Μοναδική προσφορά για ενήλικες που θέλουν να μάθουν ΓΑΛΛΙΚΑ και ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ! Μαθαίνετε και τις 2 γλώσσες, πληρώνετε μόνο τη 1!

NEA ΤΜΗΜΑΤΑ: ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ – ΜΑΡΤΙΟΣ 2012.

Τα Γαλλικά και τα Γερμανικά είναι δύο ιδιαίτερα δημοφιλείς και χρήσιμες ξένες γλώσσες, ίσως οι πιο σημαντικές ξένες γλώσσες μετά τα Αγγλικά. Δεν είναι λίγοι οι ενήλικοι που θα ήθελαν να μάθουν και τις δύο αυτές γλώσσες, αλλά προβληματίζονται λόγω υψηλού κόστους και…
μεγάλης διάρκειας των μαθημάτων.
Τα εξειδικευμένα κέντρα εκμάθησης Γαλλικών και Γερμανικών για ενήλικες «Ευρωδιάσταση» προσφέρουν τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να μάθει και Γαλλικά και Γερμανικά, πληρώνοντας μόνο τη μία από τις δύο γλώσσες, και μάλιστα με σημαντική έκπτωση, ενώ για τη δεύτερη πληρώνει μόνο την εγγραφή του.
Και όχι μόνο αυτό. Στην Ευρωδιάσταση μπορείτε να προετοιμαστείτε αποτελεσματικά για το πτυχίο Γαλλικών DELF B2 (αντίστοιχο του Lower των Αγγλικών) σε μόλις 9-10 μήνες και για το πτυχίο Γερμανικών Zertifikat B1 σε 5-6 μήνες.

Επομένως, μπορείτε να μάθετε και τις δύο γλώσσες όχι μόνο με πολύ χαμηλό κόστος, αλλά και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Εάν μάλιστα ο χρόνος σας δεν επιτρέπει να παρακολουθήσετε και τα δύο προγράμματα παράλληλα, η προσφορά για τη δεύτερη γλώσσα παραμένει σε ισχύ για έξι χρόνια.

Περισσότερες πληροφορίες για «Γαλλικά για ενήλικες, Γερμανικά για ενήλικες, Γαλλικά ταχύρυθμα για ενήλικες, Γερμανικά ταχύρυθμα για ενήλικες, προσφορές για εκμάθηση ξένων γλωσσών, μαθήματα Γαλλικών προσφορές, μαθήματα Γερμανικών προσφορές, Ευρωδιάσταση» μπορείτε να βρείτε στο www.eurodiastasi.gr
Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση:

Αθήνα (1): Χαλκοκονδύλη 9, metro Ομόνοια ή Πανεπιστήμιο, τηλ. 210 38.44.888

Αθήνα (2): Χαλκοκονδύλη 5, metro Ομόνοια ή Πανεπιστήμιο, τηλ. 210 330.111.0

Αιγάλεω: Ιερά Οδός 197, metro Αιγάλεω, τηλ. 210 59.01.888

Αγία Παρασκευή: Μεσογείων 427, τηλ. 210 6000.170

Χολαργός: Σαρανταπόρου 14, metro Εθνική Άμυνα, τηλ. 210 65.10.100
ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *