20 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΣΚΑΦΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΦΟΡΤΗΓΟ ΠΙΑΣΑΝΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Έναν Ρωσοπόντιο περίπου 50 χρονών συνέλαβαν οι άντρες του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας λίγο πριν τα μεσάνυχτα στην πύλη της Ηγουμενίτσας, καθώς στο φορτηγό με Βουλγάρικες πινακίδες το οποίο οδηγούσε, βρέθηκαν μέσα σε σφραγισμένο με ναύλον σκάφος, 20 λαθρομετανάστες.
Οι άτυχοι λαθρομετανάστες ήταν τυχεροί μέσα στην ατυχία τους αφού εάν δεν…..
τους εντόπιζαν οι άντρες των ΚΕΑ κινδύνευαν να σκάσουν από ασφυξία.

Καθημερινά οι λαθρέμποροι εφευρίσκουν νέους τρόπους για να περάσουν στο εξωτερικό τους λαθρομετανάστες, χωρίς όμως να καταφέρνουν να ξεγελάσουν τους άντρες του Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών που ελέγχουν την πύλη εισόδου στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας.

Για άλλη μια φορά αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά του λιμενικού και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της Ηγουμενίτσας.

http://892fm.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

13 Comments

  1. Ανώνυμος

    οι βουλγαροι πρωτα πυροβολουν και μετα ρωταν ποιος ειναι εμεισ εχουμε τους αριστεροβολεψακιδες που μας τους φορτωνουν καθε μερα

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Ψάχνω να βρώ τρόπο να ιδρύσω μια μη Κυβερνιτική Οργάνωση της κονομ πού σκοπό θα εχει την βοήθεια των λαθρομεταναστών για να φύγουν από την Ελλάδα!!! Και λεφτά θα βγάζω από την ΕΕ και το δικό μας Κράτος και θα βοηθήσω να αδιάσει ο τόπος από αυτούς!! Θα τούς στέλνω από το Βορινό δρόμο πρός την Ευρωπαϊκή ευημερία!! Γιατί έρχονται στόν νότο δεν το καταλαβαίνω!! Μεσω Βουλγαρίας Ρουμανίας πιστευω θα ήταν ευκολώτερο γι'αυτούς τούς φουκαράδες να φτάσου στην δυτική Ευρώπη!!!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Προς τον
    892fm.blogspot.com
    Τώρα παρ'τους σπίτι σου.
    ..και αν δεν το κάνεις,δε πειράζει,θα έρθουν αυτοί θες δε θες.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΡΕ ΖΩΑ ΡΕ ΟΡΝΙΑ,ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ(ΑΥΤΟ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΙΖΕΙ)

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΜΠΡΑΒΟ.ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ.ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΔΩ,ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΘΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ.ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ,ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΟΥΣ ΖΩΗΣ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΦΩΣ.ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΝΑ ΑΡΑΙΩΣΟΥΝΕ ΛΙΓΑΚΙ ΒΡΕ ΕΙΔΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ,ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΛΑΒΕΤΕ;

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *