Τελευταία Νέα

ΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΙΚΗ: ΕΙΠΕΣ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1

ΠΡΟΣ: MIKH ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ
ΘΕΜΑ: Είπες την μισή αλήθεια στον Γ. Παπαδάκη στον ΑΝΤ1

Αγαπητέ φίλε, πατριώτη Μίκη

Κατ΄ αρχάς είμαι ένας από αυτούς που μεγάλωσαν με τα τραγούδια σου, που δίνουν όραμα κι ελπίδα για την Ελλάδα μας. Άκουσα με μεγάλη προσοχή την συνέντευξή σου στο Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 και ομολογουμένως θα συμφωνήσω στα περισσότερα. Αλλά μετά λύπης μου διεπίστωσα την αγιοποίηση της αριστεράς που είναι σχεδόν άμοιρη ευθυνών και ότι για όλα φταίνε τα…..
δύο κόμματα. Η πάγια αριστερή ρητορεία.

1. Είπες ότι είναι αντισυνταγματική και άκυρη η μνημονιακή σύμβαση. Θα συμφωνήσω, αλλά αντισυνταγματική και άκυρη είναι η επιβολή πολυπολιτισμικής παιδείας στα παιδιά μας κατά παράβαση του άρθρου16 του Συντάγματος. Όπως επίσης αντισυνταγματικός είναι ο νόμος του Ραγκούση για χορήγηση ιθαγένειας στα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών κατά παράβαση του άρθρου 4 του Συντάγματος. Γιατί δεν μίλησες για αυτά; Μήπως επειδή ενοχλείται η καθεστηκυία τάξη της αριστεράς;

2. Είπες επί λέξει ότι «όλα τα κόμματα από το 1950 που κυβέρνησαν την Ελλάδα, πλην της Αριστεράς, φταίνε για την σημερινή κατάντια». Είσαι άδικος Μίκη ή μάλλον τα είπες αντίθετα διότι μετά από μία εμφύλια περιπέτεια που μας έβαλε η αριστερά και κόστισε στην Ελλάδα σύμφωνα με το Υπουργείο Συντονισμού 11.370.000.000 δραχμές γυρίζοντάς την πίσω 50 χρόνια, παρά ταύτα όλες οι κυβερνήσεις και κυρίως η επταετία του Παπαδόπουλου μέχρι το 1973 κατάφεραν επί μία 20ετία (1953-1973) να αυξάνουν το ΑΕΠ κατά 8% κάθε χρόνο και να πετύχουν αύξηση ιδιωτικών επενδύσεων 10%, και οι πάντες να ομιλούν για το οικονομικό θαύμα της Ελλάδος και κυρίως το οικονομικό θαύμα της επταετίας.

Άρα αγαπητέ φίλε Μίκη η αλήθεια είναι ότι, η αδιέξοδη εμφυλοπολεμική πολιτική της Αριστεράς οδήγησε σε οικονομική αιμορραγία την Ελλάδα και οι κυβερνήσεις μέχρι το 1973 κατάφεραν να διορθώσουν τα πράγματα και να φτιάξουν οικονομικά ισχυρή Ελλάδα. Από το 1973 και μετά άρχισε το μεγάλο φαγοπότι όπου φυσικά αμέτοχη δεν είναι η Αριστερά και σε παραπέμπω σε δηλώσεις του βουλευτή του Συνασπισμού Π. Κοροβέση όπου δήλωσε ότι ο Συνασπισμός και το ΚΚΕ έλαβαν μίζες από τη Siemens για την ανάθεση των ψηφιακών κέντρων του ΟΤΕ, κατά την οικουμενική κυβέρνηση του Τζαννετάκη το 1989, αλλά φυσικά να μην λησμονούμε και το σκάνδαλο της πώλησης του Γερμανού και τον ρόλο του Κ.Κ.Ε.. Είναι τυχαίο άλλωστε που το ΚΚΕ είναι νομικό πρόσωπο με την μεγαλύτερη ακίνητη περιουσία μαζί με την Εκκλησία και τις Τράπεζες; (ΒΗΜΑ, 14/06/1998) Φαντάσου φίλε Μίκη η Αριστερά να ήταν κυβέρνηση τι θα έτρωγαν !!

3. Μίλησες για την κατεδάφιση της ιστορίας, αλλά δεν μας είπες ποιοί πρωτοστάτησαν στην κατεδάφιση της ιστορίας; Μήπως ήσαν τα πρωτοπαλλήκαρα της Αριστεράς, προεξάρχοντος του ισόβιου προέδρου της ΟΛΜΕ και στέλεχος του ΚΚΕ κ. Καλομοίρη, που έβγαιναν σε όλους του ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς υπερθεματίζοντας για την αλλαγή των σοβινιστικών βιβλίων της αστικής τάξης που προκαλούν τον ρατσισμό και το μίσος και δηλητηριάζουν τα παιδιά μας με τον εθνικισμό και την ξενοφοβία;

Ναι φίλε Μίκη και όχι μόνο όλοι οι Αριστεροί υπερασπίζονταν την κατεδάφιση της ιστορίας αλλά καθύβριζαν και τρομοκρατούσαν όλους εμάς ως ρατσιστές και φασίστες, και τώρα μας καλείς να κατέβουμε μαζί στους δρόμους, . Με ποιους να κατέβουμε μαζί, με αυτούς που τόσα χρόνια είναι φερέφωνα των Αμερικανών και ως τάγματα ασφαλείας τρομοκρατούσαν τους Έλληνες να μην αντιστέκονται;

4. Σε ρώτησε ο Παπαδάκης γιατί δεν πάνε οι δυσαρεστημένοι ψηφοφόροι από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στην Αριστερά και εσύ λες επί λέξει «αυτό δεν έχει καμμία σημασία». Μούγκα για τα εγκλήματα της Αριστεράς. Μούγκα γιατί; Διότι φίλε Μίκη, η αριστερά τόσα χρόνια με την είσοδο των εκατομμυρίων λαθρομεταναστών στην πατρίδα μας δεν πήρε το μέρος των Ελλήνων που δολοφονούνται, βιάζονται , καταληστεύονται ξυλοκοπούνται, χάνουν τις δουλείες τους, μειώνεται το ημερομίσθιο, κλείνουν τα μαγαζιά τους από τις ορδές των εισβολέων, αλλά εντελώς προκλητικά, καταστρατηγώντας τις μαρξιστικές της καταβολές, τάχθηκε εναντίων των Ελλήνων και υπέρ των παρανόμων εισελθόντων οδηγώντας τους Έλληνες στην ανεργία, στην κοινωνική αποξένωση, στην υπογεννητικότητα, στον φόβο και στην κατάθλιψη. Σε παραπέμπω στον σύντροφο Ν. Κούνδουρο να σου πει πως χαρακτήρισε την αλληλεγγύη στους λαθροεισβολείς (Βήμα 3/4/11). Η αριστερά, μαζικά συμμετείχε σε εκδηλώσεις κατά των Ελλήνων αποκαλώντας τους φασίστες και ρατσιστές, η συνήθης τακτική της ψυχολογικής τρομοκρατίας που επιβάλλει.

Πλέον η Αριστερά, δεν έχει λαϊκά ερείσματα στην κοινωνία όπως παλιά, και απομονώθηκε από τον κυρίως κορμό του ελληνικού λαού και στην συνείδηση των περισσοτέρων Ελλήνων η Αριστερά όπως και τα κόμματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν ανήκουν πλέον στον ελληνικό λαό αλλά στις ορδές των λαθροεισβολέων και των εντολοδόχων της παγκοσμιοποίησης. Γι΄ αυτό φίλε Μίκη δεν κεφαλαιοποίησε την δυσαρέσκεια του κόσμου η αριστερά. Κι αυτό δεν το είπες. Πως λοιπόν μας καλείς να κατέβουμε πανεθνικά, όλοι μαζί στο πεζοδρόμιο, όταν κατά βάση απευθύνεσαι μόνο σε αριστερό ακροατήριο, εφόσον διαγράφεις μονομερώς συλλήβδην τα εγκλήματα της αριστεράς και εστιάζεις στα εγκλήματα του ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ; Με ποιους να κατέβουμε μαζί με αυτούς που μαζικά πολεμούν το έθνος και την εθνική συνείδηση ως επινόηση της αστικής τάξης ; Οξύμωρο και αντιφατικό.

5. Είπες ότι σε φιμώνουν τα κανάλια, αλλά δεν είπες ότι τα κανάλια είναι αριστεροκρατούμενα και όλοι οι αριστεροί αναρριχήθηκαν στα κανάλια και αν δεν υποταχθείς στην πολυπολιτισμική ιδεολογία της Αριστεράς εξοβελίζεσαι. Όλγα Τρέμη από την ΚΝΕ, Στάη από την ΚΝΕ, Ζαχαράκη, Ευαγγελάτος αριστεροί, Τζίμας αρθρογράφος του Ριζοσπάστη, Βερύκιος αρθρογράφος του Ριζοσπάστη, Βαρεμένος, Οικονομέας αριστεροί, Κύρτσος αρθρογράφος του Ριζοσπάστη κ.α. Θοδωράκης, Τριανταφυλλόπουλος, ακόμα και οι γελωτοποιοί Λαζόπουλος Κανάκης, πολλοί σύντροφοι αποτελούν τον ιδεολογικό πυρήνα της παγκοσμιοποίησης, λόγω πολυπολιτισμικής διεθνιστικής γαλούχησης. Δεν μιλάω για τα κρατικά κανάλια και ραδιοφωνικούς σταθμούς εκεί γίνεται πάρτι από αριστερούς.

Άρα φίλε μου Μίκη, η Αριστερά κυβερνά τα ΜΜΕ και αυτή σε φίμωσε όπως συνέβαινε σε όλο το σιδηρούν παραπέτασμα.

6. Είπες ότι στο κίνημα τους θέλεις όλους εκτός από τους φασίστες, τους χουντικούς. Ποιούς εννοούσες ως φασίστες και χουντικούς; Μήπως τους φοιτητές της αριστεράς που έχουν μετατρέψει τα πανεπιστήμια σε γιάφκες και ξυλοκοπούν, βρίζουν τους ακαδημαϊκούς εάν δεν συμφωνούν με τις δράσεις τους και εντελώς πραξικοπηματικά κλείνουν τα πανεπιστήμια, καταλαμβάνουν αίθουσες, απαγορεύουν σε διαφωνούντες να ομιλούν και στέλνουν στο νοσοκομείο οποιονδήποτε τολμήσει να εκφέρει άλλη άποψη και όλα αυτά εις το όνομα του ακαδημαϊκού ασύλου; Μήπως εννοούσες αυτούς τους αριστερίζοντες που καίνε την ελληνική σημαία, τα καταστήματα των μη αριστερών και ύστερα παρεισφρέουν στο μπλόκ των αριστερών διαδηλωτών για πολιτική κάλυψη; Eάν κατά λάθος βέβαια συλληφθεί κανείς τρέχουν οι βουλευτές της αριστεράς να τους βγάλουν έξω όπως και στις περιπτώσεις με την τρομοκρατία. Όλοι οι ακροαριστεροί τρομοκράτες (βλ. Μαρίνος, Μαζοκόπος, Μαζιώτης) που κατά καιρούς συνελάμβανε η αστυνομία, υποστηρίζονταν στα δικαστήρια από βουλευτές της αριστεράς. Κράτος και αριστερό παρακράτος μαζί. Μα κι αυτοί οι τρομοκράτες της 17Ν δεν μπόρεσαν τόσα χρόνια να χτυπήσουν ένα προδότη πολιτικό, ο Μπακογιάννης τους έφταιγε ή ο Περατικός που η δολοφονία του ανάγκασε τους εφοπλιστές να φύγουν από τον Σκαραμαγκά και να πάνε τα καράβια τους έξω. Πάντως εάν σε μπέρδεψα σε παραπέμπω στην ρήση του συντρόφου Λένιν που όταν ο σύντροφος μαρξιστής Μουσολίνι ανέβηκε στην εξουσία είπε «ο φασισμός και ο κουμμουνισμός είναι οι δύο όψεις του ιδίου πράγματος» (Τα παρασκήνια του ΚΚΕ» Ε. Σταυρίδης, σελ.71, σελ.73).

Μήπως αυτούς εννοείς για φασίστες, διότι εγώ, που δεν έχω ούτε τα μισά χρόνια από εσένα, δεν έχω γνωρίσει άλλους φασίστες στην ζωή μου πλήν των αριστερών. Εσύ που είσαι μεγαλύτερος γνωρίζεις κι άλλους;

7. Και τέλος, είπες να κλείσουμε την βάση της Σούδα και να μην παρέχουμε βοήθεια στο ΝΑΤΟ. Μα καλά, δεν μας έγινε μάθημα το πάθημα του Παπαδόπουλου το 1973 που δεν παρεχώρησε την Σούδα στους Αμερικανούς στον πόλεμο των 7 ημερών και χάσαμε την μισή Κύπρο με χιλιάδες νεκρούς και 200.000 πρόσφυγες. Είναι δυνατόν να συνεχίζουμε να λέμε τέτοιες αριστερές ρητορείες και να βάζουμε σε περιπέτειες πάλι την Ελλάδα μας.

Τέλος πάντων. Η αλήθεια που δεν είπες Μίκη μου είναι, ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ προσπαθούν να υπνωτίσουν τους ψηφοφόρους τους για να περάσουν τις θελήσεις της παγκοσμιοποίησης, ενώ η Αριστερά έχει δηλητηριάσει τους ψηφοφόρους της με την ιδεολογία της παγκοσμιοποίησης και μάχονται για αυτήν ως συντεταγμένος στρατός, αναγκάζοντας και τους κυβερνώντες να επισπεύσουν την επιβολή της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Άρα η αριστερά οδηγεί την κούρσα προς τον όλεθρο ελέγχοντας από το 1974 κράτος και παρακράτος. Εάν πραγματικά Μίκη μου έχεις δημιουργήσει κίνημα ανεξάρτητων πολιτών θα πρέπει να είσαι ανεξάρτητος όχι μόνο κομματικά, αλλά πρωτίστως ιδεολογικά και να απεμπολήσεις εσύ και οι συνεργάτες σου τις αγκυλώσεις του παρελθόντος. Εάν δεν αναγνωρίσετε εγκλήματα παρελθόντος και παρόντος πως θα συνοδοιπορήσουμε εθνικά; Η μισή αλήθεια είναι επικίνδυνη τακτική και η αγιοποίηση των εγκλημάτων της Αριστεράς, δεν νομιμοποιεί την ταυτότητα του κινήματος που προΐστασαι, αλλά ελλοχεύει ο κίνδυνος να μετονομαστεί το κίνημα, σε κίνημα αριστερών πολιτών και όχι ανεξάρτητων.

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς
Ένας ανεξάρτητος πολίτης

Γιώργος Γεωργίου

http://akommatistoi.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

21 Comments

 1. Ανώνυμος

  11:31 δεν εχεις αδικο, ο 10:51 οχι μονο ειναι τουρκοσπορος αλβανοσκοπιανος αλλα ειναι και ανοητος

  προχθες του επισημανα οτι ο κωλος γραφεται με "ω" και οχι με "ο" και θα πρεπει να το ειχε μαθει για δυο λογους: πρωτον γιατι ο ιδιος τον στηνει πολυ το δικο του (κωλο) και δευτερο γιατι προδιδει την αποστολη του

  ΡΕ ΖΩΑ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΜΑΘΕΤΕ ΛΙΓΗ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΡΦΩΝΕΣΤΕ!!!! ΕΤΣΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ;;;;

  Reply
 2. Ανώνυμος

  http://tolimeri.blogspot.com/2011/04/blog-post_4098.html
  ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ ΛΕΕΙ δυστυχως ΚΑΙ Η ΣΠΙΘΑ των ΜΙΚΗ -Δημητροκαλη αλλα και αλλες κινησεις
  δηλ. εθνικη ανεξαρτησια αλλα να αποπληρωσουμε το παρανομο χρεος….
  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ OΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΠΩΛΗΘΕΙ Ι ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ 50 ΔΙΣ
  ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝ..
  ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΥΦΕΣΗ ΜΕ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΙΣ ΠΛΟΥΤΩΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΤΗΣ ΠΗΓΕΣ ΠΟΣΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΣΚΕΙ?
  ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΑΜΥΝΗΣ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ?
  ΝΑ ΥΠΑΙΝΙΧΘΟΥΝ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ να απαλυνουν τα θεματα κυριαρχιας ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤA ΜΝΗΜΟΝΙA ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΘΥΣΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ…
  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΥΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΜΥΝΗΣ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ
  ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
  [ΒΛΕΠΕ ΣΠΙΘΑ -Δημητροκαλης,κινηση ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ,ΣΥΡΙΖΑ, κλπ]που παραλληλα ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΟΥΝΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ
  ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΜΑΣ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΛΛΑ
  Κ Α Ι ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΧΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
  [ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟΧΗ!!!!ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ…]
  Ο ΔΕ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΣΥΡΙΖΑ αλλα και αλλοι ΜΙΛΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
  ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩ… !!!!

  ΜΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΟΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΟΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΟΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΠΤΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΜΙΖΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ….
  ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛHΛΕΓΓΥΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ…

  Ετσι δικαιολογειται ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΑΚΟΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΟΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΑΛΛΑ
  ΚΑΙ Η ΛΗΨΗ ΠΑΡΟΜΟΙΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ….
  [ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ εξαλλου Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ , σημειωτεον Ο ΜΑΚ ΚΕΝΖΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ
  "ΔΩΣ ΜΟΥ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΑΥΤΗΣ -ΑΦΟΥ Η ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ σε ευλογο χρονο ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΘΥΜΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ…]
  ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ απ οτι φαινεται απο ολα τα παραπανω ΟΙ ΚΑΖΑΚΗΣ ,ΛΗΝΑΙΟΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΠΙΘΑΣ…
  Θαθελα να σημειωσω οτι η κινηση ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΚΡΙΣΗ..
  ητο ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ [=ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ]-
  ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
  ΜΟΝΟ ΤΟ 7% ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΧΡΕΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΛΕΓΧΟ.[..25δις ευρω δηλαδη ειναι το νομιμο χρεος απο τα 360δις ευρω που μας απαιτουνε ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΤΟΣ ΠΑΡΑ ΤΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ 450ΔΙΣ ΕΥΡΩ !!!!]]
  ΜΕΣΑ ΣΤΟ 7%ΤΟΥ ΝΟΜΙΜΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ 3% ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΙ ΩΦΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΟΥΝ 100%[ΠΕΡΙΠΟΥ 11 ΔΙΣ].
  ΕΠΙΣΗΣ
  ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΔΝΤ ,ΤΡΟΙΚΑΣ ΕΝΤΟΣ 24 ΩΡΩΝ
  ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ
  ΑΜΕΣΑ ΝΕΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΜΕ ΤΡΙΤΕΣ ΧΩΡΕΣ
  ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ
  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΟΝΕ ,
  ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ,
  ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ [της ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΑΣ δηλαδη] -Η ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ!!!! ΕΝΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ π.χ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ,ΑΓΓΛΙΑ ,ΗΠΑ, ΚΑΝΑΔΑΣ,κλπ]
  ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΠΥΛΩΝΑ ΠΟΥ
  ΘΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ [ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΗΔΗ ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ [ητοι Αγροτικη και Ταχ. Ταμιευτηριο]
  ΚΑΙ ΟΧΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ Κ Α Ι ΑΥΤΩΝ ΟΠΩΣ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝΕ ΟΙ ΓΑΠΑΣ -ΑΓΟΡΕΣ.
  τελος ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ 130 ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΕΙ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ απο το κρατικο κορβανα ….

  Reply
 3. Ανώνυμος

  esu twra 10:51 8ewreis ton eauto s skoptomeno ellhna e? bravo… oso gia to keimeno tou georgiou eixa grapsei k otan to eixe xanavalei dn eixe apanthsei… dn to perime allwste.. fainetai poso ligos einai.. kalh sas mera

  Reply
 4. Ανώνυμος

  Και εσυ Γεωργιου μισες αληθειες λες.
  Ενα παραδειγμα μονο, το σημειο 2 του αρθρου. Εαν ηταν τοσο καλη η κατασταση τοτε, το 50 και 60, γιατι εφυγαν χιλιαδες κοσμος μεταναστες, το 2. μεγαλυτερο μεταναστευτικο κυμα του προηγουμενου αιωνα;

  Reply
 5. Ανώνυμος

  Φίλε και συν Ελληνα Γιώργο Γεωργίου συγχαρητήρια για τις πικρές αλήθειες στα γραφόμενα σου!Εκφράζεις το σύνολο του σκεπτόμενου Ελληνικού λαού που αγαπούν την πατρίδα τους.Δεν θα πρέπει να ξεχνάς ότι στα περισσότερα ελληνικά blog έχουν παρεισφρήσει Αλβανοί τουρκοσπορίτες σκοπιανοι και τουρκοι που σε αθώα και καλά ποστάκια προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα έντασης και αντιπαράθεσης μεταξύ των Ελλήνων..Ενα τέτοιο τσουτσέκι είναι και αυτός με το post ποιο πάνω! του 15 Απριλίου 2011 10:51 π.μ.

  Reply
 6. Ανώνυμος

  ΕΤΣΙ ΡΕ 11.04, ΠΕΣΤΑ. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝΕ, ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ, ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΡΙΧΕΣ, ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ, ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ, Κ.Ο.Κ., ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΤΩΧΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

  Reply
 7. Ανώνυμος

  Αναρωτιώμουν πάντα πως εμείς,ένας τόσο έξυπνος και καλός λαός,(πάντα υπερηφανευόμασταν γι'αυτό,μάλλον μας παραμυθιάζανε!) είχαμε εμφύλιο πόλεμο!!
  Διαβάζοντας τα σχόλια σε κάτι τέτοια άρθρα,καταλάβαινεις γιατί!!!!!!!!

  Reply
 8. Ανώνυμος

  Υπομονη….αμα πεθανει ο Μικης θα σας περιλάβει ο…Δημητροκάλης…ο Ζουράρης….ο Καραμπελιάς

  Υπομονη…αγνοι και εντιμοι πατριωτες θα ηγηθουν του Σπιθα εντος ολιγου….

  Reply
 9. OI ΛΑΘΡΟΜΑΤΕΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ (ΒΗΜΑ 23/92010)

  Ο Μίκης Θεοδωράκης για τους μετανάστες σε συντευξή του στο «Έθνος» της Kυριακής 13/9/2010.
  «Aμερικανοί και Eυρωπαίοι είμαστε υπεύθυνοι, γιατί πήγαμε σε χώρες ειρηνικές και απροστάτευτες, τις βομβαρδίσαμε, τις καταστρέψαμε και τις βυθίσαμε στο πένθος και στην πείνα….
  …Έτσι, χωρίς σπίτια, χωρίς αγαθά, χωρίς δουλειά, εγκαταλείπουν τις χώρες τους, μόνο και μόνο για λίγο φαΐ. Aκόμα και σκουπίδια. Aυτά τα θύματα, που μπροστά τους νοιώθω τον εαυτό μου υπόλογο και ένοχο, είναι για μένα ιερά…»

  Reply
 10. Ανώνυμος

  Πολύ καλό το άρθρο. Αυτό όμως που δεν πρέπει να γίνει , είναι να μην ισοπεδωθεί η Σπίθα λόγω Μίκη. Μπορεί να ίδρυσε την Σπίθα ο Μίκης, αλλά στο τιμόνι είναι μόνο τυπικά. Και αυτό θα φανεί τις επόμενες μέρες. Αυτή τη στιγμή γίνεται μια τεράστια προσπάθεια από χιλιάδες ανθρώπους, να ανατρέψουν ένα πολιτικό κατεστημένο, τουλάχιστον 50 χρόνων. Θέλει υπομονή.

  Reply
 11. Ανώνυμος

  Αυτός ο Θεοδωράκης και για όσο διάστημα τα είχε "τετρακόσια", μας έκρυβε το γεγονός ότι τον Ιούνιο του 1974 —έναν μήνα πριν από τον Αττίλα— κλήθηκε με έξοδα των Αμερικανών στην Ουάσιγκτον, για να συζητήσουν το "μέλλον" της Ελλάδας. Γιατί είναι σημαντική αυτή η αποκάλυψη; Γιατί η κλήση αυτή δεν αποκαλύπτει μόνον τον βρομερό του ρόλο στο "χτίσιμο" της διεφθαρμένης μεταπολίτευσης, αλλά αποκαλύπτει την ιδιότητά του …Τη μυστική του ιδιότητα. Για ποιον λόγο και με ποια ιδιότητα κλήθηκε αυτός, ως εκπρόσωπος του ΚΚΕ; Για ποιον λόγο και με ποια ιδιότητα θα μπορούσε να "δεσμεύσει" το κόμμα σε ό,τι θα συμφωνούσαν σ' εκείνη την επαφή; Άρα ο Μίκης ήταν κάτι πολύ περισσότερο από ένας "διωκόμενος" κλαριντζής της εποχής της Χούντας. Ο σταλινικός γεροξεκούτης δεν μπορεί πλέον να αξιολογήσει τι είναι σημαντικό και τι όχι …Τι πρέπει να συνεχίσει να το κρύβει και να το "πάρει" μαζί του και τι πρέπει να το μοιραστεί μαζί μας. Η ακράτεια, που συνήθως ταλαιπωρεί τα γερόντια, αφορά και στον λόγο τους. Κάπου εκεί μπερδεύτηκε και άθελά του προχώρησε στην αποκάλυψη-βόμβα: "…Επειδή", είπε, "οι υπεύθυ­νοι αξιωματούχοι των ΗΠΑ, ειδικά μετά το Πολυτεχνείο, έψαχναν κι αυτοί τρόπους ν' απαλλαγούν από τους στρατιωτικούς και συμφωνού­σαν μαζί μου για τη "λύση-Καρα­μανλή”, με κάλεσαν στην Ουάσινγκτον τον Ιούνιο του 1974 να μεσο­λαβήσω, προκειμένου να δεχθεί ο Καραμανλής ν' αναλάβει αυτόν τον ρόλο". Επιπλέον, μας λέει ότι κατέληξε σ' αυτήν τη λύση, γιατί απλούστατα εκείνη την εποχή δεν υπήρχε η δυνατότητα να επιβληθεί ο Παπανδρέου, ακόμα και με τη βοήθεια του ΚΚΕ.

  Reply
 12. Ανώνυμος

  ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΟ ΑΡΘΡΟ,ΜΠΡΑΒΟ!ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΣΕ ΠΟΛΛΑ.
  ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΜΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΙΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.

  Reply
 13. Κάνε ΕΔΩ ΚΛΙΚ μήπως και Ξυπνήσεις!

  ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ !!!
  ΤΟ ΝΕΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΜΕΙΓΜΑ – ΠΑΚΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ:
  ===============================
  Βιβλίο 1ο:
  – ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ Ο.Ε.Α. – ΠΩΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ!
  ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΛΩΧΙΜ-ΝΕΦΕΛΙΜ!

  Βιβλίο 2ο:
  – Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΪΖΕΙ ΝΕΦΕΛΙΜ ΣΕ ΜΥΣΤIΚΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!
  Οι ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΙ Ζουν ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ !!! Τι Μορφές έχουν! Πως να τους ξεχωρίσετε και…
  ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΧΤΕΙΤΕ !!!

  Βιβλίο 3ο:
  – ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
  ΜΗΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ, ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ, ΟΙ ΑΠΩΛΛΩΝΙΟΙ ΕΛ (τρομάρα μας!!!).
  Συγγραφέας: Λιακόπουλος Δ. Προλογίζει ο Γιώργης Πάλμος.

  Βιβλίο 4ο:
  – ΛΕΜΕ ΝΑΙ, ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ! ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΕΘΑΥΡΙΟ! ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ, ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΕΝΤΑΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ, ΝΑ ΠΑΝ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ!!! Ε ρε, κάτι γλέντια στα μπουζούκια… !!!
  Συγγραφέας: Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.

  Βιβλίο 5ο:
  – ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!
  (Στήνουμε κώλο σε όλους τους Λαθραίους γιατί, είμαστε φιλόξενοι και φιλάνθρωποι!!!).
  Προλογίζει η αλλοδαπή Σύρια Συντρόφισσα ΑΦΡΑ ΑΛ ΣΑΛΕΧ. Συγγραφέας: Άννα Σα-Ραγκούση Νταλάρα.

  Βιβλίο 6ο:
  – ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΙΛΙΑ! ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΑΙΓΑΙΟ, ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ! ΖΗΤΩ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ !!!
  Συγγραφέας: Μαριάμ Ρεπούση.

  Βιβλίο 7ο:
  – ΝΑΙ, ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ! ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΩΜΕ! ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ! (εκ βαθέως ανάλυση του επίτιμου διδάκτωρ νομικής και οικονομικών κ. Θ. Πάγκαλου).

  Βιβλίο 8ο:
  – ΚΑΝΑΚΗΔΕΣ, ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΟΛΑ 9 + ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ.
  ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΣ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΦΡΑΓΚΑ!! (Το μυστικό της επιτυχίας τους: Όταν η σάτυρα καλύπτει Μεγαλοεκδότες, Μεγαλοεργολάβους και ξεφτυλίζει κάθε τι Ελληνικό, αμοίβεται αδρά!).
  Συγγραφέας: Άρης Πορτοσάλτε.
  Εκδόσεις: Αλαφούζος και ΣΙΑ Α.Ε.

  Βιβλίο 9ο:
  – MEGA Channel
  20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ!
  (Σχόλια και ανάλυση της Όλγας Τρέμη! Προλογίζει ο Νίκος Ευαγγελάτος).

  Βiβλίο 10ο:
  – Η ΑΓΓΛΙΚΗ, ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΛΩΣΣΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ.
  Λόγοι κατάργησης της Αρχαίας Ελληνικής. Εισαγωγή στα greeklish, σταδιακή κατάργηση της Νεοελληνικής και θέσπιση της αγγλικής ως επισήμου γλώσσας!
  Προλογίζει η Θάλεια Δραγώνα. Συγγραφέας: Άννα Διαμαντοπούλου.

  Βιβλίο 11ο:
  – Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ των ΕΛΛΗΝΩΝ.
  Είμαστε απόγονοι του ΑΥΝΑΝ και του ΙΜΠΡΑΗΜ πασσά!
  Προλογίζει ο Πέτρος Τ(σ)ατσόπουλος. Συγγραφέας: Θάνος Βερέμης. Σχολιαζει η Μαριάμ Ρεπούση!
  ————————–
  ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ:
  ΜΟΝΟ 10 ευρώ (+ 100 ευρώ έξοδα αποστολής!).
  ΟΛΑ ΤΖΑΜΠΑ!!!!!
  Σηκωθείτε από καρέκλες, ντιβάνια, καναπέδες και τουαλέτες και τηλεφωνήστε τώρα στο 2310521010 !!!
  ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΤΩΡΑ, είναι τελευταία εκπομπή!!!
  Δεν ξανακάνουμε άλλη! ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ!!!

  Reply
 14. Ανώνυμος

  Παιδιά (στους 2 από πάνω)! Χωρίς παρεξήγηση, Η ορθογραφία σας ΣΠΑΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑ !!!
  ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟΙ !!!

  Reply
 15. Γιωργος Πανιδης

  Φιλε Γιωργο εχεις δοσει ρεσιταλ για μερικους που νομιζουν οτι εχουν το δικαιωμα να θετουν ορους για το πιοι ειναι οι Ελληνες .Πιστευω δε ακραδαντα οτι οι αριστεροι δεν εχουν καμια σχεσει με την Ελλαδα και το μεγαλιτερο κακο που εκαναν Καραμανλης και Παπανδρεου που τους επαναπατρισαν . Δες 1967/1974 τη ανοδο που ειχε η Ελλαδα χωρις αυτους και αλλα πολλα.Δεν μπορουσαν να φανταστουν οι ανθρωποι τα αποτελεσματα. Να εισαι καλα που εκουγονται και τετειες φωνες .Οσο για τον Μικη ηταν Μικης θα μινει .Ειμε Γερμανια και ακουσα μια συνεντεφξη του σε ενα καναλι και προσπαθουσε να δικαιολογισει γιατι αλαξε πολητικη.Γιατι οπως τον ειπε καποτε ο Φλωρακης μικη εσυ μονο για το πιανο εισαι καλος .

  Reply
 16. Ανώνυμος

  Θα ήθελα την απαντησή σας αν γνωρίζεται. Είναι αλήθεια ότι για κάθε ψήφο που πέρνει ένα κόμμα στην Ελλάδα επιδοτείτε με 13 euro?¨Οταν στη Γερμανία είναι 1 euro/ψήφο!

  Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *