Γερμανικά για ενήλικες: μάθετε βασικά Γερμανικά σε 2 μήνες, μόνο με 250 €!

Η εργασία στη Γερμανία αποτελεί σίγουρα μία ελκυστική επιλογή για πολλούς Έλληνες, ανεξαρτήτως ηλικίας. Το υψηλό βιοτικό επίπεδο, σε συνδυασμό με το έντονο ελληνικό στοιχείο, είναι δύο από τους παράγοντες που φέρνουν τη Γερμανία στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων όσων αναζητούν εργασία στο εξωτερικό. Βέβαια, βασική και αυτονόητη προϋπόθεση για να επιχειρήσει κάποιος το «άλμα» είναι να μάθει Γερμανικά! Ακόμα όμως και αν δεν ενδιαφέρεται κανείς άμεσα για εργασία στη Γερμανία, η εκμάθηση της Γερμανικής γλώσσας, έστω και σε βασικό επίπεδο, μπορεί να…..
του φανεί πολύ χρήσιμη και για εργασία στην Ελλάδα, ιδιαίτερα στον τουριστικό κλάδο.

Τα εξειδικευμένα κέντρα εκμάθησης Γερμανικών για ενήλικες «Ευρωδιάσταση» παρέχουν τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να μάθει «Γερμανικά επιβίωσης» σε 2 μόνο μήνες με ταχύρυθμα μαθήματα και συνολικό κόστος διδάκτρων μόνο 250 € για όλο το 2μηνο, ποσό που περιλαμβάνει και το δικαίωμα εγγραφής. Η προσφορά ισχύει για λίγες μόνο ημέρες και μόνο για συγκεκριμένα ωράρια.
Περισσότερες πληροφορίες για την Ευρωδιάσταση και τα προγράμματα Γερμανικής γλώσσας που παρέχει μπορείτε να βρείτε στο www.eurodiastasi.gr
Μπορείτε επίσης να καλέσετε στα τηλέφωνα 210-330.111.0, 210-38.44.888,

210-59.01.888, 210-6000.170, για μία άμεση και αναλυτική ενημέρωση ή να επισκεφθείτε τα γραφεία των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση (Χαλκοκονδύλη 5 και Χαλκοκονδύλη 9 στην Αθήνα, Ιερά Οδός 197 στο Αιγάλεω, Μεσογείων 427 στην Αγία Παρασκευή και Σαρανταπόρου 14 στο Χολαργό).
ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ – ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ – ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ – ΑΘΗΝΑ / ΠΡΟΑΣΤΙΑ – ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ZERTIFIKAT – ΣΧΟΛΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *