Παναθηναϊκός: Εξετάζει την περίπτωση δανεισμού του 20χρονου Δανού, Πάτρικ Όλσεν

Τη στιγμή που στον Παναθηναϊκό περιμένουν την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μλάντεν Πέτριτς, εξετάζουν και…..

την περίπτωση δανεισμού του 20χρονου Δανού της Ιντερ, Πάτρικ Όλσεν.

Είναι πολύ πιθανό τη Δευτέρα (6/1) ο Παναθηναϊκός να ολοκληρώσει δύο μεταγραφές. Το βάρος έχει πέσει στον Κροάτη επιθετικό, Μλάντεν Πέτριτς, ο οποίος έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με το τριφύλλι και μόνο το ενδιαφέρον ομάδας από ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα θα μπορούσε να χαλάσει την μεταγραφή. Ο Πέτριτς, ο οποίος είναι παροπλισμένος εδώ και μήνες, θέλει να πάει σε μια ομάδα όπου θα αγωνίζεται, ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να διεκδικήσει την παρουσία του στην Βραζλία με την αποστολή της Εθνικής Κροατίας. Ο Παναθηναϊκός μοιάζει ιδανική περίπτωση και πιθανότατα η υπόθεση θα έχει αίσιο τέλος για τους πράσινους.

Από εκεί και πέρα, στον Παναθηναϊκό εξετάζουν την περίπτωση απόκτησης του Πάτρικ Όλσεν με τη μορφή δανεισμού από την Ίντερ. Πρόκειται για έναν 20χρονο μέσο (σ.σ. έχει γεννηθεί στις 23 Απριλίου του 1994) τον οποίο έχουν αποκτήσει οι ‘νερατζούρι’ από την Μπρόντμπι το 2012 και τον είχαν ανακαλύψει από την παρουσία του στις μικρές εθνικές ομάδες της Δανίας.Ο Όλσεν που αγωνίζεται ως μέσος έχει παίξει σε όλα τα αντιπροσωπευτικά τμήματα της πατρίδας του από την ηλικία των Κ-16 έως τις Ελπίδες έχοντας μάλιστα φτάσει τις 50 συμμετοχές στις μικρές Εθνικές.
Στην Ίντερ όμως έχει μόλις μια συμμετοχή σε αγώνα Κυπέλλου και δεν έχει πάρει τον χρόνο που θα ήθελε για αυτό και τώρα ο σύλλογος της Ιταλίας θέλει να τον δώσει δανεικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία άνθρωποι του Παναθηναϊκού βρίσκονται στο Μιλάνο για να κλείσει και αυτή η μεταγραφή και να υπάρξει έτσι διπλή ενίσχυση για τους πράσινους. Αν και στο τριφύλλι κάνουν και δεύτερες σκέψεις καθώς μιλάμε για έναν παίκτη που παίζει σε μια θέση όπου υπάρχουν ποδοσφαιριστές στον Παναθηναϊκό όπως οι Μέντες, Λαγός αλλά και παιδιά από την ακαδημία όπως οι Δώνης, Σταματάκης.

sport.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *