Η τάξη 1981 και οι πολιτικές εμπλοκές της

Στην μηνιαία έκδοση της εφημερίδας “ΕΘΝΙΚΗ ΗΧΩ” που εκδίδει η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ) , μηνός Φεβρουαρίου 2012 και στη σελίδα 19, προβάλλεται η Ετήσια Εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Συνδέσμου της Τάξεως 1981, οι οποίοι μάλιστα καταθέτουν και προτάσεις σχετικά με θέματα που απασχολούν τον κλάδο των αποστράτων .
Και αυτομάτως δημιουργείται το ερώτημα:
Αυτοί οι κύριοι που δημιούργησαν ένα κόμμα και εμφανίζονται ως εκπρόσωποι της Τάξεως 81 τι είναι και ποιον εκπροσωπούν; Δεν έχουν σχέση με τους συναδέλφους τους συμφοιτητές τους στη Σχολή, διότι δεν…..
είδα καμιά αναφορά στη πολιτική κίνηση που κυοφορείται από κάποιους απόστρατους συνταγματάρχες και άλλους τινές που προβάλλουν ως επιχείρημα ότι εκπροσωπούν την τάξη 1981.
Εδώ γεννάται η εύλογη απορία: Μήπως πρόκειται για νεροκουβαλητές και τι εξυπηρετούν;
Διότι από τη μια προσπαθούν να οικειοποιηθούν τον Σύνδεσμο του 1909 που έφερε στην πολιτική σκηνή τον Βενιζέλο (αυτοί ποιον θα φέρουν, τον Βερυβάκη;) και από την άλλη το όνομα της Τάξης τους στη Σχολή η οποία μάλλον ουδεμία σχέση έχει με την πρωτοβουλία αυτή !!! Διότι κάποια αναφορά σε αυτό το εγχείρημα θα έκανε ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Χατσίκας Δημήτριος.

O ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *