Όχι μόνο κατάφερε 20 μαχαιριές στο σώμα ενός 12χρονου αγοριού αλλά αφού… έκανε τον προβληματισμένο για την…
 πολύωρη εξαφάνιση του και συμμετείχε στις έρευνες για τον εντοπισμό του, στη συνέχεια επέστρεψε στην εργασία του συνεχίζοντας να …διασκεδάζει άλλα ανυποψίαστα παιδάκια !!!

Ο λόγος για τον 20χρονο Ολλανδό ανιματέρ που κατέληξε στα χέρια των διωκτικών αρχών όταν εντοπίστηκε λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα να κινείται ύποπτα στην παραλιακή του Ανισαρά Χερσονήσου. Ο άνθρωπος που πληρωνόταν για να απασχολεί και να διασκεδάζει τα παιδιά των ένοικων του ξενοδοχείου, δε δίστασε να καρφώσει 20 φορές το μαχαίρι στο σώμα ενός 12χρονου Ρώσου μόνο και μόνο για να του αρπάξει ένα λαπ – τοπ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Όλα ξεκίνησαν χθες στις 9:30 τη νύχτα στο ξενοδοχείο του Ανισαρά, όταν ο 12χρονος Ρώσος τουρίστας ανακάλυψε ότι του έλειπαν το λαπ – τοπ και το κινητό του τηλέφωνο. Το παιδί ενοχλημένο που έχασε τα πράγματα του άρχισε να τα αναζητά επίμονα στη μητέρα του και στον ανιματέρ. Λίγο αργότερα όμως, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι χάνει η μητέρα το παιδί. Η γυναίκα πανικόβλητη αρχίζει να ψάχνει στο ξενοδοχειακό συγκρότημα και στη συνέχεια, στις 12 παρά 20 τη νύχτα, ενημερώνει και το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

Άνδρες της υπηρεσίας φτάνουν στο ξενοδοχείο και ξεκινά η έρευνα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ακόμα και ο …ανιματέρ συμμετέχει σε αυτή, δήθεν πως ενδιαφέρεται για το αγόρι. Τα μεσάνυχτα όμως φεύγει και στις 12 :30 οι αστυνομικοί που ερευνούν και τη γύρω περιοχή τον εντοπίζουν να κινείται ύποπτα στον παραλιακό δρόμο του Ανισαρά. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι, είχε κρύψει μία τσάντα στην άκρη του δρόμου που είχε μέσα ένα λαπ τοπ και ένα κινητό τηλέφωνο. Οι αστυνομικοί βρίσκουν την τσάντα, και κάνουν προσαγωγή τον Ολλανδό ανιματέρ στο τμήμα. Στο μεταξύ το παιδί δεν έχει βρεθεί πουθενά, οι έρευνες συνεχίζονται και ο Ολλανδός δεν λέει τίποτα για τα ευρήματα στην τσάντα του.

Η ώρα έχει φτάσει 2:30 τα ξημερώματα όταν το παιδί εντοπίζεται τελικά αιμόφυρτο σε ερημικό χώρο του ξενοδοχείου. Κατά τη μεταφορά του και ενώ έχει τις αισθήσεις του το 12χρονο αγόρι καταφέρνει να ψελλίσει ποιος ήταν που το μαχαίρωσε. Η αστυνομία αντιδρά ακαριαία. Και ο Ολλανδός ανιματέρ αιφνιδιασμένος ομολογεί την πράξη του. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες λέει στους αστυνομικούς ότι το έκανε για το λαπ τοπ και το κινητό του παιδιού, γιατί εκείνο του τα ζητούσε πολύ επίμονα, ενώ τους έδειξε και που είχε κρύψει το μαχαίρι.

Όντως το μαχαίρι βρέθηκε πλυμένο και καθαρό στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου. Σύμφωνα με πληροφορίες στην ομολογία του ο 20χρονος ανιματέρ, υποστήριξε ότι μαχαίρωσε το παιδί γιατί ήταν εξαιρετικά επίμονο. Το χτύπησε και το παράτησε. Στη συνέχεια επέστρεψε στη δουλειά του κανονικά ενώ δεν είχε κανένα πρόβλημα και συμμετείχε και στις έρευνες που έγιναν στην συνέχεια για τον εντοπισμό του. Ο κυνισμός του, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, άφησε άφωνους τους αστυνομικούς που ήρθαν σε επαφή μαζί του.

Αυτή την ώρα ο 20χρονος ετοιμάζεται να δώσει κατάθεση αναφέρουν οι πληροφορίες ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι είχε προσληφθεί στο ξενοδοχείο, όπως είπε, την περασμένη Παρασκευή. Όσο για το 12χρονο αγόρι, είχε έρθει με τη μητέρα του για διακοπές στις 5 Μαΐου και θα έφευγε στις 18 του μήνα. Η οικογένεια είναι μονογονεική. Για τη μεταφορά του 12χρονου αγοριού στήθηκε αερογέφυρα ζωής από το Ηράκλειο στην Αθήνα αφού έφερε πολλαπλά τραύματα σε όλο του σώμα και σε ζωτικά όργανα. Ιατροδικαστής, γιατροί το ΕΚΑΒ αλλά και η ΕΛΑΣ συνέβαλαν στη μεγάλη επιχείρηση που στήθηκε σήμερα το πρωί από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου όπου και προσγειώθηκε ένα αεροσκάφος τύπου C 130 για την αεροδιακομιδή του παιδιού.

http://prismanews.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *