ΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΙΚΗ: ΕΙΠΕΣ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1

ΠΡΟΣ: MIKH ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ
ΘΕΜΑ: Είπες την μισή αλήθεια στον Γ. Παπαδάκη στον ΑΝΤ1

Αγαπητέ φίλε, πατριώτη Μίκη
Κατ΄ αρχάς είμαι ένας από αυτούς που μεγάλωσαν με τα τραγούδια σου, που δίνουν όραμα κι ελπίδα για την Ελλάδα μας. Άκουσα με μεγάλη προσοχή την συνέντευξή σου στο Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 και ομολογουμένως θα συμφωνήσω στα περισσότερα. Αλλά μετά λύπης μου διεπίστωσα την αγιοποίηση της αριστεράς που…..
είναι σχεδόν άμοιρη ευθυνών και ότι για όλα φταίνε τα δύο κόμματα. Η πάγια αριστερή ρητορεία.

Είπες ότι είναι αντισυνταγματική και άκυρη η μνημονιακή σύμβαση. Θα συμφωνήσω, αλλά αντισυνταγματική και άκυρη είναι η επιβολή πολυπολιτισμικής παιδείας στα παιδιά μας κατά παράβαση του άρθρου16 του Συντάγματος. Όπως επίσης αντισυνταγματικός είναι ο νόμος του Ραγκούση για χορήγηση ιθαγένειας στα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών κατά παράβαση του άρθρου 4 του Συντάγματος. Γιατί δεν μίλησες για αυτά; Μήπως επειδή ενοχλείται η καθεστηκυία τάξη της αριστεράς;

Είπες επί λέξει ότι «όλα τα κόμματα από το 1950 που κυβέρνησαν την Ελλάδα, πλην της Αριστεράς, φταίνε για την σημερινή κατάντια». Είσαι άδικος Μίκη ή μάλλον τα είπες αντίθετα διότι μετά από μία εμφύλια περιπέτεια που μας έβαλε η αριστερά και κόστισε στην Ελλάδα σύμφωνα με το Υπουργείο Συντονισμού 11.370.000.000 δραχμές γυρίζοντάς την πίσω 50 χρόνια, παρά ταύτα όλες οι κυβερνήσεις και κυρίως η επταετία του Παπαδόπουλου μέχρι το 1973 κατάφεραν επί μία 20ετία (1953-1973) να αυξάνουν το ΑΕΠ κατά 8% κάθε χρόνο και να πετύχουν αύξηση ιδιωτικών επενδύσεων 10%, και οι πάντες να ομιλούν για το οικονομικό θαύμα της Ελλάδος και κυρίως το οικονομικό θαύμα της επταετίας.

Άρα αγαπητέ φίλε Μίκη η αλήθεια είναι ότι, η αδιέξοδη εμφυλοπολεμική πολιτική της Αριστεράς οδήγησε σε οικονομική αιμορραγία την Ελλάδα και οι κυβερνήσεις μέχρι το 1973 κατάφεραν να διορθώσουν τα πράγματα και να φτιάξουν οικονομικά ισχυρή Ελλάδα. Από το 1973 και μετά άρχισε το μεγάλο φαγοπότι όπου φυσικά αμέτοχη δεν είναι η Αριστερά και σε παραπέμπω σε δηλώσεις του βουλευτή του Συνασπισμού Π. Κοροβέση όπου δήλωσε ότι ο Συνασπισμός και το ΚΚΕ έλαβαν μίζες από τη Siemens για την ανάθεση των ψηφιακών κέντρων του ΟΤΕ, κατά την οικουμενική κυβέρνηση του Τζαννετάκη το 1989, αλλά φυσικά να μην λησμονούμε και το σκάνδαλο της πώλησης του Γερμανού και τον ρόλο του Κ.Κ.Ε.. Είναι τυχαίο άλλωστε που το ΚΚΕ είναι νομικό πρόσωπο με την μεγαλύτερη ακίνητη περιουσία μαζί με την Εκκλησία και τις Τράπεζες; (ΒΗΜΑ, 14/06/1998) Φαντάσου φίλε Μίκη η Αριστερά να ήταν κυβέρνηση τι θα έτρωγαν !!

Μίλησες για την κατεδάφιση της ιστορίας, αλλά δεν μας είπες ποιοί πρωτοστάτησαν στην κατεδάφιση της ιστορίας; Μήπως ήσαν τα πρωτοπαλλήκαρα της Αριστεράς, προεξάρχοντος του ισόβιου προέδρου της ΟΛΜΕ και στέλεχος του ΚΚΕ κ. Καλομοίρη, που έβγαιναν σε όλους του ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς υπερθεματίζοντας για την αλλαγή των σοβινιστικών βιβλίων της αστικής τάξης που προκαλούν τον ρατσισμό και το μίσος και δηλητηριάζουν τα παιδιά μας με τον εθνικισμό και την ξενοφοβία;

Ναι φίλε Μίκη και όχι μόνο όλοι οι Αριστεροί υπερασπίζονταν την κατεδάφιση της ιστορίας αλλά καθύβριζαν και τρομοκρατούσαν όλους εμάς ως ρατσιστές και φασίστες, και τώρα μας καλείς να κατέβουμε μαζί στους δρόμους, . Με ποιους να κατέβουμε μαζί, με αυτούς που τόσα χρόνια είναι φερέφωνα των Αμερικανών και ως τάγματα ασφαλείας τρομοκρατούσαν τους Έλληνες να μην αντιστέκονται;

Σε ρώτησε ο Παπαδάκης γιατί δεν πάνε οι δυσαρεστημένοι ψηφοφόροι από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στην Αριστερά και εσύ λες επί λέξει «αυτό δεν έχει καμμία σημασία». Μούγκα για τα εγκλήματα της Αριστεράς. Μούγκα γιατί; Διότι φίλε Μίκη, η αριστερά τόσα χρόνια με την είσοδο των εκατομμυρίων λαθρομεταναστών στην πατρίδα μας δεν πήρε το μέρος των Ελλήνων που δολοφονούνται, βιάζονται , καταληστεύονται ξυλοκοπούνται, χάνουν τις δουλείες τους, μειώνεται το ημερομίσθιο, κλείνουν τα μαγαζιά τους από τις ορδές των εισβολέων, αλλά εντελώς προκλητικά, καταστρατηγώντας τις μαρξιστικές της καταβολές, τάχθηκε εναντίων των Ελλήνων και υπέρ των παρανόμων εισελθόντων οδηγώντας τους Έλληνες στην ανεργία, στην κοινωνική αποξένωση, στην υπογεννητικότητα, στον φόβο και στην κατάθλιψη. Σε παραπέμπω στον σύντροφο Ν. Κούνδουρο να σου πει πως χαρακτήρισε την αλληλεγγύη στους λαθροεισβολείς (Βήμα 3/4/11). Η αριστερά, μαζικά συμμετείχε σε εκδηλώσεις κατά των Ελλήνων αποκαλώντας τους φασίστες και ρατσιστές, η συνήθης τακτική της ψυχολογικής τρομοκρατίας που επιβάλλει.

Πλέον η Αριστερά, δεν έχει λαϊκά ερείσματα στην κοινωνία όπως παλιά, και απομονώθηκε από τον κυρίως κορμό του ελληνικού λαού και στην συνείδηση των περισσοτέρων Ελλήνων η Αριστερά όπως και τα κόμματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν ανήκουν πλέον στον ελληνικό λαό αλλά στις ορδές των λαθροεισβολέων και των εντολοδόχων της παγκοσμιοποίησης. Γι΄ αυτό φίλε Μίκη δεν κεφαλαιοποίησε την δυσαρέσκεια του κόσμου η αριστερά. Κι αυτό δεν το είπες. Πως λοιπόν μας καλείς να κατέβουμε πανεθνικά, όλοι μαζί στο πεζοδρόμιο, όταν κατά βάση απευθύνεσαι μόνο σε αριστερό ακροατήριο, εφόσον διαγράφεις μονομερώς συλλήβδην τα εγκλήματα της αριστεράς και εστιάζεις στα εγκλήματα του ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ; Με ποιους να κατέβουμε μαζί με αυτούς που μαζικά πολεμούν το έθνος και την εθνική συνείδηση ως επινόηση της αστικής τάξης ; Οξύμωρο και αντιφατικό.

Είπες ότι σε φιμώνουν τα κανάλια, αλλά δεν είπες ότι τα κανάλια είναι αριστεροκρατούμενα και όλοι οι αριστεροί αναρριχήθηκαν στα κανάλια και αν δεν υποταχθείς στην πολυπολιτισμική ιδεολογία της Αριστεράς εξοβελίζεσαι. Όλγα Τρέμη από την ΚΝΕ, Στάη από την ΚΝΕ, Ζαχαράκη, Ευαγγελάτος αριστεροί, Τζίμας αρθρογράφος του Ρισοσπάστη, Βερύκιος αρθρογράφος του Ριζοσπάστη, Βαρεμένος, Οικονομέας αριστεροί, Κύρτσος αρθρογράφος του Ριζοσπάστη κ.α. Θοδωράκης, Τριανταφυλλόπουλος, ακόμα και οι γελωτοποιοί Λαζόπουλος Κανάκης, πολλοί σύντροφοι αποτελούν τον ιδεολογικό πυρήνα της παγκοσμιοποίησης, λόγω πολυπολιτισμικής διεθνιστικής γαλούχησης. Δεν μιλάω για τα κρατικά κανάλια και ραδιοφωνικούς σταθμούς εκεί γίνεται πάρτι από αριστερούς.

Άρα φίλε μου Μίκη, η Αριστερά κυβερνά τα ΜΜΕ και αυτή σε φίμωσε όπως συνέβαινε σε όλο το σιδηρούν παραπέτασμα.

Είπες ότι στο κίνημα τους θέλεις όλους εκτός από τους φασίστες, τους χουντικούς. Ποιούς εννοούσες ως φασίστες και χουντικούς; Μήπως τους φοιτητές της αριστεράς που έχουν μετατρέψει τα πανεπιστήμια σε γιάφκες και ξυλοκοπούν, βρίζουν τους ακαδημαϊκούς εάν δεν συμφωνούν με τις δράσεις τους και εντελώς πραξικοπηματικά κλείνουν τα πανεπιστήμια, καταλαμβάνουν αίθουσες, απαγορεύουν σε διαφωνούντες να ομιλούν και στέλνουν στο νοσοκομείο οποιονδήποτε τολμήσει να εκφέρει άλλη άποψη και όλα αυτά εις το όνομα του ακαδημαϊκού ασύλου; Μήπως εννοούσες αυτούς τους αριστερίζοντες που καίνε την ελληνική σημαία, τα καταστήματα των μη αριστερών και ύστερα παρεισφρέουν στο μπλόκ των αριστερών διαδηλωτών για πολιτική κάλυψη; Eάν κατά λάθος βέβαια συλληφθεί κανείς τρέχουν οι βουλευτές της αριστεράς να τους βγάλουν έξω όπως και στις περιπτώσεις με την τρομοκρατία. Όλοι οι ακροαριστεροί τρομοκράτες (βλ. Μαρίνος, Μαζοκόπος, Μαζιώτης) που κατά καιρούς συνελάμβανε η αστυνομία, υποστηρίζονταν στα δικαστήρια από βουλευτές της αριστεράς. Κράτος και αριστερό παρακράτος μαζί. Μα κι αυτοί οι τρομοκράτες της 17Ν δεν μπόρεσαν τόσα χρόνια να χτυπήσουν ένα προδότη πολιτικό, ο Μπακογιάννης τους έφταιγε ή ο Περατικός που η δολοφονία του ανάγκασε τους εφοπλιστές να φύγουν από τον Σκαραμαγκά και να πάνε τα καράβια τους έξω. Πάντως εάν σε μπέρδεψα σε παραπέμπω στην ρήση του συντρόφου Λένιν που όταν ο σύντροφος μαρξιστής Μουσολίνι ανέβηκε στην εξουσία είπε «ο φασισμός και ο κουμμουνισμός είναι οι δύο όψεις του ιδίου πράγματος» (Τα παρασκήνια του ΚΚΕ» Ε. Σταυρίδης, σελ.71, σελ.73).

Μήπως αυτούς εννοείς για φασίστες, διότι εγώ, που δεν έχω ούτε τα μισά χρόνια από εσένα, δεν έχω γνωρίσει άλλους φασίστες στην ζωή μου πλήν των αριστερών. Εσύ που είσαι μεγαλύτερος γνωρίζεις κι άλλους;
Και τέλος, είπες να κλείσουμε την βάση της Σούδα και να μην παρέχουμε βοήθεια στο ΝΑΤΟ. Μα καλά, δεν μας έγινε μάθημα το πάθημα του Παπαδόπουλου το 1973 που δεν παρεχώρησε την Σούδα στους Αμερικανούς στον πόλεμο των 7 ημερών και χάσαμε την μισή Κύπρο με χιλιάδες νεκρούς και 200.000 πρόσφυγες. Είναι δυνατόν να συνεχίζουμε να λέμε τέτοιες αριστερές ρητορείες και να βάζουμε σε περιπέτειες πάλι την Ελλάδα μας.

Τέλος πάντων. Η αλήθεια που δεν είπες Μίκη μου είναι, ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ προσπαθούν να υπνωτίσουν τους ψηφοφόρους τους για να περάσουν τις θελήσεις της παγκοσμιοποίησης, ενώ η Αριστερά έχει δηλητηριάσει τους ψηφοφόρους της με την ιδεολογία της παγκοσμιοποίησης και μάχονται για αυτήν ως συντεταγμένος στρατός, αναγκάζοντας και τους κυβερνώντες να επισπεύσουν την επιβολή της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Άρα η αριστερά οδηγεί την κούρσα προς τον όλεθρο ελέγχοντας από το 1974 κράτος και παρακράτος. Εάν πραγματικά Μίκη μου έχεις δημιουργήσει κίνημα ανεξάρτητων πολιτών θα πρέπει να είσαι ανεξάρτητος όχι μόνο κομματικά, αλλά πρωτίστως ιδεολογικά και να απεμπολήσεις εσύ και οι συνεργάτες σου τις αγκυλώσεις του παρελθόντος. Εάν δεν αναγνωρίσετε εγκλήματα παρελθόντος και παρόντος πως θα συνοδηπορήσουμε εθνικά; Η μισή αλήθεια είναι επικίνδυνη τακτική και η αγιοποίηση των εγκλημάτων της Αριστεράς, δεν νομιμοποιεί την ταυτότητα του κινήματος που προΐστασαι, αλλά ελλοχεύει ο κίνδυνος να μετονομαστεί το κίνημα, σε κίνημα αριστερών πολιτών και όχι ανεξάρτητων.

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς
Ένας ανεξάρτητος πολίτης

Γιώργος Γεωργίου

http://akommatistoi.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

76 Comments

  1. Ανώνυμος

    Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΠΙΟ ΚΟΥΦΙΟ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΣΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.
    ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΥΗΝ ΓΕΝΝΙΑ ΦΘΑΣΑΜΕ ΩΣ ΕΔΩ.
    ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΚΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΩΝ "ΣΩΤΗΡΩΝ" ΕΘΝΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛ ΛΗΣΤΩΝ.
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ !
    "ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ" ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ !

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Kala milame o tipos pou egrapse to gramma sigoura ine fasistas lei oti o Mousolini itan marxistis pios aftos pou estile filaki to Gramsi toso marxistis itan. Apla o fasismos opos ginete ke stin Ellada me ti chrisi avgi chrisimopii ''aristeri'' ritoriki me ethnikistiko epikalisma laikizontas. I Aristera lei den ehi erismata sti kinonia fisika ke ehi hasi epidi i elliniki kinonia ine sintiritiki i aristera ipostirizi tous metanastes horis kamia idiotelia mias ke den ehoun eklogika dikeomata eno oli i dithen patriotes kapilevonte patrida thriskia simea gia kathara psifothirikous logous.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    O mikis Theodorakis oti ehi kani to kani giati pistevi oti auto ine gia to kalo tis horas kai tou laou. Mi xehnate oti ehi pai ke sti nea dimokratia opos ke sto pasok dioti pisteve oti itan i kataliloteri ti dedomeni chroniki stigmi.
    Lei o grafon to grama gia aristera kanalia mono o antikomounismos ton chrisavgiton ta pistevi afta ti aristera kanalia ine afta pou laspologoun enantion ton ergazomenon ke eno apokalousan lathrometanastes autous tis ipatias atoma pou doulevan stin Ellada edo ke 8 chronia de mporo na katalavo malon o michalofurer tou ta lei afta epidi de tou dinoun vima toulahiston mehri na eklegi dimotikos simvoulos. Lei gia egklimata tis aristeras pia alithia? afta pouekane enantion ton NAZI mipos? i meta ton polemo pou ithele na katharisi ti hora apo tous germanotsoliades ke tous tagmatasfalites. Ase megale ke de pithis!!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Μαλωστε κι αλλο βλακες. Τσαμπουκαδες πισω απο τα πληκτρα του υπολογιστη. Γελιοι. Εδω βγήκε ενα πατριωτικο κινημα και παμε να το φαμε. σκατα στα ματια μας. ειμαστε αθλιοι ρε. και ο πιο αξιολυπητος εδω μεσα ειναι ο ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ.δεν θα πω τιποτα γιαυτον γιατι δεν ειναι στην πνευματικη κατασταση να το καταλαβει. ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ. ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕ ΠΟΥ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.ΣΚΑΤΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ… ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΣΕΤΕ ΑΝΕΤΑ.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    τέτοια υποκρισία και τέτοια ανθελληνική προπαγάνδα ούτε οι Τούρκοι δεν κάνανε με το παιδομάζωμα ….

    πως αντέχετε και ζείτε σε τέτοια άγια χώματα και δεν φεύγετε από μόνοι σας …

    Κ.Ε.
    πρώην Σοσιαλιστής και όχι σαν τους νυν Σοσια-ΛΗΣΤΕΣ

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ολοι οι πρασινοφρουροι ειναι μαλακες…αλλα ο συγκεκεριμενος πρεπει να ειχε σκληρα παιδικα χρονια….μαλλον τον πηδουσαν μικρο…

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΠΡΑΣΙΝΟΓΕΛΟΙΕ
    ΕΙΣΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
    ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ
    ΛΑΜΟΓΙΟ

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Καταραμένε Παπαδόπουλε τι μας άφησες ?
    Μας έπνιξες στην Χούντα, μας έδωσες ένα γερό νόμισμα την δραχμή , που μας είχαν σιχαθεί και οι Αμερικάνοι και μας έστειλαν για λυτρωτές 300 Δημοκράτες και μας γέμισαν Δημοκρατία.
    Ποιος σου είπε μωρέ να δώσεις ρεύμα και στο πιο απομακρυσμένο κωλοχώρι και μας χάλασες τις ρομαντικές βραδιές μας?
    Ποιος σου είπε μωρέ να δημιουργήσεις την ΜΟΜΑ και να κάμεις δρόμους , χωρίς την βοήθεια των ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ακόμη και πάνω στα κατσάβραχα , τι σου έφταιγαν ρε παλιάνθρωπε τα κακόμοιρα τα γαϊδουράκια και μας τα εξαφάνισες.

    Ποιος σου είπε ρε παλιοτόμαρο και μας στέρησες τόόόσα χρόνια τα δημοκρατικά επίθετα από τον κάθε κόκκινοφρουρό με δεξιά τσέπη όπως << ρατσιστής >>, << φασίστας >> που προσδίδουν άλλη αίγλη μπροστά από την λέξη Έλληνας ?
    Άντε ρε άτιμε Παπαδόπουλε , μας είχες αφήσει στην απ’έξω τόσα χρόνια, δίχως δικαίωμα, μίζας , φακελάκι , ρουσφέτι και άλλα ανταγωνιστικά επίθετα ?
    Έφυγες μωρέ και είδαμε τα πρωτοπαλίκαρα του Πολυτεχνείου να μας δίνουν το όνειρο της Δημοκρατίας και πρώτους ψηφήσαμε αυτούς .
    Τους βοηθήσαμε να λιγδώσει η εντερική τους χώρα και τρώγαμε εμείς τα κόκκαλα τους και είναι νόστιμα μωρέ.
    Τους είδαμε να παραλαμβάνουν Υπουργεία , μεγαλεία ,δημοσιότητα και εμείς όλο χαρά τους χειροκροτούσαμε και γελάγαμε με το πάθημά σου ωρέ αντίχριστε Παπαδόπουλε.

    Μας άφησε ωρέ τρισάθλιε και εμείς μέσω αυτών των Δημοκρατικών αγωνιστών μετά από τόσα χρόνια καταφέραμε να γίνουμε γνωστοί παγκοσμίως , όπως οι αρχαίοι ημών πρόγονοι ως << διεφθαρμένος λαός >> ,<< κοπρίτες >> ,<< αντιπαραγωγικοί >> , << μικροαστοί >> και αποκτήσαμε και μια φιλενάδα την λένε Τρόικα είναι καλή γιατί μας το είπαν οι Δημοκρατικά εκλεγμένοι βουλευτές μας και όχι ένα δικτάτορας.
    Πότε μωρέ άθλιε , ενδιαφέρθηκες να μας κάμεις τόσο γνωστούς και διάσημους σε παγκόσμια κλίμακα από την εποχή των αρχαίων ΕΛΛΗΝΩΝ ?

    Άθλιε Παπαδόπουλε που έφυγες ως απαράδεκτος μόνο με μια σημαία , να ξέρεις όμως ότι εμείς θα σε εκδικηθούμε και θα ψηφήσουμε πάλι τον μεγαλοδημοκράτη μας πρώην υπουργό και συνδιαλλαζόμενο με πολλά δημοκρατικά κόμματα Μίκη μας για να μας φέρει και πάλι κάτι καλύτερο.
    ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΑΧ ΡΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΜΙΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΖΩΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…………ΨΩΦΟΣ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΙΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΣΑΣ

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΕΞΩ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑΣΚΥΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…………ΜΟΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ..ΑΠΟ ΟΙΠΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ..ΜΑΛΑΚΕΣ..ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΣ..ΧΑΙΒΑΝΙΑ

    Reply
  12. mitsualto

    η παρασκηνιακή δράση του μίκη , πριν και μετά την δικτατορία, είναι γνωστή.έπαιξε και παίζει ύπουλο ρόλο με συμφωνίες από το παρελθόν, συντεχνίες με καραμανλή και ανδρέα, κ.α. τέτοια.το λάθος σου , πράγμα που υποδεικνύει τον άκρατο φασισμό σου, είναι ότι συγχέεις τον μίκη με το κκε και την αριστερά.ηγέτης του κκε δεν ήταν, είναι , ούτε θα γίνει ελπίζω.ο μίκης είναι ο κοριός του συστήματος κατέβηκε εκλογές με τη ν.δ. , άρα δεν είναι αριστερός όσο και να θέλει να το πιστέψουμε.ηγέτης του κκε ήταν ο φλωράκης.αυτά, δυστυχώς για σένα είναι πρόσφατη ιστορία χαραγμένη στο μυαλό μας, δήθεν ακομμάτιστε, φίλε?

    Reply
  13. Ανώνυμος

    Και εσυ Γεωργιου μισες αληθειες λες.
    Δινω μονο ενα παραδειγμα.
    Τις δεκαετιες του 50 και 60 ειχαμε μεν 8% αυξηση του ΑΕΠ και 10% αυξηση σε ιδιωτικες επενδυσεις, αλλα ποσοι Ελληνες αναγκαστηκαν να ξενιτευτουν στην Γερμανια, στο Βελγιο, στην Αμερικη, στην Αυτραλια και που αλλου ακομα, γιατι δουλειες δεν υπηρχαν ή οι μισθοι ηταν της πεινας; Και στη Γουατεμαλα, που το ΔΝΤ ειναι απο το 84, τα νουμερα εινα πολυ καλα, οπως π.χ. τα δικα μας απο τις δεκαετιες του 50 και 60, αλλα το 50% του πληθυσμου εκει υποσιτιζεται.

    Αφηστε τις διαφορες του παρελθοντος και τα κομματικα, ενωθειτε να διωξουμε τον κοινο εχθρο, που λεγεται Μνημονιο και δανειακη συμβαση. Πριν 2.500 χρ. λεγοταν Περσες και μη βιαστει να πει κανενας, οτι αυτα τα δυο δεν εχουν καμια σχεση, γιατι εχουν. Τοτε θα αφανιζομασταν, αν νικουσαν οι Περσες και τωρα θα αφανιστουμε, αν επικρατησει το Μνημονιο και η δανειακη του συμβαση.

    Reply
  14. Ανώνυμος

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ,ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ

    Reply
  15. Ανώνυμος

    ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ,ΜΑΥΡΑΓΟΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΙ,ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΝΑ ΑΝΑΤΕΛΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ ΒΛΕΦΑΡΑ ΤΟΥ.
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΓΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΑΓΟΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΦΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣΥΝΗ ΝΑ ΤΟΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΗ…

    ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΣΠΑΡΤΑΚΟΙ

    Reply
  16. Ανώνυμος

    ΤΕΤΟΙΑ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.!!!!
    ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΑΒΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΙΑ!!!!
    ΑΙΣΧΟΣ!!!!

    Reply
  17. Ο ΔΗΜΙΟΣ

    ΚΑΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ?ΛΟΙΠΟΝ ΒΡΕΣΤΕ ΣΩΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΟΥΝ,ΦΤΙΑΞΤΕ ΚΡΕΜΑΛΕΣ,ΚΑΙ ΕΓΩ Ο ΔΗΜΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΩ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

    Reply
  18. ellasAZ

    Σε αυτό το θέμα επάνω έχω δυό λόγια για τους "φιλανθρώπους" της αριστεράς… αν και αδιαφορώ για τα συχαμένα κόμματα όποια και να είναι…

    Για πέστε μου "φιλάνθρωποι" της αποκαλούμενης αριστεράς, εσείς που ενδιαφέρεσθε τόσο πολύ για την ρύπανση του περιβάλοντος, εσείς που ΔΕΝ διαχωρίζετε τους ανθρώπους σε κατηγορίες, εσείς που είσθε κατά του ρατσισμού, εσείς που αγαπάτε τόσο πολύ την ζωή, και κάνετε διαδηλώσεις κατά των καθεστότων άλλων χωρών υποστηρίζοντας τα ανθρώπινα δικαιώματα, με τί κριτήρια και με ποία λογική διαχωρίζετε τους Έλληνες συμπατριώτες σας σε "καλούς" (βεβαίως ενωείτε την δική σας παράταξη!) και τούς "φασίστες, εθνικιστές, ναζί, ακραίους," (όλων των υπόλοιπων Ελλήνων) ενώ για τα κόμματα άλλων εθνών βγάζετε τόν ΣΚΑΣΜΟ; Η μόνη απάντηση που μπορώ να δώσω είναι ότι: μηδενός εξαιρουμένου, είσθε όλοι σας δόλιοι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!!

    Reply
  19. Ανώνυμος

    ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
    ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΔΙΦΘΟΡΑ ΣΑΣ ΩΣ ΕΔΩ ΗΤΑΝ.
    ΕΡΧΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ.
    ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ.
    Ο ΜΙΚΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ. Ο ΜΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΗΣ.
    ΣΤΙΛΤΕ ΤΟΝ ΕΞΟΡΙΑ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΨΑΘΑ. ΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΑΠΙΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΟΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ.
    ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.
    ΒΙΑΣΤΗΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΥΡΙΟ ΚΑΘΑΡΟ ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ,ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ,ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ.
    ΜΗ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΤΕ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.
    ΜΗ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ…

    Reply
  20. Ανώνυμος

    symfwnw me to filo 4.35. eiste gkasmades na to pw? kala na pathete, kai na psofisete oloi oi ellhnes, na isixasoume. mas ta exete kanei tsourekia. re lamogia mas exete kanei rezili pantou. tosa xronia, epeidi eiste oloi eseis kleftes kai lamogia bgazete kai aytous pou sas antiprosopeyoun. kala na pathete kai ante, na mas adiazete grigora thn gonia. na pethanete oloi sas re mounia. na dialithei kai to kratos. afou den to exete ti to thelete? tourkia sas exei kanei kseftila. eyrwph sas exei gia ton poutso. germanoi oute gia ftysimo kai genika oloi oi eyrwpaioi. den mporite na katalabete oti oloi oi ellhnes pou einai sto ekswteriko niwthoun ntroph eks'etias sas? ai sixtir palioskula, eyxomai na mas adiasete grigora thn gwnia me to telos ths koloxwras sas. na pethanete oloi ths peinas. alla exete kai thrasos. prwta psifizete ola ta lamogia gia na sas kanoun ta xatiria kai twra paraponieste. e loustite ta kyrioi, pethanete ths peinas. kai tolmate na zhtate bohthia apo tous omogeneis. bre ai sto diaolo kiolas. dld eseis mas dioksate apo thn ellada kai twra zhtate th boithia mas. na pethanete lamogia. emeis trwme me xrysa koutalia kai polu tha to xarw na sas blepw sthn tv na pethenete stous dromous.

    Reply
  21. Ανώνυμος

    apo ta sxolia pou diabasa, tosa xronia tipota den allakse. Komatoskila eisastan, eiste kai tha parameinenete. Kai ola ta kaka pou ginontai stin Ellada, kala na ta pathete. Kleistomialoi, ilithioi, to mono pragma pou exete dei einai h geitonia sas, to sintagma kai ta eksarxia. eiste blakes oloi,kleisto mialoi

    Reply
  22. Ανώνυμος

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΙΣΙΕΣ
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΗ ΜΑΟΥΣ;
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΙΣΟΚΟΛΙΤΗ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟ,
    ΞΕΔΟΝΤΙΑΡΗΣ= ΣΙΜΑΔΕΜΕΝΟΣ
    ΕΛΕΩΣ.

    Reply
  23. Ανώνυμος

    re file dld to pisteueis auto pou anevases? kaneis kritikh sto miki xerw gw gt eipe mises alh8eies… kai milas gia anaptuxh thn periodo 50-70 k alla tetoia… exeis idea thn ka8hmerinh zwh ths epoxhs??? xoraei o nous s pws zouse o kosmos se auth thn anapthxh? den pisteuw file m oti askeis kakoproereth kritikh apla exeis mia apopsh sxhmatismenh sto mualo sou, dn thn krinw, kai vash auths arxizeis kai les kapoi pragmata me auth thn optikh pleura.. eisai exisou la8os loipon… auto to pragma pou les oti gia na kaneis ena kinhma anexarhtwn politwn dn prepei na exeis ideologia einai toulaxiston anohto kai sugnwmh kiolas.. alla oloi oi an8rwpoi kapoia stigmh sxhmatizoun mia eikona sto mualo tous ws pros to ti tous ekfrazei politika… hte einai h aristera hte h dexia h' merh kai apo tis 2 h anarxismos kai 1000 diaforetika h'… epomenws kai esu auth th stigmh isws asunhdhta krineis kapoiou shmantikou an8rwpou gia ton topo ta legomena exontas ena ideologiko upova8ro xwris na pairneis apostaseis.. opote toulaxiston mhn upografeis to ar8o s upotimontas ta legomena tou mikh legontas ''Enas anexarthtos poliths'' elpizw na to diavaseis

    Reply
  24. Ανώνυμος

    ΝΑ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΕΟΜΑΛΑΚΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ !!!!ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΣΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΜΙΛΑΣ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ????ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ,ΕΤΣΙ ΝΕΟΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΕΝΙΚΑ ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΛΕΩ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΝΕΟΜΑΛΑΚΑ !!!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΜΑΛΑΚΕΣ ….Ο ΠΑΛΙΟΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΚΙ ΑΣ Ο ΝΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟΣ!!!
    1.53

    Reply
  25. Ανώνυμος

    ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΡΙΝ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΕ, ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ.ΑΜΑ ΘΕΣ ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΙ Ο ΜΙΚΗΣ.

    Reply
  26. Ανώνυμος

    ΤΟ ΩΜΕΓΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΑΣΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ.ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΑΣ.ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΛΕΞΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΣ.ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ,ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ΄ΧΕΙΣ ΜΥΑΛΟ.ΑΝΤΕ ΚΟΡΟ΄Ι5΄ΔΑΚΙ.

    Reply
  27. Ανώνυμος

    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΣΗΨΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ……ΑΡΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ …ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ !!! EXEΤΛΑΙΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!! ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΙ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΟΗΤΕ!!! ΑΝΤΕ ΜΠΕΣ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΣ…

    Reply
  28. Ανώνυμος

    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΣΗΨΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ……ΑΡΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ …ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ !!!

    Reply
  29. Ανώνυμος

    ΩΩΩΞΞΞΞΞΞΞΞΞΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
    ΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΣΣΣΣΣΤΤΤΤΤΤΤΤ
    ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛ-ΟΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥ

    ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΜΕΝΕ,ΠΡΑΣΙΝΟΣΚΑΤΟ.

    Reply
  30. Ανώνυμος

    XAXAXAXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXpoutanaki tou pasokkk poutanaki…xaxaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..skeftilaaaaa nteneke…

    Reply
  31. Εχετλαιος

    Τα Greeklish τα σιχαινόμαστε όλοι αλλα εάν το "πληκρολογιο" είναι στην αλλοδαπή πηγαίνεις γράμμα το γράμμα για να γράψεις κάτι στα ελληνικά, δεν μπορούμε να έχουμε όλοι τα ίδια πληκτρολόγια και πάλι ζητάμε την κατανόηση σας!!!

    Reply
  32. Ανώνυμος

    ΠΡΟΔ"Ω"ΤΗΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!!!!

    ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΝΤΕΜΕΚ!!!!

    ΟΚ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ, ΑΡΚΕΤΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΩ ΚΕΦΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ…

    Ο ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ

    Reply
  33. Ανώνυμος

    LIPON…POSOI PISTEVETE OTI O PRASINOPOUSTOS EINAI TO TSIRAKI TO PAPANDREOU..POU TOU TON PIZEI TO BRADI…SPIFISTE EGW TO PISTEVW,,,ESEIS??AKOUWW

    Reply
  34. Ανώνυμος

    Εχετλαιος

    Μην εκνευρίζεσαι γλυκιά μου, θα την "πιτσιλίσω" όπου να ναι τη μαμά σου και τελειώνουμε, μην αγχώνεσαι, θα στην στείλω κατευθείαν σπίτι!!!

    Άκου ξεκουμπηστ"η"τε… Ούτε το γυμνάσιο δεν έβγαλες ρε βλάκα…???!!! Έχεις και το θράσος να διαλέγεις αρχαιοελληνικό ψευδώνυμο…???
    Στο google το τσίμπησες…???????!!!

    Ούτε τη λέξη "έσεται" δε νιώθεις να γράψεις ρε αρχαιοέλληνα της πούτσας…

    Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

    Υ.Γ.: Μην αγχώνεσαι για τη μαμά, όπου να ναι την πιτσιλάω και στην ξαποστέλνω, ουράνιο τόξο μου τον έχει κάνει…

    Ο ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ

    Reply
  35. Ανώνυμος

    ΑΣΕ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΗΡΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΡΟΣ. ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΤΑΣΕΣΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ, ΕΣΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ.ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ.

    Reply
  36. Ανώνυμος

    Μου αρεσε το αρθρο του κυριου Γεωργιου,..αν αλλαξει κατι στην Ελλαδα μετα τα τοσα που ειδαμε και ζουμε..αυτο πρπει να ειναι πρωτα η δικημας προσωπικη θεση και θεωρηση της καταστασης στην πατριδα μας..μια θεωρηση απο αλλη οπτικη γωνια με αλλες σκεψεις και προτασεις ..και οχι παλι στειρα επαναληψη ενος αριστερου ανεφαρμοστου σκεπτικου…που δυστυχως δεν λυνει ουτε ποτε αλυσε προβληματα για τον ελληνικο λαο…αντιθετα σημερα η αριστερα μας αφηνει αφωνους οταν αντι να βλεπει τα δικα μας ελληνικα προβληματα ..προκλητικα ξεχωριζει και νομιμοποιει τους λαθρομεταναστες,δημιουργωντας επιπροσθετα εθνικα προβληματα κατι που ευνοει η παγκοσμιοποιηση και ο διεθνισμος.Πρεπει ακομη και ο πολυπειρος ΜΙΚΗς,να κατανοησει οτι η αριστερα και τα δογματα της κατασκευασθηκαν απο το ιδιο εργαστηρι παγκοσμιου ελεγχου ,το ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ….ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟς ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΑΥΤΗς ΤΗς ΚΛΙΚΑς…λογω πρωην αριστερης προσεγγισης των πραγματων δυσκολευεται να πει τα συκα συκα και την σκαφη -σκαφη..και να βγαλει απο μεσα του κατι που ο ιδιος με πιστη και ανιδιοτελεια υπηρετησε για χαριν της πατριδας ,που ομως στην συνεχεια αποδεικνυονται οι αριστερες αυτες ιδεες και ουτοπικες και ανεφαρμοστες και εχουν ανοιξει ενα νεο επι πλεον δρομο για την παγκοσμοιοποιηση.ΑΡΑ ΜΙΚΗ, βγαζουμε ολοι απο μεσα μας το παρελθον ,απορριπτουμε πακετο φασισμο και κομμουνισμο,..προσανατολιζομαστε σε ποιο ελληνικες φιλοσοφικες θεσεις ..και πανω απο ολα βαζουμε τα πραγματικα πατριωτικα συμφεροντα ,πρωτα η πατριδα,μετα εμεις και η κοινωνια..χωρις δογματισμους και επιστροφη στο οποιο παρελθον ο καθενας μας εγκαταλειπει συνειδητα ,για μια αλλη ΕΛΛΑΔΑ,..ΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥς ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΖΕΡΟΥς ελληνες.

    Reply
  37. Εχετλαιος

    ΡΕ ΠΑΛΙΟΡΟΥΦΟΚΑΒΛΕΤΑ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΕ ΠΑΛΙ ΜΑΛΩΝΕΙΣ; ΤΙ ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ; Μαζι μα αυτη την πολιτικη βρωμια θα ξεκουμπηστητε και εσεις μαζι
    ΕΣΤ ΗΜΑΡ!!!

    Reply
  38. act-in-idios

    ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ ΠΑΠΑΡΑΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ, ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΟΤΙ Η ΕΥΔΑΠ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ….
    ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΖΕΙΣ ΡΕ ΑΣΧΕΤΕΕΕΕΕ?????????
    ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΑΠΑΡΕΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΣ ΧΑΛΙΑ.

    Reply
  39. Ανώνυμος

    ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ, Ν΄ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ, ΠΗΞΑΜΕ ΣΤ' ΑΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΑ πουσταριά ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΝ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ…

    A ΧA ΧA ΧA ΧA ΧA ΧA ΧA ΧA ΧAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Ο ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ

    Reply
  40. Ανώνυμος

    Exetlaie 1 14,

    EIMAI AMORFOTOS TELEIWS AN KAI D.Y., TO GRAFEIS KAI STA ELLIKA SE PARAKALW, DEN KATALAVA TPT!!!

    A HA HA HA HA HA HA HA HA HAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VLAKENTIE!!!

    Ο ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ

    Reply
  41. Ανώνυμος

    ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΡΕ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.ΑΝΤΕ ΓΡΑΨΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

    Reply
  42. Ανώνυμος

    RE PRASINODROURE …DEN EIME O ETETLAIE PANTOS IME ALLOS…TI EISAI TO TSIRAKI TO PAPANDREOU KAI TON IPERASPIZEIS TOSO POLUU?GIA PES MOU? FOITITAKOS ISE KAI SE PERNAS KANENA MATHIMA ??EAN NAI NA TO DIKEOLOGISW???

    Reply
  43. Ανώνυμος

    Exetlaie,,

    Egine re xekolaki, epeidi me dyskolevoun ligo ta greeklish soy, otan tha matheis ellinika mporoume na synexisoume… Os tote afinw ti manoula sou na mou xaidologaei tryfera ton poutso..

    OK "MPAMPAKA"…??????????????

    A HA HA HA HA HA HA HA HA HAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Ο ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ

    Reply
  44. Ανώνυμος

    ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΧΝΙ-ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
    ΣΤΑΛΙΝΙΚΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΝΕΝΕΚΙΔΕΣ,
    ΑΡΠΑΧΤΡΕΣ,ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΙΜΕΝΟΥ.
    ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ Κ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ
    ΞΕΧΑΣΗ.

    Reply
  45. Ανώνυμος

    Δεν κατάλαβα καλά?
    Όποιος δεν είναι ΚΚΕ είναι φασίστας?
    Ούστ αλήτες…
    Α ξέχασα τώρα τελευταία (5-6 χρόνια) είναι και ρατσιστής!!!
    Χωρίς φυσικά να το τεκμηριώνουν
    Είναι έτσι γιατί το λεν αυτοί! Κάτι σαν το «αποφασίζομεν και διατάσομεν»
    Πως αλλιώς το λέμε αυτό?

    Reply
  46. Εχετλαιος

    Re mastourako tis dekaras ego eimai o patera sou apo ta dika mou arxidia bgikes den katalabes ti enoo.Ante na ton paixeis tora opos synithizeis alloste kathe brady,kai na kano nani mi tin mamaka sou opos kathe brady filakia paidi mou.

    Reply
  47. Ανώνυμος

    Τι πατέρα σου ρε λιμοτάγαρο, ανώνυμε που το παίζεις μπλόκερ της πούτσας και ούτε τα στοιχεία σου τολμάς να δώσεις, ψόφα για ύπνο ρε χαζοχαρούμενο παιδάκι, διάβασμα παίζει αύριο κι έρχονται κι εξετάσεις…
    Ο ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ.

    Reply
  48. Ανώνυμος

    re skamsmas eisai esi re karagkizi KOMATOSKILO…..EINE APLO DEN THELI MATHIMATIKA…I ELLD EINAI ETSI EPIDI TIN KATANTISAN KAI TA DIO KOMMATA ETSI KAI TA DIO MPOURDELA POU INE ..GIA AUTO KATANTHSAME MPOURDELO..MPOURDELA KOMATA ALLAGH SE OLA THELOUME..KAINOURGIA ATOMA KAI OXI OIKOGENIOKRATIES PASOK KAI ND..OUTS

    Reply
  49. Ανώνυμος

    ΤΙ ΛΕ ΡΕ 12:46 ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ! ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΣΟΚ ΡΕ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΡΕ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, ΟΧΙ ΛΟΥΛΕΣ! ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΚΕ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑΚΙ ΣΟΥ, ΚΑΗΜΕΝΕ! ΑΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ! ΝΑ ΣΤΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΡΕ! ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ, ΡΕ! ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΣΟΚ!
    Ο ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ.

    Reply
  50. Ανώνυμος

    Μη γραφεις τετοια πραγματα κυριε Γεωργιου…πας να χαλασεις την ιστορια.Σε λιγο θα μας πεις οτι οι αριστεροι μαχητες του πολυτεχνειου εξαργυρωσαν την αγαπη τους για τη πατριδα και την ελευθερια με περιουσιες η με υπουργιλικια.Εισαι φασιστας κι εγκαθετος κυριε Γεωργιου…αααα ξεχασα εισαι και ρατσιστης….

    Reply
  51. Ανώνυμος

    ΒΡΕ ΚΑΛΑ ΦΩΝΑΖΩ ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΓΚΑΣΜΑΔΕΣ!!! ΜΟΝΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Η ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΔΕΞΙΑ. ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ. ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ. ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΙΝΗΜΑ Η ΠΑΣΟΚΑΡΑ ΜΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΟΣΟΙ ΒΡΙΖΕΤΕ ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΕΧΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ. ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ…
    Ο ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ.

    Reply
  52. Ανώνυμος

    ΑΝΑΔΙΑΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ!!!

    Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΑΡΚΕΤΑ ΙΣΧΥΡΑ ΧΑΡΤΙΑ.

    ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ.

    ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΛΑΡΙΣΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ 20 ΕΤΩΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΚΤΙΝΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΑ ΥΨΗ.

    Η ΓΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΗΣ.

    ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΕΣ.

    Η ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΜΙΑ ΠΛΕΙΑΔΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ.

    Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΘΑ ΠΕΦΤΕΙ.

    Η ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

    ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΑΡΚΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΕΞΥΠΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ!!!

    ΘΕΩΡΗΣΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΝ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ!!!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *