1ο βήμα επιστροφής του Καραχάλιου

Από το ψηφοδέλτιο του Βασίλη Τζιλάβη για τον Δήμο Μαραθώνα, ο Νίκος Καραχάλιος πραγματοποιεί το πρώτο βήμα για την ολική επαναφορά του στην….
κεντρική πολιτική σκηνή, την οποία σας έχει αποκαλύψει εδώ και αρκετό καιρό το statesmen.gr.
Ο άλλοτε Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας, επέλεξε να μην απουσιάζει ούτε από αυτή την κρίσιμη για την Παράταξη μάχη, και συμμετέχει ως απλός στρατιώτης στον συνδυασμό του Βασίλη Τζιλάβη «Μαραθώνιος Συμπολιτεία».
Η παρουσία του Νίκου Καραχάλιου στην προεκλογική εκστρατεία είναι ωστόσο ήδη αισθητή, με το ξεδίπλωμα μιας έξυπνης και σύγχρονης καμπάνιας, που, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει την «κόκκινη κάρτα» προς τον επίσημο υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ στην περιοχή, την ανάδειξη των θετικών προτάσεων του συνδυασμού Τζιλάβη, και την αισθητική υπεροχή της «Μαραθωνίου Συμπολιτείας», τόσο με το έντυπο υλικό που έχει μοιραστεί, όσο και με το site της παράταξης, ιδιαίτερα φιλικό και χρηστικό για τον επισκέπτη.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Νίκος Καραχάλιος είχε κεντρικό ρόλο και συμμετοχή στην επικοινωνιακή επικυριαρχία της Νέας Δημοκρατίας μετά το 2000, που οδήγησε τον Κώστα Καραμανλή σε διαδοχικές εκλογικές νίκες. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί, ότι ο εμπνευστής του think tank «Forum 2020» δεν δίστασε να βοηθήσει την Παράταξη σε κρίσιμες και δύσκολες μάχες, όπως για παράδειγμα στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2006, όταν πήρε στην πλάτη του τον συνδυασμό του Αργύρη Ντινόπουλου για την Υπερνομαρχία Αθηνών-Πειραιώς, σε μια αναμέτρηση που έμοιαζε εκ των προτέρων χαμένη, και όπως στις πρόωρες εκλογές του 2007, όταν έδινε μάχες στην τηλεόραση για να υπερασπιστεί την Κυβέρνηση Καραμανλή, τις μέρες της ανείπωτης τραγωδίας με τις πυρκαγιές.

statesmen.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *