Τον στηρίζει με 20 εκατ. ευρώ!

Με τον καλύτερο τρόπο επισφραγίζεται η έλευση του Φρανκ Άρνεσεν στον ΠΑΟΚ, ο οποίος αποτελεί το νέο «αφεντικό» στην ομάδα.

Όπως γράφει η «Live Sport», ο Ιβάν Σαββίδης ενημέρωσε τον νέο αθλητικό διευθυντή του συλλόγου πως το μπάτζετ που θα έχει στη διάθεσή του για να ενισχύσει το ποδοσφαιρικό τμήμα θα φτάνει τουλάχιστον 20 εκατ. ευρώ!

Με αυτό τον τρόπο ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ θέλει να δείξει στον Δανό πως πιστεύει εμπράκτως στο πλάνο που ετοιμάζει, αφού ο Άρνεσεν φέρεται να του είχε ζητήσει κάποιες εγγυήσεις για να μπορέσει να κάνει… ήσυχος τη δουλειά του.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ προκύπτει πως αν κριθεί σκόπιμο το μπάτζετ για την επόμενη σεζόν μπορεί να ξεπεράσει το παραπάνω ποσό, αφού στόχος είναι η ομάδα να μπορέσει του χρόνου να διεκδικήσει με αξιώσεις το πρωτάθλημα και να κάνει μία καλή πορεία στην Ευρώπη.

Την ίδια ώρα, επικρατεί αισιοδοξία στον «Δικέφαλο του Βορρά» πως τα επόμενα 24ωρα θα ανακοινωθεί και ο νέος προπονητής της ομάδας, με τον Άρνεσεν να έχει συζητήσεις με κάποιους ανθρώπους τις προηγούμενες ημέρες.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *