Τρεις άνδρες επιτέθηκαν σε γυναίκα στην Καβάλα για 20 χάπια και 1 κινητό τηλέφωνο

Θύμα ληστείας έπεσε μια 32χρονη γυναίκα όταν τρεις Ρομά της επιτέθηκαν στις 12:30 το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα σε πάρκο της Καβάλας.
Οι τρεις άνδρες αφού άσκησαν σωματική βία, της αφαίρεσαν είκοσι φαρμακευτικά δισκία XANAX που κατείχε με ιατρική συνταγή και…..
ένα κινητό τηλέφωνο αξίας 65 ευρώ.
Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Άνδρες του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

http://piazzadelpopolo.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

6 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΟΥΣΤ ΣΥΡΙΖΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ@@@@@@@ ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ^^^&ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ=ΟΒΡΑΙΟΙ357562&^^^ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΙ ΧΑΠΑΚΗΔΕΣ(&(&^%$^ΘΑΝΑΤΟΣ+++++++++ΣΤΟΝ ΑΠΗΓΑΝΟ ΚΑΤΗΡΑΜΕΝΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΟΥΣΤ ΞΟΥΣ@@@++++++++^&*$$$+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++================ΑΝΘΕΛΛΗΝΕς…………….ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΨΩΜΙ Κ'ΕΛΙΑ ΚΑΙ ΚΩΤΣΟ ΒΑΣΗΛΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    ΩΙΛΙΦ+

    Reply
  2. Ανώνυμος

    γυφτοι ζουν σε βαρος των υπολοιπων γενοβολουν για να περνουν τα επιδοματα και κλεβουν, εχουν ρημαξει τα αντλιοστασια για να βγαλουν κερδος μερικες εκατονταδες κανουν ζημια πολλων χιλιαδων.Την Μ.πεμτη κλεισανε την εθνικη Αντιριου Ιωαννινων στην γεφυρα του Ευηνου για πανω απο δυο ωρες και η αστυνομια δεν τολμησε να τους αγγιξει

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Με τους ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ-ΓΥΦΤΟΥΣ μιά ζωή τα ίδια! Ζούνε μόνο για να ληστεύουν!!! Τα τελευταία χρόνια κυνηγάνε πολύ και τον χαλκό! Όπου δουν χάλκινα σύρματα, πάνε και τα ξηλώνουν και μετά πάνε και τα πουλάνε στη Ρουμανία, την μητέρα πατρίδα τους!!! Είναι τρομακτικό που μας κατάντησαν οι ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΙ! Δε μας φτάνουν οι Λαθρομετανάστες της Νταλάρα και του ΣΥΡΙΖΟ-ΠΑΣΟΚ, έχουμε και τον υπόκοσμο των ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ !!!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *