNOYSATE KALA… OPOTE PIOS O LOGOS… TORA SIOPI…. GT ESIS OTI KANATE KANATE… EMIS OI NEOI 8A TA FAME TA SKATA…DISTIXOS…. ENAS APELPISMENOS ELLINAS FOITITIS AEI

    Reply
  44. Ανώνυμος

    Ποιός είναι ο μαλακας εδώ μέσα πού γράφει ότι ο ΛΑΟΣ ΥΠΕΦΕΡΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ; Τι λες ρε πρασινοφασιστόμουτρο; Πού χάρισε τα αγροτικά δάνεια; πού υπήρχε δουλεια σε ολους ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, κάφροι;πού έδωσε ρεύμα και έφτιαξε δρόμους και στο τελευταίο κατσικοχώρι χωρίς να βάζει κάθε 1 χιλιόμετρο διόδια; πού ο πληθωρισμός ήταν στο Ο (μηδέν) Πού τα λέτε βρε κάφροι της δήθεν δημοκρατίας;Ποιός έδιξξε την Α.Ε βασιλική καφροκαμαρίλα; Η Δημοκρατία σας; Ποιός έδωσε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ Περιουσία στους Γλυξμπουργκ, ο Παπαδόπουλος; Εχουμε δημοκρατία βρε φύτουλες σήμερα; Χειρότερη δικτατορία από την σημερινή δεν υπάρχει. Μιλάς ελεύθερα; Χα ΧΑ ΧΑ! Για βγείτε επώνυμα να τα πείτε; Κάνετε απεργίες και δεν σας τουλουμιάζουνε στο ξύλο οι… δημοκράτες αστυνομικοί; η Δεν σας πονάει επιδεή έχουμε…. δημοκρατία; Η μήπως νομίζετε ότι δεν μας έχουν ΟΛΟΥΣ φακελωμένους και ακόμα και για το τι τρώμε πινουμε κατουραμε γαμαμε; ΞΥΠΝΗΣΤΕ και αφήστε τα περί "ΥΠΟΦΕΡΕ Ο ΛΑΟΣ" Συμφέροντα έχετε προσωπικά κοματόσκυλα και ποτε δεν σας ενδιαφέρει ο ΛΑΟΣ. Ενα κακό έκανε ο Παπαδόπουλος, πού δεν έβαλε όλη την τότε ποιλιτική σαπίλα σε ένα καράβι και να το βουλιάξει στην Φαλκονέρα.Εκείνος είχε τα αρχίδια και είπε και ενα ΟΧΙ στους αμερικάνους, για αυτό καί έπεσε, ενώ η δημοκρατία είπε ΓΙΕΣ ΜΕΝ! Καί εσκυψε οσο περισσότερο μπορούσε ο Εβραίος Δημοκράτης. ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ μια ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ παρα αυτό πού ζούμε τώρα με την απόλυτη εξαθλίωση.Κάθε μέρα αυτοκτονίες λόγω οικονομικών προβλημάτων, εξώσεις,λουκέτα,πείνα,φόνοι για …10 ΕΥΡΩ,μετανατεύσεις στην ….Βουλγαρία;στα Σκόπια; στην Ρουμανία; ΝΑ ΤΗΝ ΧΕΣΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΧΑΡΙΣΜΑ ΣΑΣ ΚΟΠΡΟΛΑΓΝΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΙ!

    Reply
  45. Ανώνυμος

    ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ…….ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΑΨΕΙΣ……ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΩΣ!ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΔΕΝ ΤΗ ΘΕΛΕΙ,ΓΙΑΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ,ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΗΝΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΦΡΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ.ΚΑΙ Ο ΓΑΠ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΠΗΡΕ ΤΑ ΗΝΙΑ 20% ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑ Ο ΓΑΠ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΟΥΝ ΥΠΗΗΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΗ ΞΕΡΑΣΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΑ ΠΟΣΗ ΤΥΦΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΟΣ! ΑΝΝΑ.ΥΓ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ ΜΗΤΟΤΑΚΗΔΕΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΟΥΣ ΤΣΙΠΡΑΙΟΥΣ ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ ΣΙΜΗΤΙΔΕΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΗ ΛΑΜΟΓΙΟΕΙΔΗ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.300 ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΥΤΕ ΛΑΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΚΟΙΤΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΡΟΥΦΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ……..ΕΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΑΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ !ΑΝΝΑ

    Reply
  46. Ανώνυμος

    wraio arto auth ine i alithia..kai esi twra xanaspifiste ton malaka na sas poulhsh kai ta nhsia sto telos..afou ton spifisate kala na pathete..FATE TON….

    Reply
  47. Ανώνυμος

    Σχέσεις Χούντας-ΗΠΑ

    Οι χουντικοί ενεπλάκησαν και στα πολιτικά των ΗΠΑ. Όπως γράφει ο Μακάριος Δρουσιώτης,στο βιβλίο του 1974, Το άγνωστο παρασκήνιο της τουρκικής εισβολής, Αλφάδι, Λευκωσία, 2002, σσ. 14-18: "Ένας εξόριστος δημοσιογράφος, ο Ηλίας Δημητρακόπουλος εξασφάλισε στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία η ελληνική χούντα είχε χρηματοδοτήσει μέσω του Τομ Πάπας την προεκλογική εκστρατεία του Νίξον, με 594.000 δολάρια σε μετρητά. Το ποσό, εξαιρετικά ψηλό για την εποχή εκείνη, προερχόταν από τα κονδύλια που η CIA διέθετε στην ελληνική ΚΥΠ για τις αντικομμουνιστικές της δραστηριότητες. Η χρηματοδότηση γινόταν με εντολή του Παπαδόπουλου, μέσω του διοικητή της ΚΥΠ Μιχάλη Ρουφογάλη…. Η χρηματοδότηση της εκστρατείας του Νίξον από τη χούντα τεκμηριώθηκε το 1975, όταν συστάθηκε μια επιτροπή από το αμερικάνικο Κονγκρέσο, που ερεύνησε τις δραστηριότητες της CIA…».

    Reply
  48. Ανώνυμος

    poles xazomares grafis filemou tis katalabeni ke kapios me ligo nionio aftous pou simfonoun kalitera ksexasetous ine to ligotero anoiti

    Reply
  49. Ανώνυμος

    ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΧΝΙΟΥ.ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ ΚΟΠΡΟΙ.
    ΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΦΑΓΑΤΕ ,ΚΑΙ ΠΕΡΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙ.ΑΥΤΟΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΩΡΑ ,ΧΑΡΙΣΜΑ ΣΑΣ
    ΝΕΝΕΚΙΔΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΛΟΥΜΠΕΝ.

    ΕΥΓΕ ΑΝΝΑ.

    Reply
  50. Ανώνυμος

    ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟ ΔΟΥΛΕΥΕ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ,ΙΣΑ ΙΣΑ,ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΒΑΡΒΙΕ ΚΑΙ PLAY STATION, AΛΛΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙΣ ΑΛΑΝΕΣ ΜΑΣ ΤΗ ΞΕΝΟΙΑΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΠΩΝΥΜΟ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟ.ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΞΕΝΟΦΕΡΤΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΣΑΡΟΥΝ,ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΚΡΙΣΗ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ.ΓΙΑ ΑΛΑΝΑ ΟΥΤΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΜΗΝ ΤΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΜΟΝΟ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΤΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΚΟ……ΕΓΩ ΤΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΤΗ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΣΤΑΛΓΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ.ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΤΡΕΧΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΟΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΗ…ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΤΟ 1968!ΑΝΝΑ

    Reply
  51. Ανώνυμος

    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΤΩΜΑΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΓΙΝΑΝΕ ΛΑΘΗ ΣΤΑ 5,5 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΔΩΝ.

    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΝ ΕΤΕΙ 1967 ΟΤΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΤΟΝΟ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ;

    Reply
  52. Ανώνυμος

    Και ο παπαδοπουλος πρακτωρας των αμερικανων ηταν σε διατεταγμενη υπηρεσία ηταν!

    Reply
  53. Ανώνυμος

    12:32 υπεφέρες απο φτώχεια επι Παπαδόπουλου?…υπέφερες απο ανεργία?…Συγκρίνεις τώρα την Ελλάδα με….την αλβανία?!..Δυστυχώς 12:32 απο κάτι κολλημένους "σοσιαλες" σαν και σένα κατάντησε η Ελλάδα μας έτσι!!!Μ αρέσει που ακόμη δεν έχετε σκάσει και συνεχίζετε στο ίδιο μοτίβο!!!

    Reply
  54. Ανώνυμος

    ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ?Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΤΕ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣΕ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΕΝΩ ΤΩΡΑ Ο ΓΑΠ ΕΝΕΡΓΕΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΟ …………ΑΝΝΑ

    Reply
  55. Ανώνυμος

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΛΩΣΤΗ ΣΤΗΝ ΒΕΛΟΝΑ!!!

    Reply
  56. Ανώνυμος

    Μόνο όσοι ζήσανε τη ΧΟΥΝΤΑ γνωρίζουν καλά και απεχθάνονται το βάρβαρο και απάνθρωπο αυτό καθεστώς.Εύχομαι κανείς σας να μη ζήσει χρόνια δικτατορίας.

    Reply
  57. Ανώνυμος

    Ενταξει το διάβασα, βγήκα εξω απο τα ρουχα μου, και; Αυριο θα διαβασω κατι αλλο και παλι τα ιδια, μπορει να μου πει καποιος πως τους αντιμετοπιζουμε που καθε μερα ειναι και χειροτερα;

    Reply
  58. Ανώνυμος

    Υπάρχουν ξέρετε και σε άλλες χώρες πυροβολημένοι!!!νοσταλγοί των απολυταρχικών καθεστώτων.Δεν είστε οι μόνοι. Ευτυχώς όμως για τη δημοκρατία είστε λίγοι,πολύ λίγοι,πάρα πολύ λίγοι! Και τόσοι θα μείνετε,ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ..

    Reply
  59. Ανώνυμος

    ΛΑΡΙΣΑΙΕ,ΜΕ 45C ΖΕΣΤΗ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ
    Θ ΑΝΤΕΞΕΙ;;;
    ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ Κ ΩΡΑΙΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ!

    Reply
  60. Ανώνυμος

    Τα ξερονήσια τα γέμισε ο άλλος…λες και δεν ήταν ο δικτάτορας.Αυτός που έφερε τη χώρα πολλά χρόνια πίσω..Θέλετε το δικτάτορά σας,γιατί έχετε μαύρη ψυχή!!

    Reply
  61. Ανώνυμος

    12:32, o laos mas ipefere apo tin ftohia to 1967 gia ton aploustato logo oti apo to 1900 mehri to 1967 pou anelave o Papadopoulos, polemousame ta misa peripou hronia. I Partida mas ihe diplasiasti se megethos. O telefteos polemos itan apo to 1940 mehri to 1949 ke dialithikame telios tote. Otan anelave o Papadopoulos o polemos den ihe teliosi oute 20 hronia. Ne, imaste ftohi tote ala i zoi mas kalitereve sinehia, eno tora pou ehoume lefta, i zoi mas hiroterevi kathe mera. Den ksero ti protimas esi, ala ego pantos to proto. MEGALE PAPADOPOULE!

    Reply
  62. Ανώνυμος

    Βρε Βόδια την εποχή του Παπαδόπουλου σκουπίζατε τον ποπό σας με τις πέτρες,νοσταλγοί της μαυρίλας..Αλλά πιθανόν να μη τη ζήσατε τη χούντα οπότε οι ανοησίες δικαιολογούνται εν μέρει…

    Reply
  63. Ανώνυμος

    ΑΝΑΔΙΑΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ!!!

    ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΕΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ

    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΛΑΡΙΣΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ 20 ΕΤΩΝ ΘΑ …
    ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΚΤΙΝΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΑ ΥΨΗ.

    Η ΓΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΗΣ.

    ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΕΣ.

    Η ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΜΙΑ ΠΛΕΙΑΔΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ.

    Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΘΑ ΠΕΦΤΕΙ.

    Η ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕi ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

    ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

    ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ Η ΛΑΡΙΣΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΚΟΡΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ.

    Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ.

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΑΡΚΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΕΞΥΠΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ!!!

    Υ.Γ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ!!!

    Reply
  64. Ανώνυμος

    Anna mou, ego ime 50 ke thimame ton Papadopoulo. Ekane para pola gia tin Patrida mas. An prosehis, mono diktatora ton lene. Akouses na ton lene, psefti? lopoditi? apateona? listi? Ohi vevea, giati den itan. Itan enas timios patriotis apo ftohi, agrotiki ikogenia pou irthe na mas sosi apo tous politikous. Min ksehname ke kati akoma prin milisoun meriki. Tin Elliniki merarhia tin pire apo tin Kipro meta apo tin megali epimoni tou Makariou pou den ithele na vlepi Elladites mprosta tou. Ke o Papadopoulos paretithike, dinontas apo monos tou tin eksousia ston Spiro Markezini gia na organosi ekloges, noris to 1974. Vevea egine to politehnio (hmm, pios tous evale arage?), anelave o Ioanidis ke pigame kata diavolou apo eki ke pera. PAPADOPOULE MEGALE!

    Reply
  65. Ανώνυμος

    Άννα λυπάμαι που έχεις αυτή την άποψη! Είσαι λες 43 ετών,άρα θα γνωρίζεις καλύτερα από έναν 25χρονο ποια ήταν η χούντα.Απλά να σου τονίσω ότι και στη Ρουμανία του Τσαουσέσκου,την Αλβανία του Χότζα κλπ..δεν υπήρχε εξωτερικό χρέος αλλά ο λαός υπέφερε από τη φτώχεια! κάτι θα θυμάσαι..

    Reply
  66. Ανώνυμος

    ΑΜ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ………10 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ…..ΠΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ……….ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!ΑΝΝΑ

    Reply
  67. Ανώνυμος

    ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΟ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ !ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ 43? ΑΝΝΑ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *